Xbox One - játszhatsz is rajta

A cikknek eredetileg valami olyan címet szántam, hogy “a Microsoft bejelentette az utolsó játékkonzolját”, de aztán letettem róla - nem venném a lelkemre, ha felmenne bennetek a pumpa!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#182
Törölt felhasználó
Mikor kötsög PC-s voltam,
alkalmanként konzolt szidtam,
aztán MS isten mondta,
konzolt gyártunk, istenadta!

Rohantam is konzolt venni,
hirtelen konzolt szeretni,
éljenek a konzolosok,
most már biz' én is az vagyok!

Faxa cég ám ez az M$,
még szép hogy játszani is enged,
konzolt vettem basszus faxom,
ha azt akarom, játszom azon!

Na de sebaj jönnek címek,
újrahasznosított gamek,
Halo 600 meg GOW 9,
kicsit unom de a mienk!

Bezzeg PS-t sose vennék,
M$ istent megtagadnék!
Inkább hazudom azt tovább,
hogy tudom mi a konzolozás!

VÉGE

(Ban plsssss)
#181
Kedves microsaft miért vettük meg a x360? Na miért? igen pontosan játszani szórakozni! ezzel szemben kapunk egy Media boxot amit bámulhatunk, beszélgethetünk a kinectel sőt még Skypozhatunk is vele. Viszlát az E3on.
Térj magadhoz ez a valóság! mindenből több és jobb kell, nem felesleges funkciók.
#180
Én biztos ps4-t fogok venni az exclusive cimek miatt ,de nemvok elvakult psrajongó volt simaboxom meg 360-m is de dobtam őket mer nekem jobb cimek vannak a ps-n.
De nembiztos ,hogy ennyire kéne erőltetni ezt a tvdolgot.Jó gép lesz mind2ő de elsősorban játszani vesszük meg nem. Ha tv-ni akarok bekapcsolom a tv-t.1dűl a gears of war miatt sajnálom az x-t de egy játéksorozatért nemfogok 2gépet tartani.Igy marad még a play3.
#179
háhá, a végén már azt vártam hogy azt mondja "Xbox, go Home ... you're Drunk!"
#178
#177: Ez egyáltalán nem biztos. Ki fog derülni, hogy mit hoztak a játékosoknak. Csak várjuk ki a végét. Alapvetően hardverben le vannak maradva, de valószínűleg ez szándékos, hogy áháborúba mehessenek. Viszont a Sony képes minőségi különbséget felmutatni. Szóval gyakorlatilag egyenlőre nehéz megmondani, hogy ki is lehet a nyerő. Az egyéb szolgaltásokkal és tartalmakkal mint mondtam az a baj, hogy a sony szintén könnyedén beléphet oda is. Hiszen a filmiparban ők is jelen vannak. Esetlegesen a microsoft TV-s riválisaival is kiegyezhetnek. Azzal pedig megfojthatják az egyedül utat törni próbáló óriást. Viszont egyenlőre nem tudjuk biztosan mi is lesz. Az a baj, hogy a rengeteg szolgáltatás ellenére ez 1 db gép. Szóval nagyon jó, hogy tud mindent, de pl.: egy olyan családban ahol a szülő nem játszik az extra funkciók nagyja ki is esik. Hiszen apuka amikor hazaér fáradtan TV-zni akar. Nem akarja a gyerek sírását hallgatni arról, hogy ő most játszani szeretne. Szóval még nincs ez leírva.
#177
#173: Nem biztos hogy bukta lesz és remélem észbe kapnak,de most
egyértelmű hogy elvesztették a realitás érzésüket!(túl nagyot akartnak markolni...)
Két szék közé a földre esnek ha nem változtatnak nagyon gyorsan stratégiát!
#176
#174: Szerintem félre értetted.
Nem lesz lehetőséged, muszáj lesz 24 óránként fel jelentkezned a live-ra:D
Azt nem tudom mi lesz ha nem történik ez meg, de ezt az MS mondta az egyik gamer oldalnak.
#175
