FIFA 13 teszt

  • Írta: fojesz
  • 2012. október 17.
  • fifa 13, teszt, x360
Link másolása
Megérkeztek végre az idei szezon focis játékai, így keresve sem találhattam volna jobb alkalmat arra, hogy előkeressem a Real Madrid-bögrémet, megtöltsem valami magas zsírtartalmú tejjel, és behozzam a királyi gárda nyolcpontos lemaradását a tabellán.

Aztán nem indult túl jól a tesztelés. Menedzserkarrierem elején Mesut Özil bejelentette, hogy akkor neki ennyi volt, elmegy inkább a Milanba unga-bungázni Berlusconival. Sebaj – gondoltam –, nem törünk meg, lesz valaki más helyette, bár vitathatatlan, hogy jól jön egy hozzá hasonló kaméleon középre, mert legalább remekül lát mindent. 


A FIFA 13 rengeteg meglepetést kínál, és bár az égrengető újdonságokat továbbra is megtartja magának az EA Sports, még mindig a FIFA-sorozat kínálja a legteljesebb fociélményt - pont. Ugyanis amellett, hogy képes olyan szituációkat teremteni, amiket nap, mint nap a tévében láthatsz, ízig-vérig megmarad videojátéknak; szórakoztat, olykor gyönyörködtet és ámulatba ejt, közben olyan mennyiségű tartalmat kínál, hogy az egyszeri játékos hónapokig jóllakik vele. Félreértés ne essék, a FIFA 13 nem azoknak mutatja meg az igazi szépségét, akik „mellesleg” szeretik a sportjátékokat, hanem azoknak szól, akik a konzolokon és a számítógépeken is a futballt keresik. Nekik kötelező az új FIFA beszerzése!


A FIFA 13 nem ígér drámai változásokat, viszont az EA Sports szokásához híven igyekezett több ponton is belenyúlni a játékmenetbe, és finomítani azon. (Rosszmájúan azt is hozzátehetjük, az EA utoljára az NBA-t próbálta megreformálni, és most ott tartunk, hogy harmadik éve nincs NBA Live a piacon.) A meccsek még izgalmasabbak és pergősebbek, elmondható, hogy a fejlesztők célkitűzése, mely szerint két mérkőzésnek nem szabad ugyanolyannak lennie, és a játékmenet legyen kiszámíthatatlanabb, megvalósulni látszik: ezt szolgálja a fizikai engine, a cselezés, a labdakezelés és mesterséges intelligencia továbbfejlesztése is.


A Player Impact Engine az előző rész egyik bevált (?) újdonsága volt, nem véletlen, hogy a készítők még inkább ráúsztak. A fizikai motor pontosabb, mint korábban, és természetszerűen a test-test elleni küzdelem jelentősége is felértékelődött. Nem kellemes, ha a kistermetű szélsővel nem férsz oda a labdához, hiába vagy gyorsabb ellenfelednél, és egy ütközésnél is valószínűbb, hogy te fogsz alulmaradni. Ehhez jön jól a cselezés, a készítők itt egyenesen a FIFA Streetből emeltek át elemeket, és bár mindez nem jelenti azt, hogy a grundról ellesett mutatványokat fogunk produkálni a kapu előtt, de az kétségtelen, hogy rengeteget finomodott a játék ezen része: ha jól használja az ember, a legvehemensebb védő elől is lazán húzza el a labdát, és még a legárgusabb kapust is könnyedén fektetheti el.


Mindezt a fejlesztett támadó mesterséges intelligencia hivatott kiszolgálni. Ha épp nem mi irányítjuk a játékosokat a támadás közben, azok igyekeznek megfelelően helyezkedni, együtt haladnak a csapattal, úgy várják a labdát, hogy előreszámolnak a továbbadási lehetőségekkel is, és keresik a réseket a védelmen. Érezhetően kevesebb az olyan rosszul elsült labdaátvétel, ami a gépi intelligencia hiányosságának tudható be, az meg más kérdés, hogy a szintén felpumpált labdakezelés már próbálja nehezíteni a dolgunk: a passzolás közben nem vesz át mindent automatikusan a célzott játékos, ha nem ér oda időben, vagy túl gyorsan halad, rosszul pattan meg a lábán a labda, és könnyen kiigazításra kényszerülhetünk. Ezt persze az ellenfél igyekszik majd megtorolni.


