Dead Space 3 teszt

Isaac Clarke újra és újra visszatér abba a rémálomba, ahová az első részben véletlenül belecsöppent, és ahonnan azóta sem tud szabadulni. Nem az ő döntése...
  • Írta: InGen

Kommentek

#192
#191: Az ilyen mikrotranzakciós szartól jobb ha távol tartod magad meg egy fillért se fizetsz mert azzal csak ezt a gyakorlatot bátorítod. Biztos van valami külső cheat program hozza.
#191
#190: Nem véletlen vettem! Csak vmiért mindig lefagyott és az egészet újra kellett indítanom, de aztán jóváírta, csak én voltam türelmetlen!
#190
#189: Hogy tudtál pénzt költeni Dead space 3ban véletlenül?
#189
#188: Nem tudok színészkedni! De igazad van! Tényleg túlléptem a határt! Nem csak itt, hanem más hozzászólásoknál! Szerintem kiszálltam! Nem írok többet egyik cikkhez sem, mert nem tudok viselkedni! Ez így gáz! Bocs ha megbántottam téged vagy másokat! VÉGE!
#188
#187: Te ennyire hüye vagy vagy csak megjátszod?
#187
Hát ekkora mocsok geciládákat! Tölteném le a csalásokat! Erre csak a pénzt vonja le! Utána lefagy és minden megvásárolt cuccom eltűnik! Hogy pusztulnának ki a jó kurva anyukkal együtt, aki a vilàgra szarta őket!
#186
Ennek a játéknak az a baja, hogy UNALMAS, de nagyon meg ötlettelen, vontatott! Ez nem akció vagy horror játék, hanem egy mászkálós, gyűjtögető szimulátor!!!!! Mi ez a SZAAAAAAAR!!!!!
#183
Miért ne hasonlíthatnám össze? Miért felesleges? Ennyi erővel a tesztek írása is felesleges, mert valakinek tetszeni fog a játék valakinek nem, tehát egy jó tesztet olvasva, ha valakinek nem tetszik a játék utána az a vásárló megtévesztése? Persze, hogy nem! Viszonyt, ha én a tesztek alapján mérlegelve a Crysis 3-at vettem volna Dead Space 3 helyett úgy érezném rosszul döntöttem. A Crysis 3 nem egy jó játék szerintem üres és monoton az egész. A C.E.L.L. rabszolgaságba hajtotta az emberiséget, a játékban nincsenek szenvedő civilek, egy videó nincs arról , hogy nyomorúságosan élnek, olyan mint egy elrontott film, hogy érezzem a dühöt, kit akarjak megmenteni, amikor az egész játékba halomra öli egymást mindenki, de szó szerint az emberek ölik az ufokat meg minket, mi az ufokat meg őket, az ufok meg mindkettőnket. Miután az ufok megszállják a földet ez nem változik utána is mindenki öli egymást mekkora egy faszság ez, a filmekben legalább összefogunk egymással, ha közös az ellenség, de ez egy eszeveszett baromság. A C.E.L.L.-nek nem találkozunk a vezetőjével pedig felépíthetnének egy sztorit rá, hogy ő egy elvetemült rohadék, akit ki kell vonni a forgalomból és valami szuper high tech cuccba megküzdenénk ellene, de ez sincs. A Dead Space-ben ott van Danik, akit aztán lehet szívből rühellni, de még az ex csajunk pasija is egy tenyérbemászó fazon. Megmozdít legalább valamit. A Crysis 3 egy nagyon szép játék, de üres, fantáziátlan és pofátlanul monoton.
#182
#181: Komolyan ember, már meg ne haragudj, de vagy hiányoztál a szövegértésnél , vagy alapból nagyon ostoba személy vagy , ha még mindig nem fogod fel amit írok. :D Azt egy szóval se mondtam hogy nem lehet véleményed,de látom a szavak kiforgatása megy :D
#181
#179: Tehát nekik lehet véleményük, de nekem nem, Értem:D
#180
Törölt felhasználó
#174: A coop még egy dolog. Az ember végül úgyis belenyugszik, hogy egy horrorjátékot nem tud teljesen kiélvezni azért mert egyedül játszik...
Nálam a craftolás tett be. Hiába raktam össze nagyon jó dolgokat, a legjobb fegyverek mind mind igazi pénzt kívánnak.
Mikor az ember 10K felett ad ki egy játékért, nem 5-6 dollárt valami istore-os gagyira igenis elvárhatja, hogy a játék neki készült.
Minimum elvárás, hogy a DLC-k ingyen jöjjenek (azok a híres félórás DLC-k főleg), az összes pálya játszható legyen single-ben is, na meg a fegyverek...
Nekem nagyon sokáig tartott kijátszani, a játék jó de az üzleti részek tönkreteszik.
Ezek után nem csodálom ha valaki lazán letölti az ilyen játékokat.
