Assassin's Creed: Revelations teszt

Manapság nagyon divatossá vált, hogy a legnagyobb sikercímekből évről évre kiadnak egy újabb részt. Mindenki tudja azonban hogy a rövid idő és a mennyiség szinte minden esetben a minőség rovására szokott menni. Lássuk hát, milyen hatással van ez Ezio és Desmond kalandjaira…
  • Írta: Ca$h

Kommentek

#93
#31: S hol volt itt a fél minőség, még ha Cod címre írod azt, hogy az évenkénti kiadás a minőségre megy, az érthető. De egy AC esetén. Legfeljebb a személyes ízlés világ miatt nem tetszik ez vagy az egy-egy esetben (persze vannak negatív pontjai a játékoknak) de az assassin's creed mindig hozza a színvonalat.
#92
#90: mit csináltál akkor amikor a lovaskocsi húzott maga után?
#91
Én nálam az a gond hogy az ACB-t és az ACR-t nem vagyok képes lehúzni mivel nem voltak nagy elvárásaim és nálam telyesítették az amit elvártam tőlük de ugyanakkor egy számozott AC-nál már ez nem lesz elég ugyhogy az AC3 nál nekünk ne egy ilyen játékot mutassanak be hanem egy olyat ami megfőzi, bezabálja és kitolja a WC mellé ezeket. :) hajrá!!!
#90
felegyiModerátor
Most értem a végére, és teljesen jó... az előző rész hibáit kijavították, feltuningolták és voala... persze maradtak hibák, néha nehézkes értelmetlenül cselekedő irányítás, akkor Ishak Pasha páncélját nem a megszokott módon szerezzük meg... de a sztori az valami hihetetlenül ütős, főleg a vége ahol választ kapunk a kérdésre, nagyszerűen egybefonták Desmon-Altair-Ezio történetét a vég-kifejlettbe, na ez egy kellemes csalódás volt (megjegyzem kár hogy vége a sztorinak :((( )! Nekem ez legalább 8.9 pont, aki csak teheti az menjen bele a megvételébe, nem fog csalódni ;)
#89
Nem csak kimoderált, hanem kitörölt bejegyzés...
Jó szórakozást hozzá:

Örülök a sokféle kommentnek és annak is, hogy nagyon sokan egyet értenek velem.
Szerintem a teszt nem lett rossz, de tényleg olvastunk jobbat is... az is nagyon jó, hogy mennyire látszik ki az aki régóta ismeri az oldalt és a szerkesztőket és nyalja a seggét és ki az aki csak a saját véleményét adja ki magából... 1000 vetítést megnézhetek bármelyik egyetemen akkor sem fogjuk ezt ilyen jól látni:)
Örülök, hogy helyettem is véleményt alkottak néhányan a szerkesztőség egyik-másik tagjáról, így nem kellett nekem, bár engem próbáltak meg analfabétának bemutatni.... a kedvencem ez: "De legalább kiderült hogy mekkora faszcibátorok a szerkesztők." (Remélem nem haragszik meg Zoli az idézetért:) )

Szeretem az Assassin's Creed játékokat, jók lettek, ahogy ez is az... változatosságukat a nyitott világ és a sokféle lehetőség adja, nem az évenkénti drasztikus módosítás, mert annak valóban semmi értelme nem lenne. Aki csalódott mert, ugyanannak a sorozatnak a 4. részében hasonlót talált mint a másik háromban az faszcibátor.

Az aki másoknak ír és nem szereti a negatív kritikát meg a kérdőre vonást, az inkább menjen hentesnek, vagy tv-szerelőnek. Semmi bajom ezekkel a szakmákkal, csak ott nem kell sok-sok rajongóval szembenézni.

Nagyon azt hittem, hogy az oldal értünk van, hogy véleményt alkossunk a játékokról, és megismerhessük őket "szakértői" szemszögből is. Persze emberek vagytok, de nem kéne lenézően reagálni egy kommentre. Mi van, ha ezt nem Én kapom, aki el tudom dönteni mit érdemes felvenni és mit nem, hanem egy kisgyerek aki nem rég kezdte játékosi pályafutását.

Részemről ennyi. az oldalt természetesen látogatni fogom, mert érdekes, bár a playstationcommunity.hu egy cseppet érettebb a tesztek szempontjából, de ott nem olvashatok xbox-os címekről.