Mi ezzel a probléma? Nos, mindez kísértetiesen hasonlít a tavalyi FIFA-tesztünkben leírtakra, akkor túlnyomórészt ugyanezeket szajkózta az EA. Bár alapvetően megbarátkoztunk a gondolattal, hogy egy évenként megjelenő játékon nem lehet drasztikusan változtatni, de ha ennyi fejlesztési ígéretet kapunk, a minimum az, hogy olyan (ezek szerint hamis) érzet keletkezik bennünk, hogy az idei rész maga lesz a tökély. Csakhogy a FIFA mögött álló engine igenis tökéletlen. Tartjuk magunkat ahhoz a sokszor ismételt állításhoz, hogy a játék mérkőzései szórakoztatók, de a motornak vannak hiányosságai. Az Impact Engine fejlesztése meglátásom szerint amennyit hozzátesz a programhoz, annyira röhejessé is teszi azt: nevetséges, hogy két játékos már helyezkedés közben úgy összegabalyodik, hogy mindketten seggre ülnek, azután pedig baromi realisztikusan tápászkodnak fel körülbelül a harmadik próbálkozásra. Mindez valahol a mesterséges intelligenciát is minősíti persze. 


Ezen felül a FIFA grafikája kezd múlt szeptemberi lenni, egy grammot sem változott, ami az átvezetők során mutatkozik meg igazán, mikor közelről vagyunk kénytelenek bámulni a jóllakott óvodássá avanzsált CR7-et vagy a lufi fejűvé fújódott Robbent. Különben is, a korábbi ígéretekkel ellentétben miért vannak még mindig kinyomhatatlan videók a cserék előtt? Bugok akadnak, ez természetszerű, és a kommentátor is rendre hibázik; Hajdú B. például imád beköszönni a Santiago Bernabéu stadionból, még akkor is így tett, mikor a Madriddal idegenben játszottam a Levante ellen. A FIFA-ba technikai fronton könnyen bele lehet kötni, és bár ezek apróságoknak tűnnek, összességében mégis bosszantóak.


Tartalmilag viszont a FIFA 13 több mint rendben van, tonnányi játékmód és elképesztő online támogatás jár a játékhoz. A szokványos bajnokság mellett ott van a karriermód és az Ultimate Team; jelentős bővítésen esett át mindkettő. A karrier nem csak folyamatosan izgalomban tartja a játékost, de jelentős újítás, hogy menedzserként válogatottak terelgetését is bevállalhatjuk, akikkel a nagyobb kupákat is végigjátszhatjuk. Az átigazolások sokat finomodtak, a játékosok adás-vételét a forma, a kor, a morál, a hátralévő szerződés időtartama, a csapaton belüli riválisok is befolyásolják, ráadásul papírozás közben megjelent az ellenajánlat lehetősége, és akár játékost is bedobhatunk a felkínált összeg mellé. Az Ultimate Team megörökölte a karriermód tulajdonságait: nem kell ecsetelni, hogy mennyivel nyújtja meg ez az újdonság a FIFA kártyajátékának szavatosságát.


Az idei év újdonsága, a Skill Games. A játékmód lényege, hogy különböző ügyességi feladatokat kell megoldanunk időre, illetve limitált kísérleti lehetőséggel, így például gyakorolhatjuk a labdavezetést egy nyakatekert szlalompályán, ívelgethetünk kukákba a pálya közepéről, és kartondobozok fölött átemelve lőhetünk kapura, remélve, hogy nem csak betalálunk, de a sarokba akasztott céltáblát is leverjük. Az ügyességünket pontszámmal jutalmazza a játék, mi pedig meg sem állunk, míg nem gyűjtjük be a lehető legjobb elismerést minden egyes gyakorlathoz. A Skill Games remek fejlesztés, egyszerre kínál gyakorlási lehetőséget a kezdőknek és a profiknak is.


Az online hátszélről se feledkezzünk meg, hiszen jelentősen kibővül a FIFA-élmény azok előtt, akik hajlandóak rácsatlakozni az EA szervereire. A multiplayer szép és jó, mégis az igazán zseniális, hogy egyszeriben teljesen más dimenzióba kerül a játék, ha az internetet is segítségül hívjuk. A FIFA 13 új fícsöre, Match Day kiválóan szemlélteti mindezt. Ezen a játékmódon keresztül egy folyamatosan frissülő adatbázishoz férhetünk hozzá, amiben elég csapatot választanunk, utána a játék automatikusan mellénk rendeli azokat az ellenfeleket, akikkel a gárda a való életben is összekerülne a bajnokságban. Ennyi? Korántsem, mindezt úgy teszi, hogy a meccseket igyekszik a lehető legélethűbben szimulálni: a stadion, a bíró, a várható időjárás a valóságot idézik, miközben a felállás is abszolút hiteles lesz, mert a lesérült és eltiltott játékosok nem játszhatnak, illetve a többiek formája is a korábbi teljesítményük szerint javulhat vagy rosszabbodhat!


