Rayman Origins teszt

1995. Beregisztrálták a Yahoo.com és az eBay.com címeket, kijött az Opera 1 és az Internet Explorer, megrendezték a világ első E3 kiállítását, bemutatkozott a Windows 95, a Pentium Pro, a DirectX 1, és az USB szabvány. S megszületett ő. Rayman.
  • Írta: Daks

Kommentek

#30
2021-ben is megállja a helyét ;)
#29
Turbó gomb nah ettől kikészültem. Nálam sose működött :D

30 eredeti játék, az igen, nekem Steamen van csak 500
#28
egy kérdés de fontos az elsö csontfog megszerzése után hogy kell továbjutni? Nem tudom valaki segitsen help!!!!!!!!!!
#27
Tegnap vettem meg magamnak, a Legedns-re pedig előrendelést intéztem.
Pc-n is imádtam annak idején ;-)
#25
Nagyon jó játék lett, mindig is szerettem Rayman-t de ennyire még soha
#24
Örülök neki, hogy megjelenik hamarosan PC-re is. Amint picit lemegy az ára megveszem (2-4 e Ft környékére). Haver gépén kipróbáltam a warezt és nagyon bejött.
#23
n64-en kezdtem a 2-vel aztán pc-n folytattam a 3-al és amint lesz pénzem megveszem wiire , én támogattam eddig őket ahogy tudtam. ÉN még emléxem a Raymanre! Amit nagyon hiányolok ami nem ide kapcsolódik az egy új Banjo Kazooie rész amit nintendora kiadhatnának :(
#22
Hoyg bevaljam nekem eznem jött be annyira a 2D -és mutatása miatt régi Raymanokat imádom meg is van originálba a 2 és a 3 része
#21
(PC-n is lehet vele játszani kis trükkel)
#20
Iszonyatosan komoly és hangulatos játék gyönyörű szép grafikával!Megérdemelt a pontszám!Több ilyen játék kellene!
#19
#16: Nem véletlen. Nekem megvan a játék, szinte ugyanaz mint egy Mario.
#18
A PC=warez hülyeségtől most már a falra tudnék mászni. Én PC-s vagyok(van egy lerobbant xbox360-som is :P) és van 30+ eredeti játékom. Az embereket, akiket ismerek a környéken szinte mind konzol játékosok és ha van 1 eredeti játékjuk, akkor sokat mondtam. Én szívesen megvettem volna az új Raymant.
Az egész warez téma a kapzsi kiadók miatt van. Csak mert letöltöttek valamennyien egy játékot az nem jelenti azt, hogy azok meg is vették volna, ha nem lehetett volna warezolni. Főként, hogy manapság ez az egyetlen módja a demózásnak. Igaz, hogy a PC-n sose fognak(hacsak nem kifejezetten arra készült) annyit eladni egy játékból, mint konzolra, de az inkább a játékosok száma miatt van.
Amúgy Boldog Új Évet!
#17
#14: Igen erről van szó, hogy nagyon kevesek vették. Ha konzolokra ilyen kevesen vették akkor PC-re mennyien vették volna? Fele ennyi ember sem.

Pedig régen a Rayman nagyon jó volt. Még pár éve jött a Rayman Raving Rabbids, ez a nyuszis Rayman. Ez már jóval másabb volt mint az első (azt hiszem) 3 Rayman, de nekem ez is tetszett és a régi Raymanek is jók voltak, amikor már lehetnek 10 évesek is. Azt hiszem PS1-en játszottam.

KeXxX: Igen van PS3-am, oks küldöm.
#16
#14: Én sem tudtam ki az a Rayman, de meg fogom venni mihamarabb, mert nagyon tetszik a demó. Lehet hogy furcsán hangzik, de engem valahogy a jó öreg "sárgakazettás" Mario játékokra emlékeztet.
#15
Mort2195: van már PS3-ad? akkor dobj egy PSN nevet és felveszlek. de ha lehet akkor privátba.
#14
Az a gond, hogy (ha jól tudom) szörnyű eladási statisztikái lettek a játéknak (mondjuk nem is csodálom... ma már nem sokan emlékeznek Rayman-re). És ha jól tudom a Ubisoft azt mondta, hogy ha ezt jól veszik, akkor nagyobb az esély a Beyond Good & Evil 2-re...
#13
#11: Lehet nem nehéz, de pénz kell hozzá, ha hiszed, ha nem. És amennyien megvették volna biztos nem jött volna vissza a pénz.

Köszi a választ Balázs!
#12
#9: Én vagy 5 napja játszom.(Nem keveset.) Szerintem játékidőben teljesen rendbe van a játék.Meg ott vannak a rejtett pályák,amiknek a feloldása is plusz időt ad.
#11
#9: Nehogy azt hidd hogy nehéz boxról átportolni pc-re egy játékot. Csak a kiadók szeretik ezeket megetetni, hogy ez olyan nagy munka nekik :) Végül is elég stabil érv - feltéve ha elhisszük nekik.