#162: Szerencsétlen????Szerintem az új X a szerencsétlen.....és ezt gondolják itthon és külföldön is...Ezért van ez az oldal,hogy mindenki leírja a véleményét,tetszését,nem tetszését persze normális keretek között ami a moderátoroknak is belefér..én semmi csúnyát nem írtam,a linket ahogyan Simon555 is írta poénnak szántam..de úgy látom téged szíven szúrt....Ha én is xboxos lennék akkor engem is idegesítene ez a jó pár borzasztó tény amit az Ms művelt a rajongóival,mert tegye az összes X rajongó a szívére a kezét...ezt a dizájnt nagyon nem csípte el az MS plussz vannak még olyan tények és még a levegöbe pletykák ami kizárólag a játékosok lehúzására mennek...meg itt van ez a Kinekt..csak ezzel fog működni a gép+internet kapcsolat...ez számomra egy kicsit ijesztő mer ki tudja hogy ki néz majd minket játék közben!de ez csak az én véleményem..meg olyat is hallottam pletyka szinten ,hogy a kinekt megtudja számolni hányan vannak a szobában és az szerint fog fizetetni...meg ilyenek,meg hasonlók.....Aljas ez MS!!Remélem a PS ilyen szarságokat nem fog csinálni,de majd az E3-on minden kiderül!!!!!!!!!!!!!Nagyon várom már!!!!!HAJRÁ PLAYSTATION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#174
Meg valami ha jol ertelmeztem akkor ha 24 orankent feljelentkezel a livera akkor nem fog kelleni fizetni a hasznalt jatekokert, de lehet csak baromsag.
#173
A Microsoft nem hülye,tudja mit miért csinál......
Az a hülyeség,amit egyesek irkálnak.....pl. a Microsoft új konzolja bukta lesz....
Dehogy lesz bukta!
#171
Egy jo hir vagy egyenlore pletyka:Ms reagalt a hasznalt jatekok kerdesre es ezt a valaszt adtak ugy nez ki,hogy nem fog kelleni ujra fizetni ha ugyanazon a gepen lessz hasznalva a jatek egy mas profilon de mindenkep csak neten lehet vele jatszani,hogy a rendszer tudja verifikalni a lemezt.
#170
#163: Apám azért a pofátlanságnak is van ám határa!
Szerintem inkább örüljünk hogy nem vérszigorúak a GK
moderátorok,hidd el így is nagyon sok szabadságot engednek nekünk.
Ezt legalább tisztelhetnéd bennük,ahelyett hogy visszaélsz a bizalmukkal!
#169
Egyszerűbb lenne ha össze fogna a két cég és csinálna egy tökéletes gépet: ami konzol is meg multimédiás szórakoztató központ, meg közösségi tulajdonságokkal is bír. És így nem szenvednek az egyik cég a másik miatt esetleges veszteségeket és nem kéne tanakodnunk, hogy melyiket vegyük meg. Mindenkinek jutna Gears of War meg Uncharted és Halo meg Killzone. De ilyen úgy se lesz. Én PS4-et fogok venni, mert nekem nem kell multimédiás szórakoztató központ és a PS exkluzívai jobban tetszenek. Meg még mindig inkább tartom ezek után konzolnak. De aki Xbox One-t vesz annak is jó szórakozást nagyinak meg 6 éveseknek is én meg maradok a Hardcoreabb kockulásnál.
#168
InGenModerátor
#164: Akkor simán leírhattad volna úgy, ahogy ebben a hozzászólásodban: "nem állok egyik konzol pártján sem", és elég lett volna.

Az egy dolog, hogy téged sem érdekel a véleményem, ettől függetlenül én leszek az aki kibannol legközelebb ilyen offtopic trollkodásért, úgyhogy a véleményemet veheted inkább jótanácsnak.
#167
#162: Azért akkora fanboynak nem kell lenni, hogy komolyan veszed ezeket...
Csak poénkodás.(valamint van valami igazság is mögöttük ugye)
#166
#163: Ha nem érdekel más véleménye akkor szerintem ne írjál ide... De tudom, hogy az én véleményem sem érdekel. :D
#165
azért ez a kinect rendesen ellátja majd a netet mémekkel, ahogy a sok pufók amerikai kecsapos szájjal hadonászik a konzol elött
#164
És FYI a bevezetőt azért írtam, hogy lásd: nem állok egyik konzol pártján sem...
#163
#158: Pontosan annyira érdekel engem is a te véleményed, mint téged az enyém.