Mindezt a technikai hibák ellenére kiváló körítéssel prezentálja nekünk a játék, a FIFA 13 hangulata tényleg lebilincselő, és ha szereted a focit, nem fogod egyhamar abbahagyni. Kétségtelen, hogy grandiózus újdonságok nincsenek – ilyenkor felértékelődnek picit a FIFA 12 fejlesztései –, de a színvonal a régi, és akkor ezzel gyakorlatilag mindent elmondtunk. Jobb FIFA-t akartatok, hát tessék, megkaptátok: a FIFA 13-at meg kell venni!

Mozgásérzékelés a FIFA-ban

A FIFA 13 Kinect- és PlayStation Move-támogatással érkezik, de inkább külön dobozban szólunk róla. A mozgásérzékelős kütyük által biztosított funkciók inkább kiegészítő jellegűek, és nem is vagyunk benne biztosak, hogy feltétlenül szükség van rájuk. A Kinect hangvezérlése – bekiabálással cserélhetünk vagy válthatunk taktikát, de be is szólhatunk a bírónak – annyira nem egyszerűsít, mint gondolnánk, és a Move mozgásérzékelős irányítása is katasztrófa. Nem ajánljuk.


42.
42.
liverpool13
#41: szia misi!
én tegnap előtt kezdtem el gondolkodni rajta, hogy melyik legyen. eddig inkább PES-es voltam, de tegnap vettem meg én is ps3-ra a FIFÁT. én azt gondolom, hogy már grafikában is szebb a fifa, megvan a ligákra meg a csapatokra a licensz, és jobban megéri minden tekintetben!
41.
41.
misi23
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni hogy ps3-on a fifa 13-at vagy a pes 13-at lenne érdemes megvennem.
sok kommentet olvastam már és elég megosztóak szóval nem sokat tudtam hogy melyikre érdemes beruházni.
Kérlek segítsetek!!!
40.
40.
micimucika
Sziasztok! PS3-am van, Fifa13 nincs labda a meccsen?? Pár napja "tűnt el". :(
Miért van ez? Mit kell csinálni, hogy lássam a labdát? Kösziii
39.
39.
BrendOoN
#37: Bizonyára az elmúlt 5-6 hónapban lettél "Barca szurkoló"... Tipikus divatszurkoló vagy! A Real Madrid hatalmas csapat, az egyik a legjobb a világon, és náluk játszik a világ legjobb labdarúgója: Cristiano Ronaldo. Te és a fajtád 6-7 hónap múlva már PSG vagy Manchester City szurkoló lesz...
38.
38.
JacoB
#37: Te is egy ilyen gyökér gyerek lehetsz akik 1 éve szereti a Barcelonát, és azt se tudja kik vannak a kedvenc csapatába... MEssi MEssi Messi..."ki a kapus? Messi!!, Ki az edző Messi ". Meg még az is látszik,hogy semmit nem tudsz a Real Madridról, csak azt,hogy ott játszik Ronaldo, és manapság divat szídni CR-t... egy igazi pöcs vagy aki irigykedik Ronaldora ..
37.
37.
messi10barcafan
#15: Messi feje nem nyomorék ronáldo a nyomorék meg az egész real madrid egy elcseszett csapat

36.
36.
antom
#33: Segítsetek!!!!Melyik az a beállítási lehetőség ahol úgy tudom beállítani a csapatomat hogy úgy támadjon le mint a gép amikor vesztésre áll.Már mindent kipróbáltam a legszélsőségesebb beállításokig mindent, de a játékosaim ugyan úgy visszamennek a félpályáig.A kivágott labdáknál 10-ből 10-szer a gép szerzi meg,a legtöbb játékossal könnyedén utol éri a leggyorsabb játékosomat is.Mindig kifelé pattan a labda bedobásra ha szerelni akarok,legendás szinten játszom,de a gép borzalmasan csal,a legtöbb párbajt megnyeri földön vízen levegőben neki mindegy.A leggyengébb csapatok is barca szinten hozzák ki a labdákat,bele sem lehet érni mert a játékosok mindig hagynak annyi távolságot hogy a gép áttudja venni a labdát,MIÉRT van ez????Természetesen engem centikről fognak.Az hogy mikor lő gólt csak rajta múlik,lehet itt bármilyen védekező gombot nyomogatni,játszhatsz te 10 védővel is,ő csak a kapu elé érkezik visszafordul 16-szor addig amíg te tévesztesz egy ütemet és már benn is van a 16-oson belül és jön a gól.Egy az egy ellen viszont nagyon jó játszani,én is sokat játszom a neten,de mégis a karrier mód az amiért ezt a játékot szeretem,de hosszú távon az egészségem rovására fog menni.Mindegy ha tudtok a beállításokban segíteni megköszönöm
35.
35.
GabuHUN
Sziasztok.

