Sleeping Dogs teszt

Kifejezetten szeretem a véletlenszerű meglepetéseket, mikor le kell tesztelnem valamit, amiről aztán kiderül mennyire jó. Főleg ebben a nyári (nyár utáni) pangásban, mikor a teszter sörbe öli bánatát, annyira nincsen semmi munka. Az örök klasszikus True Crime-sorozat folytatása azonban pont megfelelő pótlék.
  • Írta: Ca$h

Kommentek

#69
#68: Én a Yakuzákkal ugyan nem játszottam, de a trailerek alapján nem is olyan nagy baj. Ebből viszont szívesen fogadnék egy folytatást. De erre kb. 0% esély van. Bár az is lehet, hogy egy kicsit kevesebb...
#68
#66: Ha miért adnak ki egy játékot újra bármilyen formában? Hogy több bevételt hozzon. Definitive verzió ma = kb hozzá se nyúlnak = zeró munka vele mégis friss bevételek jöhetnek belőle... Ezekbe az újrakiadásokba rohadt kevés munkát ölnek bele.. Mégis "mivel" újként ha el tudnak belőle adni újabb párszáz ezret vagy akár x milliót is..Szimplán pénzügyi dolog ez

Számomra az az érthetetlen hogy ez a game egy dekával nem rossza mint a Yakuza sorozat amit lassan havonta fosnak ki .....ki érti ezt
#67
#66: Nem volt akkora az eladott darabszám, hogy fedezze a fejlesztési költségeket, ezért nem fogtak új rész készítésébe. Viszont, arra gondoltak, hogy kis anyagi befektetéssel (Definitive edition) el tudnak még valamennyit adni belőle. Teljesen más a kettő költsége.
#66
Elvileg azért nem készül folytatás, mert bukás lett anyagilag. De akkor azt nem vágom, hogy '14-ben miért adtak ki egy Definitive kiadást belőle? Tovább akarták csökkenteni a profitot vagy mi?
#65
nem csak az autózás szürreális vannak egyébb bajai is nem részletezném, napestig tudnám fikázni sajna!!
#63
Az autózás tényleg idegesítően szürreális.
#62
#61: Szerintem is nagyon jó játék lett. Mái napig ott figyel a gépen.
A GTA-nál tényleg sok a kocsikázgatás, de hát a játék nevében is benne van az auto... :D Én sosem unatkoztam közben, mert ott voltak a jó kocsik, változatos környezet és a rádió... Most szerintem az autók vezethetőségére is jobban oda figyeltek és nem minden autót vezethetősége ugyan olyan.
Ebben a játékban viszont az autózás közel sem akkora élmény, vagyis inkább nagyon érdekes. Viszont a bunyós részek azok szerintem nagyon is jók lettek benne.
#61
#60: Én kezdetektől vártam, de még engem is meglepett milyen jó lett. És ami a lényeg,hogy egy perc üresjárat sincs. Pont arányos volt minden (fő és mellékküldik vegyesen).
És mindezt úgy hogy rendesen megvolt a kálváriája ennek a játéknak.

gta5 meg pont ott csúszott el nálam,hogy előjöttek az unalmas és hosszú kocsikázások meg hogy egyszerűen nem tudott már semmi se feldobni ,pedig a sztoriban még sehol sem voltam.
#60
Teljesen véletlenül szereztem be,nem fűztem hozzá nagy reményeket,ráadásul akkor kezdtem el vele játszani,amikor még nyakig benne voltam az Assassin Creed 3 hősies történetében,és láss csodát,az AC pihentetve,mert ez bizony ellopta show-t...Persze,lehetne kidolgozottabb benne sok minden,de az biztos,hogy iszonyatosan szórakoztató,én fülig érő szájjal nyomtam végig.A legnagyobb,amikor autós üldözés közben Bach-ot hallgattam a kocsiban...:-) 10/9
#59
#57. Akkor menj és játssz a farkaddal hülye gyerek, az való neked. Senkit se érdekel a szánalmas nyomorod amit most éppen ezen játék alatt szeretnél a tudtunkra adni. Mivel neked mindenképpen ide kellett trollkodnod egy már több mint 1 éve kijött és letesztelt játékhoz. Barom.
#58
#57: te beteg vagy öregem :D
#57
ennél szarabb játékot még soha életemben nem láttam...
#56
Azért 12-13 óra "tiszta" játékidő után előbukkannak olyan fatális bug-ok mint pl.:
- Lövöldözés. Szerintem elszúrták a portolást (pc verzió) mert a célkereszt néha ide-oda ugrál, és néha nem mindig érzékeli a játék az egér gombnyomásait. A hivatalos fórumokon többen is panaszkodtak erre a jelenségre!
- Vezetés. Szerintem lehetett volna csiszolni a járművek fizikáján, mert pc-n a motorozás szűkebb városi részeken kész rémálom.
- Közelharc. Teljesen egyetértek a tesztelővel, jobb lett volna ha az újabb ütések helyett inkább az alap kitérés-ellentámadást teszik passzívan fejleszthetővé.

Azért van benne néhány olyan extra ami egy GTA-ban hiányoltam, mint pl megállítható átvezető jelenetek, és a KARAOKE!!! :)
#55
#53: az autóké még megszokható. Nekem már egyre jobban megy, szerpentinen pl driftelve jövök le csont nélkül. A versenyek is parádésak.
De a motorok...
#52
#29: Hm..Én se hoztam volna fel mást! :) Valóban hasonlít kicsit a filmhez, bár itt azért csak egy beépült van nem kettő :) Amúgy nagyon szeretem azt a filmet, és rossz nézni,hogy a Téglát istenítik sokan közbe nem is hallottak erről a filmről, amiről lemásolták :) Amúgy nekem bejött a játék, nagyon tetszett ,külön öröm volt számomra,hogy a régi gépemen ment rendesen és még ronda se volt :) A késés amúgy pc-n is tapasztalható dolog,de azért nem volt annyira vészes :)
#51
Ma hozzácsatoltam a "gyűjteményemhez" a játékot, hááát... mit ne mondjak, hmm... zseniális :D Remek a sztori, a verekedős részeket egyenesen imádtam, az autózás is bejött a maga módján. Nálam 9/10.

UI: A GTA-s történethez meg csupán annyit, hogy a Sleeping Dogs mellett elbújhat a GTA IV. Annál unalmasabb játékkal még nemigen találkoztam.
#50
érdekes amit mondtok, én is egyet értek azzal hogy nem minden GTA klón amiben van némi szabadság és használható járművek, ez merőben más game mint a GTA, de amint valami hasonló jön mindenki hozzá hasonlítja, GTA egy van, az volt az első, ennyi, mint ahogy nem God OF War koppintás minden hasonló game, bár az a vitathatatlan király :)))szerintem nagyon jó, a batman-t imádom, ez is be jön, de a GTA-t nem szeretem, kinek mi jön be, valaki azt írja hogy nem engedheti meg magának mostani game a bug.ot????? te miről beszélsz???? a dead island tele volt gug-aal, és??? mindenki szereti, a Ghost Recon FS egy hatalmas bug halmaz, sőt, ilyen bugos hostos izét még nem láttam, mégis be jön,
#49
#34: Neked minden GTA ami ad egy kis szabadságot??? -_-"
Semmi köze a GTA-hoz.
Eddig csakis a Saints Row volt az ami a GTA-hoz akart hasonlítani...
Az hogy van egy szabadon bejárható terület meg melléküldetések attól még nem lesz GTA egy játék...
"GTA-ra alapuló tucatjátékok" ekkora hülyeséget még nem hallottam -_-"