A következő Dead Space-t csak akkor veszem már meg ha az EA-tól elválnak a francba.
Mert a hangulat, a grafika, a játékmenet mind helyén van szerintem.
Akciódúsabb, ez tény de még így is rengeteg alkalommal paráztam.
Rengeteg varázslatos helyszínnel lettem gazdagabb, az a laborterem aminek üveges teteje volt mekkora szép már :D
A játék maga számomra 9,4-es. Pár apróbb harc közbeni bug és ez az új szart sem érő mentési rendszer ami nálam lehúzza az a 0,6-ot.
A játék pedig ezekkel a pénzügyi mocskokkal megfertőzve 7,5.
Nagy élmény, de sok kínlódás árán.
#179
#177: Gondoltam hogy nekiállsz okoskodni hogy miben hasonlítanak, mert látom nem sikerült felfogni azt amit írtam :D De a Te szavaiddal élve maradjunk annyiban hogy elmondom mégegyszer, hogy mindkét tesztet két külön ember írta. Ergo mindenkinek más az ízlése a pontozás téren. Ergo felesleges belekeverni azt a pontozást egy teljesen más ember véleménye alapján készített teszthez. :D
#178
Amúgy az utlolsó 1/3-át nem értettem a gamenek, hogy most akkor honnan jött a marker, meg hogy kifagyasztotta le a holdat meg az egész ott totál wtf volt az emberi szálakat teljesen értem ez nem tiszta itt nekem:D
#177
Nemrég játszottam végig mindkettőt, egyébként mindkettő EA, mindkettő egy Trilógia 3. része, időben sem térnek el sokkal egymástól, mindkettőben fegyvereket használhatsz 2+plusz nyíl a crysis, dead space 2+a bot mindkét történetben vannak ufók, a fegyvereder speckózhatod a dead spaceben, a crysis 3 ban meg vannak a tölténymodok meg scope meg ilyenek,ott fejlesztheted a ruhát és lényegében itt is csak a megvalósítás más. Ilyen kis data fileokat kell összeszedni, amiből jobban vágod a történetet, van audio és text log mindkettőben. Ott is katona + ufo ellenségek vannak meg a dead spaceben is. Itt van armor meg cloak, a dead spaceben van kinesis meg stasis. Azért nem a super mariot meg a gta V-t hasonlítottam össze szerintem maradjunk annyiban:D
#176
#174: Az meg amúgy szerintem teljesen felesleges, hogy összehasonlítod ennek a játéknak és a Crysis 3nak az értékelését. Az, hogy kinek mi tetszik, értem itt a pontozásra és a Te pontozásodra, teljesen relatív. A Dead Space 3 tesztet és a Crysis 3 tesztet is 2 különböző ember írta.
#175
#174: Az a történet, h pár évvel a második rész után vagyunk, Isaac összejött a csajjal, de megkattant(Isaac) mert megfertőzték az elméjét a markerek, emiatt nem működött a kapcsolatuk, mert mindenhol ezeket a jeleket látta, ami kicsit az agyára ment.
Nincs már a világban hadsereg, mert felszámolták és mindent az egyház és az ő seregük irányít.
A csajra visszatérve: az kutatni akarja a markerek eredetét, Isaac meg csak el akar tűnni, hogy vége legyen ezeknek a látomásoknak.
Aztán jön egy faszi aki azt mondja Isaacnek, h vagy segít nekik, vagy a csaj meghal, mert az elment kutatni a markerek eredetét egy bolygóra.
Meg ugye kapsz egy előzetest ami asszem a 200 évvel ezelőtti dolgokat mutatja be, h miért történt az ami most van.
Röviden ennyi.
#174
A legnagyobb hibája, hogy ráerőltet a coop-ra! Mibe telt volna a sima kampányt coop feladatoktól mentesre csinálni, így játék közben felbasz, hogy nem tudok bemenni oda, de ezt megoldandó istenverte local coop-ot kellett volna belerakni és only single meg only coop kampányt csinálni külön akér fele ilyen rövidre mindkettőt mert a sztori annyit nem bírt ki, mint a játék hossza. Valaki foglalja már össze nekem pár mondatbe miről szólt a sztori! Előre is kössz. A grafika kifogástalan a helyszínek eleinte változatosak majd monotonok lesznek. A gameplay szerintem mindenképp rengeteg fejlődött az űrben repkedés űrhajóból lövöldözés satöbbi részemről előnyére váltak a játéknak. Nekem 7.5 t ér a játék , ha valaki elmeséli a sztorit és az tetszik akkor ez felmegy 8-ra. Mellesleg a Crysis 3 mérföldekkel rosszabb játék ennél és az 8.5
#173
#163: Sétálj el a boltba,szerintem annyit megér.