Szívesen játszanék magyar fifásokkal PC-n, aki gondolja vegyen fel Originre.

ID: GabuHUN

További szép napot mindenkinek!
34.
34.
limbekmarci2000
a moov és a kinect az igaz... de azért jó játék
33.
33.
bebeto07
Én azért látogattam ide (ide is többek között), hogy megnézzem, hol mit írnak erről a FIFA-ról. És elég megoszló. Azt egyszerűen nem tudom megérteni, hogy a teszterek mindenhol mimért magasztalják annyira (gondolom néhol érdek is), mert véleményem szerint ez az elmúlt évek legidegesítőbb fifája. Én már ezer fifás vagyok és minden évben beszereztem az újat, online egész jó eredményeket értem már el, de ezt a mostani darabot úgy ahogy van eladom. Gép ellen egyszerűen nem érdemes játszani, mert világklasszis vagy legendás fokozaton a gép akkor lő gólt amikor akar, egyszerűen annyira irreális. Arról nem beszélve, hogy a Granada egyérintőből úgy hozza ki fejelve a labdát, hogy azon már tényleg csak nevetni lehet. Az összes előrevágott labda (gép által), mind emberhez megy, akár ollózásból is. Ha én szerzek labdát, akkor 95%-ban bedobás lesz, vagy másik gépi játékoshoz pattan. Olyan, mint egy bohócjáték. Valamint már korábban előttem is leírták jópár egyéb hibáját. Legalábbis PS3-on az egész egy gagyi játék lett. Tényleg akármilyen haverral játszottuk, mindenki azt mondta, hogy meg sem veszi, sokkal jobb a 12. Arról nem is beszélve, hogy milyen online hibái vannak, belépés, kifagyás, megakadás stb... Kipróbáltam a PES 13-at és a demo alapján sokkal jobb, most először át fogok pártolni rá, mert ez a FIFA egyszerűen egy fos. Az egyetlen pozitívuma a sok lehetőség, de a játékmenet az csak idegesítő és nem hasonlít a focihoz egyáltalán.
32.
32.
egy stopliscipő
A játék baromi jó. Mondjuk Hajdu B.-nek az jön be a legjobban amikor a védő elrúgja a labdát. Ez nekem kicsit fura. A karrier mód legendás! A Skill gamesek is. Minden elismerésem.
31.
31.
MiZo77
Én már értékeltem más cikkekben,azóta még több meccset nyomtam!
Korábbi jó értékelésemet nem változtatnám meg,viszont számomra is van egy idegesítő hiba,a többi apróbb sztem nem annyira számít!
Valaki írta,és én is úgy látom,ha erős ellenfél ellen játszol,szinte valóban lehetetlen kivédekezni a támadásait!Beállhatsz bunkerbe,de egy 0-0-ra szinte semmi esélyed,jóformán akkor szerez gólt,amikor akar!Taktikus védekezés ide-oda,ha a 16-os közelébe érnek,szinte teljesen megbolondítanak,mintha a védők is befagynának olykor..10-ből 8-szor vagy gólt lőnek,v ordító helyzetig jutnak könnyedén,ami esetleg kimarad!Számomra sokszor szinte lehetetlen őket megállítani.Ha egy hajszálnyit is tévesztesz a szerelés gombbal,már három méter előnyt szerez,és macska-egér játék kezdődik!Lehet h én vagyok kicsit béna,biztos vannak tőlem ügyesebb játékosok,én amúgy profin tolom!
Ettől eltekintve-kisebb hibák mindig lesznek-én nagyon jól elvagyok vele,viszont ilyen meccseken olykor nagyon felidegesítem magam!De ha frusztrál is ilyenkor,gyorsan átlendülök!:)
30.
30.
NoRush
#29:
1, Azt bezony :D És nem, nem mondja neveket...
2, Reális? Néha az lenne, de hogy állandóan az inkább "pff kategória" :'D
3, Legendás pont megfelel, bár még úgy is könnyű. 2 helyzet 2 gól alatt azt értettem hogy mennyire precíz a gép, szinte mindig beviszi a labdát, nagyon nehéz kivédekezni. De emellett lövök 5-10 gólt, szóval ez nem akkora problem. Csak hát elég szembetűnő :')
29.
29.
Partyzan
#27: 1,te a fifa13-at vetted meg?nálam a magyar kommentátor mond neveket...
2,Az pedig, hogy elpattan a labda teljesen reális sztem és jobb ,mert könnyeben tudsz szerelni! ;)
3, válassz a képességeidnek megfelelő nehézségi szintet! ;)
28.
28.
pitlord23
#24: Én német bajnokságban játszom a Bayern-nel és ott az első idényben a valós naptárnak felelt meg a meccsek sorrendje, bár néha a dátumokat "átütemezte". A két hetes szünetek meg a válogatott meccsek miatt vannak. Elvileg 1 nap szünetet mindig kéne adnia a gépnek, nekem mindig adott. A célokról meg annyit hogy ha jól játszol cserecsapattal megnyered a bajnokságot a kezdővel meg a BL-t és besegítesz a bajnokságban ha nyugisabb időszak van, ha meg rosszul játszol kezdővel sem nyernél semmit.

