Xbox One teszt

Lakkfekete külső, szuper teljesítmény, új kontroller. Az Xbox One megérkezett, leteszteltük az összes játékát, most pedig itt az idő, hogy magát a gépet is értékeljük. Megéri rákölteni az összes zsebpénzed? Most kiderül.
  • Írta: Daks

Kommentek

#73
Hamarosan itt a Scorpio bemutatója, és egyben megjelenése, vajon elő még 1-2 nagyobb címet az MS one-ra?
#72
Így 2 évvel a megjelenés után már itt az Xbox slim, fejlődött a visszafelé kompatibilitás, Van EA Acces (ami nagyon jónak tűnik, Mod támogatás bizonyos játékhoz, Gold is megéri az árát. Ugyan játékok terén még mindig lenne hova fejlődni, de a szavatosság kárpótol a hiányosságokért.
#71
Ahhoz képest még 1 év sem telt el..és már jön a Kinect nélküli változat is.. nem tudom milyen 2-3 évre gondolhatott a cikk írója :D
#70
Az xbox360 és a ps3 elérte azt aszintet amit csak lehet, ezek már nem fogják űberelni csak egy máshogy kinéző klónt.
#69
#49: Ha felszínesnek érezted olvasd el ezt is: http://bit.ly/1kb4iBd
#68
Törölt felhasználó
#66: Dirty666 te egy állat vagy mekkorát röhögtem ezen a kommenten:D
#67
Törölt felhasználó
hát nekem x360-am van, de ebből most ps4 lesz. sokkal szimbpbb lett.
ez a box nekem nemgyerebe.
#66
#65: Nem kecske volt :) A 48-as postot parodizáltam :) Az ilyen bányató mélyén leledző egysejtű véglény, játékok helyett inkább könyvekre költené a pénzét, akkor talán tíz éven belül közel kerülhetne egy kecsege értelmi képességeihez :)
#65
#64: neked egy kecske volt a nyelvtantanárod?
#64
#63: Kölcség let a szonisoknak, me a mikroszoft divatba hoszta a fizetös multit. A szoni pedig a gémerek pártyán álna, ha nem lene ez a komonista mikroszoft. Halyrá szoni!
#63
#48: "kőlcség"
ÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
#62
Nálunk szlovákiában már hozzá lehet jutni:
http://www.agem.sk/produkt/xbox-one-fifa-24584277.html
Persze, ezen az áron azért kíváncsi vagyok, ki fogja megvásárolni. Mindenesetre ez a linkelt oldal egy internetes nagykereskedés, aki viszonteladóknak értékesít. Szóval, valszeg a garancia is életképes...Elég érdekesnek találom...
#61
#59: Légy olyan jó, és ne kelljen már elemeznem a saját írásodat:
"Valahogy a PS3-adnál nem zavart, hogy a cross-platform címek szebbek boxon, de most nagyon fontos lett ez a téma."

Erre reflektáltam, hogy igenis zavart, ezért vettem akkor BOX-ra, ebben a generációban pedig valószínűleg fordítva lesz. Mi ezen az elfogultság mond már el kérlek?!

A bicskanyitogató parasztságot pedig ha jól emlékszem te kezdted;) Az értelmezéssel pedig tényleg gondjaid lehetnek, mert sehol nem írtam meg, hogy mit tegyél, vagy mit ne! Csupán kértelek. A kérés és a parancs/itasítás között pedig igencsak nagy a különbség!
Máskülönben meg ha nekem címzed a kommented, akkor nem értem miért váltogatsz a megszólítandó személyek között. Egyébként nem, nem félek(félünk... bár fingom nincs ki a másik személy akihez szólsz).
A saját titkodat pedig alkalmazhatnád magad is, hiszen talán ha normális hangnemben írsz először, akkor én is úgy reagálok.
Részemről befejeztem;)
#60
Törölt felhasználó
Nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek!Legyetek jók!De ne túl jók mert az unalmas!
#59
#52: Úgy látom nagyon szereted a saját hiányosságaid kivetíteni másokra. Én ugyanis alaposan értelmeztem már elsőre is az irományod, és ha veszed a fáradtságot és értelmezed az enyémet, akkor észreveszed, hogy én seholsem írtam, hogy ne lenne neked akár minden konzolból egy. Én az elfogultságod és az ehhez idomuló véleményed kritizáltam.

Amúgy meg újabban minden idióta jön ezzel a ne is válaszolj dologgal. Miért, különben mi lesz? Halálra caps-lock-ozol? Vagy csak simán féltek, hogy még a végén nem mindenki veszi be a hülyeségetek?
Elárulok egy titkot: ha nem akarod, hogy válaszoljanak egy kommentedre, akkor ne írd meg! De az a parasztság teteje, amikor azt hiszed, hogy jogod van másoknak megmondani, hogy mit tegyenek.
#58
#46: "Tény: XBOX ONE nyitókínálata nagyobb rétű a konkurenciánál, még ha nem is lettek a Forza-n kívül kiemelkedők."

Ideje lenne már ezt az óriási tévhitet elfelejteni, és végre tapasztalatból beszélni, nem csak más olvasott kommenteit visszhangoztatni. Ha esetleg 3 trailernél többet láttál volna a Dead Rising 3 részéből, akkor tudnád, hogy kb. az az egyetlen nagy volumenű játék a mostani gépeken. Nem egy 5 órás Killzone vagy Ryse, hanem egy eléggé komplex 30óra +++ os játék, amire még érdemes is áldozni pénzt. Látványba és megjelenítésben sem elhanyagolandó... most felejtsük el ezeket az előre betanított statisztikákat miszerint az FPS így az FPS úgy nem akkora. Mert játék közben ebből szinte semmit nem veszel észre, csak papíron olvasod....
#57
#12: pontosabban: ps3on is van lehetoseg jatszani es tolteni egyszerre. Multi alatt nem megy a ketto meg 1-2 jateknal aminel single resz alatt se tolt.
#56
Vártam a tesztet jó is lett... Kéne egy ilyen masina mert meggyőz, de mivel nem tojom a pénzt és a szolgáltatások fele is haszontalan lesz kis hazánkban, azt hiszem maradok a ps mellet
#55
DaksModerátor
#54: Általában azon szoktak spórolni, hogy olcsóbb legyen. Emlékszem, egyszer volt egy Arcade Xbox 360-am, 256 MB-os memóriakártyát adtak hozzá. Pár hét múlva mehettem a HRP-be a 25 ezerért 20 gigás vinyót venni hozzá. :)