Assassin's Creed: Pirates teszt

Mobilos eszközeinket is célba vette a Ubisoft az Assassin's Creed kalózaival. Azonban bármennyire jól is néz ki a játék, sajnos hamar meg lehet unni minden egyes szegmensét.
  • Írta: InGen

Kommentek

#10
#7 Nem azt írtam, hogy ha most jelenne meg az AC3, mennyit kapna, hanem akkor amikor megjelent, milyen pontszámot kapott. Amit írsz, az kb. olyan érvelés, hogy mai szemmel a The Last Ninja C64-en 0,00001-et ér csak. De anno hatalmasat durrant!
#8 Szerintem a vadon is egy óriási újítás volt a korábbi részekhez képest, aztán ott volt még a vadászat is, és még lehetne sorolni. Ne legyetek ennyire telhetetlenek... :)
Ja, és még valami úgy nagy általánosságban. Függetlenül kellett volna kezelni ezt az alkotást a nagygépes korábbi részektől, ez mégiscsak egy mobil app. Olyanoknak vitte el a címet, akik lehet, hogy sohasem konzoloztak korábban, vagy játszottak PC-n, mert nem is érdekli őket. Mobilon unalmas perceikben tetris helyett ezt indítják el. Abban a mezőnyben viszont nem annyira rossz, legalábbis láttam már egy-két rettenetet... Az Angry Birds ezredik részéhez képest, ami tényleg unalmas már, ez egy üde színfolt nem?
#8
DaksModerátor
#4: Természetesen játéktervezési szempontból az egyetlen értékelhető pont, hiszen ez hozott egyedül nagy újítást. Nyilván az új sztorin, főhősön, korszakon kívül. Szerintem attól függetlenül, hogy 9.2 pontos játék, és tényleg nagyon jó, nagyon élvezetes, lehet ilyet mondani.
#7
#4-nek ment volna,bocs.
#6
#5: Jó,csak az akkor még új volt.Most már,főleg a 4 után kezd nagyon unalmas lenni.Még ha mobilos játék is.
#5
YanezModerátor
5.5 egy AC? Aztán látom csak, hogy nem konzolra...
#4
"Oké, szóval az Assassin's Creed 3 gyakorlatilag egyetlen értékelhető pontja a tengeri ütközetek megvalósítása volt..." Ehhez képest 9.2-re pontoztátok anno itt a GK-n... :)
#3
#2: :: android ::
#2
Sajnálatosnak tartom hogy a mali 400-as vgakat ennyire szarba vették UBI-ék és ott csak egy szarkupac a grafika. (Ennél sokkal szebb játékokat eszik regeglire a mali 400)
#1
Névvel bármit el lehet adni.