FIFA Street teszt

Az EA Sports nem áll le azzal a szokásával, hogy a régebben sikeresnek mondható játékait éleszti újjá. Az SSX után ezúttal a FIFA Streeten a sor, hogy elnyerje a könnyedebb focira vágyók kegyeit. Vajon a fő, szimulációs vonal mellett szükségünk van arra, hogy képletesen az utcán pattogtassuk a bőrt? Alkalmanként igen.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#20
mia kód ??? nmbirom elinditani kod nelkul
#19
Megszereztem.Nagyon jó játék.Én nem szeretem a sima Fifa-t ,de ez valami eszméletlen jó.Már 1 hónapja nem bírom letenni.A mesterséges inteligencia tényleg változó egyik match-be nehéz a következőbe könnyű.A játékosok testre szabhatóak akár egy Sims.Szerintem minden generációba érdemes beszerezni.Csak a Fifa Street 3 a kakuktojás.
#18
szerintem eppen jo jatek
#17
Nekem lenne egy olyan problémám hogy onlibe akarom tolni csak nem engedni azt íra hhogy world tour csináljammeg arra rá megyek és mikor kihozza a térképet választok egy kontinest és utánna kiválasztom hogy a kart meik oldalon használom utánna kiiírja hogy töllt de nem hozz be semmit így nemtudom hogy kellene onlinen tolni.. ELŐRE THX válaszokat
#16
az elkepzelheto, hogy a megpiszkalt xboxomon a world tourt nem lehet elmenteni csak online?
#15
#13: Újan vettem, ezért felháborító...
#14
#7: kb úgy kell sztem elképzelni, hogy jobb egy 8asnál DE 8ésfelet már nem ért meg :D
#13
#10: ?? Ha megvásároltad volna a játékot, akkor lenne Online Pass-od. Ha esetleg használtan vetted, akkro IJ. :Đ
#12
szerintem is jó játék. majd ha lejjebb megy az ára akkor megveszem.
#11
Az értékeléshez hosszászólva, egy 2v2-3v3-4v4 foci közben, ekkora pályán, ilyen kapura játszva, igazából sincs mit törődni a védekezéssel, úgyhogy természetes, hogy a játékban sincs rá akkor hangsúly fektetve.
#10
Én erre a játékra egy 6,5 adnék. Hogy miért? Maga a játék 8.5, csak az EA jól kibaszott velem/ünk, és szar Online Pass-t rakott a játékomba. Persze blokkal és minden egyéb jósággal írogattam nekik, már az UK vagy az USA részre is átirányítottak, amire 3 hétre sikerült kinyögniük, hogy csak annyi ilyen kódjuk van amennyi játék, 800 mspontot meg nem adnak, hogy megvásároljam...a k*rva anyátokat :D
Persze nagyon odabaszós játék lenne, csak így kb a játék 1/4-ét nem próbálom ki. Na meg az összes offline acsit kiszedtem, így még jobban fájó.
#9
Nem késtetek el egy kicsitt ezzel a tesztel ?
#8
Rendesen megvan csinálva és aki játszott már rendesen kispályás focit az tudja, hogy a védekezés másodlagos. A játék élvezete és a gyönyörű támadó focit támogatja a játék ahogy azt kell is.
Megcsináltam Hardban a World Tour-t meg kétszer Mediumban. Van benne elég sok kihívás és kellemes perceket okozott. Szerintem iszonyat nagy játék és a védekezés negatívuma kivételével egyetértek a teszttel.
#6
Akárhogy is nézzük, nagyon jó játék lett.Nem értem miért okoz gondot a trükkök kivitelezése, nekünk egyszerűen megy.Amióta megjelent szinte napi szinten játszunk a haverokkal.Meglehetősen addiktív, megjelenése óta nem is nagyon volt bent más játék a ps3ban.Online játszva iszonyat nagy "ordibálós, anyázós"meccseket tolunk.Megjegyzem együtt nyomjuk a haverokkal 1 ps-en 3an.Jó vétel, egy picit sem bántam meg a ráfordított összeget.
#5
Kifejezetten tetszik ez a fifa street jók a játék módok tényleg egy szórakoztató játék lett, persze vannak benne hibák, de miben nincs! A régieket nem szerettem, csak tekken focinak hívtuk! :)
#4
a 3 nál mindenféleképpen jobb én a 2-t imádtam és szerintem ez a 2. résznél is jobb, a védekezés meg hárérbe szorult ? nem igazán értem, oda lehet testelni meg zavarni , pont hogy jó hogy nincs benne az az állandó felrugdosás meg esés mint az előző részekben , engem kifejezetten idegesített hogy ott csak ugy lehetet szinte labdát szerezni hogy felvágtad a másikat
#3
Vegyes az fifa Street.Sokak fantasztikusnak tartják, másoknak nem tetszik.Egy az biztos ez jobb minta 3-rész.Lehet megveszem ,ha lemegy az ára.
#2
A pontozásnál én is pont ezeket írtam volna, korrekt.
#1
jó kis játék lett szerintem az előző hoz képest és teszt is jó :)