Szerintem a "kis" változások sokat számítanak, mert ami rossz és idegesítő volt az előzőben az most jó. Pl.: 12-ben a gép mindig eldugta a labdát visszavitte 16-osomtól a félpályáig, ugyanazzal a játékossal elfutott jobbról a bal oldalra, az idő meg pergett rendesen. Túl jól védekezett, de most eleve könnyebb labdát vezetni és az én csapatomban lévő játékosokat sokkal jobban mozgatja a gép, jobban helyezkednek. Gólt is könnyebb lőni, nem ritka a 4-6 gólos meccs profi szinten ha gyengébb csapat ellen játszol. Végül a védekezés sokkal könnyebb, mint előbb említettem a csapatomban lévő játékosok maguktól is jól mozognak, ha odamegyek a labdát vezetőhöz a játékosom magától is szerel és jobban összedolgoznak, maguktól is felszabadítanak ha a kaputól 3 méterre állnak nem öngól lesz mert bepattan róluk, hanem kirúgják oldalra. Játékmenetben ennél jobb már nem nagyon lehetne szerintem, bugokat meg nem tapasztaltam, bár néha vannak érdekes dolgok, bíró meg végső soron egy kicsit jobb mint az előzőben, bár még mindig vannak hülyeségei. Összegezve szerintem az egyik legjobb Fifa már 5 éve nem volt ilyen jó mint ez, nálam 97/100.
27.
27.
NoRush
Még mindig ég tőle a pofám hogy megvettem... 50€ ezért, úristen...

1.: A magyar kommentártól agyfaszt kapok, most már a neveket se mondja ki. Legalább egy picit hozzátett az amúgy is lapos hangulathoz hogy lövésnél elkiáltotta a játékos nevét, de nem... ÁH minek?! Kellett a hely az angol röfögésnek...
2.: Nem lehet átvenni azt a kurva labdát, 3-4 méterre elpattan az emberkétől, pedig lassan közelít és alig ér hozzá... lassan, de magabiztosan ez is kiéget x'D
3.: A kapusok, hát... inkább nem írok semmit mert a fiatalabb korosztály sokkot kapna...
4.: Amikor kijönnek a pályára mért úgy mennek mint akik karót nyeltek, esetleg nagy WC-ről jöttek? :'D
5.: Totál jó lehet úgy tapsolni hogy a kezeid össze sem érnek.. :D
6.: Kaméleon módon átfutni a kapufán és mások gyomrán keresztül nyúlni pedig még annál is jobb lehet.
7.: Gólnál mi a rákért nem közelít rá a játékosokra?! Komolyan szégyen már az egész úgy ahogy van...
8.: Tényleg megerőltető lenne mondjuk 3-4 plusz kupagyőzelmet ünneplő animációt készíteni? Tök jó mikor az angol ligakupának ugyanúgy örülsz mint a bajnokok ligájának -.-
9.: Apropó bajnokok ligája... erre már tényleg egy picivel több figyelmet fordíthatnának.......
10.: A gép van olyan űberfaszánkirályul precíz, hogy 2 helyzetből 2 gólt szerez, nagggyon jó, nem? x'D :D

