Tekken Hybrid villámteszt

  • Írta: Ca$h
  • 2011. december 1.
  • ps3, tekken hybrid, teszt
Link másolása
Órákon át lehetne azon vitázni, melyik minden idők legjobb verekedős játéka, szerintem felesleges ilyesmibe belemenni, mert mindegyik nagyobb cím mestermű a maga kategóriájában. Egyik ilyen a Tekken, mely igencsak nagy múlttal rendelkezik, és talán a legkedveltebb rész mindközül a Tag Tournament volt...

Rég volt, szép volt, jó volt, nagyon kellemes emlékek kötnek hozzá, amikor még játékteremben dolgoztam, és minden este azzal jutalmaztam meg magam, hogy toltam egy meccset meló után. Eljött az idő, hogy ezt is feltuningolják egy kicsit, átrakják HD-be a grafikát, és elérhetővé tegyék a már-már kötelező 3D-t, mint opciót is. A Tekken Hybrid címe remekül tükrözi a tartalmat, hiszen egy eléggé vegyes csomagot kapunk a pénzünkért. Ugyanis a lemez tartalmazza a teljes Tekken Tag Tournament felújított változatát, a Tag Tournament 2 demóját és a Blood Vengeance című mozifilmet, ami Amerikában nagy nyári siker volt a mozikban.


Mondanom sem kell, hogy a film kivitelezése egyszerűen brutális, hihetetlenül látványos, a rajongók el fognak csöppenni a nézése közben. A történet értékéről már lehetne vitázni, de ebbe inkább nem mennék bele, a lényeg, hogy nem egy Final Fantasy: Advent Children, na. A felújított Tag Tournament sajnos már nem olyan, mint amire emlékeztünk, hiszen annak idején dobtunk egy hátast a grafikától most meg még felújítva is eléggé karcsú szegénykém, még a PSP-s Dark Ressurection is jobban néz ki nála. De a játékélmény természetesen maradt a régi és brutálisan jó meccseket lehet vele tolni, sajnos azonban csak a gép ellen, online lehetőség nincsen.


A plusz opcióként fellelhető Tekken bowling hatalmas poén, nagyon jól el lehet vele lenni, főleg, mikor időnként a golyóval együtt a karakterünk is elgurul. Persze nem kell olyan nagy dologra számítani, de minijátéknak mindenképpen emlékezetes darab. Gondolom, a legtöbb ember a Tag 2 demójára lesz ráizgulva, ami bevallom, engem annyira nem fogott meg. A grafika közepesen szép, nem éppen olyan, ami még a jövőben fog megjelenni, mondom ezt úgy, hogy minden héten Mortálozok a haverokkal, ami még ennyi játék után is falhoz ver a látványvilágával. Összesen csak 4 választható karakter van és 5-10 percnél több időre nem nagyon fog lekötni senkit. De persze ez még csak egy demó, sok minden változhat út közben.


A Tekken Hybrid egy remek lemez, rengeteg tartalommal és olyan értékkel bír, ami egy rajongó számára felbecsülhetetlen. Aki viszont még nem játszott Tekkennel – van ilyen? – az ne ezzel kezdje az ismerkedést, mert lehet, kissé csalódott lesz.

11.
11.
adriano28
úhhh itt úgy hallottam az egyik karinak 160+ combója van:D ássz
10.
10.
Jinbobo
#9: nem akarok fan vitát, de nincs igazad! A Tekken igenis újul annyit, amennyit kell! A MK-nak viszont a 90-es évekbe volt nagy sikere, a név ugyan fennmaradt, de megritkult rajongótáborral!
9.
9.
Samu
#8: Mi?HihihiHahahahHöhöhö... Ezen könnyesre röhögtem magam! A tekken eddig nem tudott megújulni Az MK-nak sikerült! De hát kinek mi jön be! Uff! :D
7.
7.
venoom
"A film nem egy Oscar-díjas alkotás" hát nem is annak készült hanem a rajongoknak, ebből a szemszögből meg elég jóra sikeredett, tehát nem értem miért kell negativumnak berakni :(
6.
6.
Reptile
Én is jobban szeretem a Mortal Kombatot ,de amikor a haverokkal leülünk és toljuk órákon át a tekkennel... *-*
5.
5.
keiji maeda
3 az egyben ? :O hol kinek minek ? talán inkább 1 az 1 ben mert ugyebár a tag tournament 2 csak demó azzal kitörölheted a ...... :) a tekken animácós film meg felirat nélkül ugye csak az angol nyelvet elégéé érő emberek élvezik igy igazából szerintem nem éri meg . legalábbis nekem tuti nem :)
4.
4.
Ca$h
#3: Tekken PC-re?!?
Höhöhö ... HÖ! :)))
3.
3.
hujevok
1.
1.
DON GONDOCS
Ilyen is kell, ellehet ütni vele az időt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...