Az új Maximulator tesztje

Hova jutott tavaly óta az ország legígéretesebb autószimulátora? Nos, a srácok nem ültek a babérjaikon, a cucc még jobb, mint legutóbb. De ami a lényeg: most már bárki kipróbálhatja a Maximulatort!
  • Írta: InGen

Kommentek

#9
#8: En nem ertek ehhez, ritkan vezetek autot (szimulatort annal gyakrabban), de annak idejen egy autoversenyzo ismerosom mondta, hogy varosban vagy azon kivul, ha csak nem valtunk, a valton soha nem tartjuk a kezunket, mert nagyon balesetveszelyes, ha eles helyzet adodik.

Nekem eddig csak egyszer volt eles szitu, igaz, akkor tukorsima jegen pordultem egy 540 fokot (kb.), na, akkor csak kapaszkodtam a kormanyba, mit tudtam en, hogy hogyan fogom, csak ne csusszak neki a bokornak es bele az arokba azutan. Hal istennek, nagyobb baj nem lett :-)
#8
A 10-10 egy ordas baromság (ugyanúgy, mint arra tanítani szerencsétlen fiatalokat, hogy 35-tel haladjanak városban). Lakott területen kívül, másfél-két órát levezetni abban a pózban mazochizmus, városban meg egy kéz mindig a váltón!
#7
Még 95 ben, mikor leraktam a jogsit, nekem is az oktatóm ezt a 10 óra 10 perces f@szsággal jött.
#6
#5: Sportkormánynál teljesen helytálló a meglátásod, de olyan kormánynál ami 900 fokot fordul (2,5 fordulat) igencsak át kell fogni ;)
#5
InGenModerátor
#4: A 10 óra 10 perc marhaság, a két legkülső pontján kell fogni (háromnegyed, negyed), egyrészt ott van a markolat bevágása is, másrészt pedig hogy a lehető legtöbbet tudj fordítani anélkül, hogy át kelljen fognod. Nagyjából ennyi :)
#4
Imádom a szimulátorokat, bár ilyen berendezést nem raknék össze itthonra, jó nekem a shift2 is. Amúgy kormányfogás... 10 óra 10 perc. Mondjuk nem tudom miért csinálják ilyen kicsire a kormánykerekeket.
#3
Azért ez sem rossz (és a srác is jól nyomja)

http://www.youtube.com/watch?v=nFOn7MykT4o
#2
Az a kormányfogás borzalmas, jó hogy nem tekeredett össze a karod! :DDD
#1
Jó cikk, élmény olvasni :)