Még sorolhatnám bőven -BŐVEN-, de minek? Az eddigi legszarabb FIFA, így lehet összefoglalni ezt a förtelmet.
26.
26.
MikeReem
Van aki kipróbálta már a PC-s verziót? Az irányítás érdekelne. Konzolos portolás? Én a 12-őt próbáltam ki legutóbb, de számomra érthetetlen volt, hogy az interfészen miért a konzolos kontroller jelei jelennek meg és nekem azokhoz kell mappelni a PC-s keyboardot.
25.
25.
N360
#24: Én az angol másodosztályban játszom az első szezont. Itt a szombati meccsek mellett néha van keddi bajnoki,és a kupák is beékelődnek, van úgy,hogy 2 hét alatt 4 meccs van, de néha átütemez a gép. Profi nehézségen nyomom.
24.
24.
graki93
Karriermódba másnál is ÉRTHETETLEN módon átütemezi a meccseket a gép ? Olasz bajnokságban + bl + kupa így néznek ki a hónapok:
1és utolsó hét vagy nincs meccs vagy 1db vasárnap
2-3 hét: Vasárnap, HÉTFŐ, Szerda,péntek,vasárnap,HÉTFŐ,csütörtök
5db bajnoki meccs 2hét alatt. (D kerettel sem lehet ezt tartani olyan célokkal hogy mindet nyerd meg...) Ha ez másnál is így van, vagy csak olasz bajnokságot baszták el akkor gratulálok az EA-nek mert 11-ben ugyenezt már eljátszották....
23.
23.
dönc
#21: inkább fognának össze és csinálnának végre egy normális focis játékot :)
legjobb focis játékot összehoznák az tuti :)
mekkora lenne
22.
22.
MoRT2195
"Felesleges a Kinect és a Move"
Ezt nem írtam volna negatívumba, hisz nem kötelező egyik sem. Aki akarja az használja, akinek meg felesleges az nem használja...

#2: Azt mondom, hogy örüljünk annak, hogy egyáltalán van magyar kommentár :D A játékok 99%-ba nemhogy magyar komment nincs, de magyar felirat se...
21.
21.
keiji maeda
számomra iszonyatosan rosz irányba fejlődik a fifa sorozat, anyira életszerűre akarják csinálni hogy túlzásba viszik ráadásúl a legnagyobb sztárokat nagyon kiemelik a többi játékostól, pl haverral játszol azért ne az döntse már el a meccset hogy ő rooney vel elkezd sprintelni és körberöhöd minden indításnál, ami a legjobban zavar a fifában hogy már labdatartás szinte megszünt odamész megnyomsz egy gombot és vagy elesik a játékos vagy egyből elpattan a labda, híhetetlen hogy semmi harc nincs már benne, a mocskos PES meg a FIfa ahelyett hogy megveszik maguknak ronaldot a másik meg messit hogy eladják a játékot inkább fognának össze és csinálnának végre egy normális focis játékot :) röviden enyi az én véleményem, lehetne még ezt folytatni :D na csá :)
20.
20.
zoli0724
Szép a grafika, jól mozognak a játékosok, de maga a játékmenet vállalhatatlan. Nagyon reális, hogy a labda elakad a bíróban is, de akkor miért rohangál a bíró a játékos előtt mindig, ez azért a valóságban nem gyakori, de az ítéletek is borzasztóak, pl: 2 játékos ütközik, a bíró szabadrúgást ítél kifele(tehát nyilván a támadó volt szabálytalan), majd ad egy sárgát a védőnek(!!!O.o) ez azért elég komoly hiba. Ráadásul a védelem többi tagja, akiket nem irányítunk, még mindig hihetetlenül mozognak, a gólok nagyrésze a többi védő borzalmas helyezkedésének köszönhető. A játék olyan, mint a 12 volt, persze szebb meg minden, de ugyanaz lesz a sorsa, játszunk egymás ellen haverokkal 1 darabig, aztán pár hónap múlva rájövünk, hogy csak felidegesít és hagyjuk az egészet a francba. Hiába ez a legreálisabb foci szimulátor, még mindig semmi köze a valósághoz.
19.
19.
Partyzan
#18: úg yérzem, nem érezted az iróniát kérdésemben...de azért thx! :)
18.
18.
DevilGamer
#8: AC 3=Assassin's Creed 3. És #6, kinek mi tetszik, és jó kikapcsolódás a FIFA felnőtteknek (Pl. én a faterral játszottam), foci rajongóknak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...