A szerkesztőség azon tagjainak akik ezt magukra veszik: "basszátok meg a bárcás kurva anyátokat faszcibáló seggbebaszott, gecitározó buzik, anyátok lehet nem tudott olvasni mikor az út szélén nyelte a kamionos gecit, és rosszul használta a kotont, mert ti lettetek belőle. Legyetek szívesek felkötni magatokat az első fára de előtte dugjátok egymást ánuszba, ha hazamentek sokat megélt jó anyátohoz hogy köszöntitek ezzel a felsőbbrendüszerű stílusotokkal: szia anya, vagy csáááá oboa királynő?????Remélem bent hagyjátok.. semmi okot nem látok amiért ezt ki kéne moderálni:)
Tisztelettel: Gábor Si-Hing... ez nem kitalált titulus ca$h...ilyen szar nevet kitalálni,

Az énekesnő Kesha tesz dollárjelet a nevébe, te gettó ribi... vagy anyád egy amcsi bankba szart be téged???
#88
ja és még annyi hogy az író mérgelődött hogy nem fejezték be a sztorit, hát ha tudná hogy lesz egy befejező, Embers című kis videó akkor nem szólná le ezért is a játékot....
#87
nem hiszem el hogy minden tesztnél csak lesz@rozzátok a játékokat, kivéve a COD meg a BF akkor csinálja olyan ezt a tesztet aki játszott az előző részekkel meg érti az egészet ne olyan akinek csak a bf létezik semmi más
"Nem véletlenül írtam azt, hogy érdemes, hiszen sajnos sokan lesznek, köztük a sorozat nagy rajongóival, akik lehet, belefáradnak majd a játékba"- itt van pl az egyik sor- én pl. nem fáradtam bele a játékba érdekes módon már 2.sorra viszem végig
#86
Ne haragudj Ca$h, de ez mi? Én ebből az irományból sajnos nem tudtam következtetést levonni, hogy akkor most a Revelations jó játék-e, vagy nem. Megéri-e megvennem, vagy nem. Kicsit a tartalomról beszélhettél volna többet, mert ez így édes kevés infómorzsa számomra :\
#85
Az a nagy büdös helyzet,hogy én csak szemlélem,ahogy a gyerkőcöm tolja a 4.Én csak a 2-3 toltam ki.Zászló és toll orientáltan.Nem értem,hogy miért lett az első részből 9.9 -8.1?Ha nem tudjuk vállalni azt amit egyszer leírtunk,tiszta szívünkből akkor most mi is van ????
#84
TROLLFAKTOR ON

Nem mindegy, hogy hány pontot kapott a játék? (Jó, jó vannak talán kivételek, pl. A TLOTR: WINTN a GK-n 4.5-öt, a PC Dome-on 8.0-át, de zeért is olvas az ember több forrásból.)

Akit érdekel Ezio történetének befejezése, megveszi/letölti/ajándékba kapja, végigviszi, és ha tetszik, ezt egyáltalán nem befolyásolja az, hogy valakik mennyi pontot adtak rá saját, szubjektív szemszögükből.

[A multi béta-tesztjének linkje meg ott van alul cikknél, szintén Ca$h tollából. Szóval a kettő együtt szerintem igen jól leírja, hogy ki mire számíthat.)

Egyébiránt, nem értem miért éri meg energiát pazarolni egy teljesen felesleges és értelmetlen vitára. Különben is, a 8.0 igen jó pontszám, nem "tökéletes", de a nagyon jó kategóriában bőven benne van.

Problem? :P :D

TROLLFAKTOR OFF
#83
Nálam év játéka!!!
#81
#78: +1
#80
#79: Csak ha már ennyire szíveden viseled az ifjúság SZÉPRENEVELÉSÉT.
#79
#78: Na de ki az a Kesha?
#75
#57: Jelenleg nincs pénzem rá, így marad karácsonyra, de nem is ez a lényeg... Te is láthatod hogy a multit a negatívumok közé írta, idézem:"Multi még mindig nem az igazi". Mi az hogy még mindig? A Brotherhoodban is jó volt és rosszabb nem lehet ez sem. És amúgy nem tudom hogy neked a 10 pont mióta 5 ezrelék? 2-3 pont is sokat számít 80 fölött, de ez kapásból legalább 10-el kevesebb mint az elvárható. Igen elismerem hogy nagyon szeretem az AC sorozatot, de ez nem változtat azon hogy egy játékról ne írjon olyan tesztet, aki nem is szereti az adott játékot...
#74
#72: A játék az az emberisséggel együtt született.Ergo bennünk van,önmagunk úgymond visszatükröződése.Ajánlalám figyelmedbe Babits Mihály:Minden Ember lelkében egy dal van,örök becsű Opuszát idevágólag.Őt ez nem érintette meg most egy dolog.Nem gondolom,hogy ezért szarozni kéne!Rá fog jönni,hogy tévedett,ennyi!Tévedni pedíg mindíg,EMBERI dolog.