Leszámolás: a Playstation 4 az Xbox One ellen

Itt az új generáció. Bemutatkozott a Playstation 4, és megszületett az Xbox One, a világ most pedig egy dologra kíváncsi csak. Hogy melyik gép uralja majd a játékvilág következő 10 évét. Jöjjön hát a leszámolás.
  • Írta: Daks

Kommentek

#217
Öcsém nekem 4 Xboxom volt amiből 3 szarrá ment a hűtés miatt ráadásul kétszer elromlott a joystick!!!! 2 éve van Ps3, azóta hálisten semmi baja és még a kart sem kellett kicserélni!! Ebben a körben fényévekkel jobb a ps3 ami szerintem nem fog változni most a nextgeneknél sem......
#216
#215: Akkor csalódni fogsz. :) A PS joyt ért rengeteg jogos kritika után változtattak rajta sokat és lett ilyen az új kar. Minden jót a 360-as kartól örökölt. Homorú stickek, stb.
#215
Hali
Mindenki az x-box joy-tól van elájulva, szerintem a ps joy a legjobb tervezés , amit valaha csinálhattak. Volt már box-om 360 , meg előző is , számomra a joy nagyon ratyi :) a ps a nyerő. köszike
#214
#213: Elvégre, ha valamiben az xbox-ot tekintik jobbnak, akkor ott elfogultság van, mert mindenben a ps-nek kell jobbnak lennie. Tipikus ps fanboy hozzáállás... :)
#213
#188: pontosan egyetértek!!!! PS ONE , PS2 , PS3 am volt eddig és soha nem volt semmi bajom a dualshock al sőt annyira szeretem hogy mikor unokatesóm megvette az xbox360 at 1 éve és azóta egyszer játszottam rajta de nem az én világom tudja is hogy ps fan vok bár nem is értem ő ps3 helyet miért xbox360 at vett xdxd ő érzi nekem mindegy tudom én mit szeretek meg mi van megszokva!!! egyébként pontozásilag szoroson a ps nyert de a cikk közben mindig mikor a gémkapocs kielemezte mondjuk a kontroller eket vagy a játékélményt ugyéreztem az xbox rajongás szólt belőle és nem a semleges cikk írás...... a cikket egy PC fan nak kellet volna írnia xdxd :D
#212
#210: Plusz a ps vitas remote play...
Az is siman ér annyit!
#211
#210: És az eddigi dualshock kontrollerek se szarok. Nekem nem görcsöl velük a kezem.
#210
Most komolyan azért kap 0 pontot a PS4 designja mert első alkalommal nem mutatták be?
Ez BAROMSÁG! Attól még hogy később lett bemutatva a konzol attól még ugyanúgy van design. Ráadásul nem is néz ki szarul a PS4, ha azért kapta volna a 0 pontot.
A Dualshock 4 érintőfelülete pedig felér azzal hogy win8-as tabletot tudsz használni az Xbox One-hoz.
#209
#190: Egyet értek veled. Az előző generációnál is, mikor még meg sem jelent egyik konzol sem, már akkor szidalmazták az egyiket, másikat. Emlékszem pl: "a ps3 fog nyerni, mert erősebb a hardvere". Nekem 360-van, de ps3-on is gondolkozom pár exkluzív cím miatt. Uncharted trilógia, Killzone 1-2, God of War sorozat, na igen, és a Last of Us...Kicsit vicces ez a valóságos agresszió amikor egyik, másik ember szidalmazza valamelyik konzolt. Végtére is ez "csak" egy hobbi. Igaz, annak nagyszerű tud lenni. Valamelyiket biztos megveszem majd. Szóval meg kéne várni míg valóban kézzel foghatóak lesznek, és utána mondani véleményt.
#208
A dualshock rohadtul nem szar
#207
#206: annyira nem, mert nem magyarországon élek :)
#206
#205: előrendelted snobinyó? Akkor jó be is szoptad vele ,mivel Mo-n me lesz live. háhá
#205
és ha nem értek egyet arra miért nincs ilyen link ? meg ha már az xbox one példányomat rendeltem elő ? :)
#204
nekem is tetszik a One. A PS 4 sem rossz. Aki teheti vegye meg mind a kettőt, ps4-en elég csak a konzolt, aztán fel kell venni a kapcsolatot a japó csávóval twitteren meg ps neten, hogy legyünk haverok, meg minden. Azután amiután már jó haverok lettünk, csak meg kell kérni, hogy adja mindíg kölcsön a legújabb játékokat. :)
#201
#200: Nekem mindkét kontroller kényelmes.Az,hogy a ps kontrollere egy rakat szar,az finoman fogalmazva is oltári nagy baromság.Azt meg hogy megfájdult a kezed,talán ne szorongasd annyira félelmedben a kontrollert.Nekem soha nem fájdult meg a kezem egyik kontrollertől sem érdekesmód.Persze,volt már hogy elfáradt a kezem,de ugyanúgy xbox kontrollernél is,ha több órát nyomtam egyhuzamban.
#200
#198: figyelj.. nálunk van xbox 360 és ps 3 is. Mind a kettőt szeretem, de az xbox kontrollere sokkal kényelmesebb a dualshocknál.. és nekem volt hogy fájt a kezem a dualshocktól. Én teljesen egyet értek azzal hogy a dualshock egy rakat szar...(és csúnya)