Mark of the Ninja villámteszt

Magányos őrszem figyel éberen, míg a falu alszik. Az éjszaka sötétje gyilkos veszedelmet rejt, gonosz hatalmak vetették meg lábukat a világban, ilyen túlerő ellen csak a bolondok rántanak kardot. Az eskü viszont kötelez. Megígérted, hogy az életed árán is, de megvéded népedet a rosszaktól.
  • Írta: Daks

Kommentek

#14
#13: Ha a játék "kicsit perverz" az nem zavar. Hallottam hogy Bayonetta 2 wii u exluzív lesz, ezért megnéztem mi az, és trailer alapján megtetszett és megvettem az első részt ps3-ra. A kicsit beteg játékok nem zavarnak, ezalatt értem a Darksiders-t vagy a transformers-t, de már az Alice-nél elgondolkodtam hogy volt-e értelme a vételnek, de szerencsére arra következtetésre jutottam hogy a Madness returns még az ízlésembe belefér. Monster Hunter tri meg van wii-n, azt a játékot viszont nagyon szeretem, meg még a Diablot is.
#13
#12: Last Ninja és Golden Axe nekem wii-n virtual consolo-n van meg. de volt cplus4-em is.
#12
Ez biztosan jó játék, ha lesz boxom, akkor szerintem majd beszerzem. Sajnos jelenleg nincs, de annyira nem bánkódok, mert ez rétegjáték. Nem mindenkinek szól ez a játék. Nem egy Golden Axe vagy Last Ninja ahogy azt a cikkíró írta, mert az minden korosztálynak szóló játék. Ez nem. ESRB-jéből kell kiindulni. Egyébként én is szeretem az erőszakos játékokat, ha nincs túlzásba víve az erőszak, ezért a játék nekem is tetszik, de valamikor én elszoktam gondolkodni azon hogy volt-e értelme a "kicsit perverz vagy a kicsit debil vagy a kicsit beteg játékok" vételének. Ezek szerintem vagy az egyik vagy a másik kategóriába tartoznak. Szerintem ugyanazt a hatást el lehetne érni erőszak és véres jelenetek nélkül is. Last Ninja ilyen volt. A Golden Axe is, leszámítva legújabb ps3-as és xbox-os részt. Ha a játék "kicsit beteg" az nem gond, ezt pozitív értelemben értem, de ez a játék szerintem nem ebbe a kategóriába tartozik, attól szerintem túlmutat, mert a látványos kivégzésen van a hangsúly mint a Shank-nél. Engem nem zavar a játékban az erőszak, ha csak annyiban van megjelenítve amennyire az szükséges, és nem az erőszak a központi témája, de ez szerintem a Shank-hez hasonlóan nem ilyen.

Ui:

Ez nem Last Linja. Az egy dolog hogy komor a hangulata és szép, de ezzel az erővel más játékot is lehetne Last Ninja-hoz hasonlítani. Ez rétegjáték, a Last Ninja nem volt az.
#11
InGenModerátor
Mi történt, Daks nőket ver??????????!!!,!,!,444?
#10
#8: Elcsípted a lényeget, jól van! :D :D
#9
DaksModerátor
#8: Nem kell felesleges dolgokat belelátni a cikkbe. :)
#7
Fakk, PS3 verzió nem lesz?
#6
zseniális gém lehet, nemsokára beszerzem
#5
nagyon kellemes kis játék volt aki teheti tolja ki. :D
#4
YanezModerátor
Végre egy pozitiv negativum.
#3
#1: engem is
#2
Nagyon hangulatos teszt lett!

Francba, ez nem úgy volt, hogy jön Pc-re is? Remélem idővel meglágyul a szívük… :-D
#1
Ez érdekel.