Max: The Curse of the Brotherhood teszt

A Max & The Magic Marker néven közepesen sikeressé vált előd után a "folytatás" már Xbox 360-ra és Xbox One-ra érkezik. A grafika még színesebb, a hangulat még jobb, a lehetőségeink azonban némileg kevesebbek ebben az egyedi platformerben.
  • Írta: InGen

Kommentek

#13
#12: hahh! Szerintem a mai tizenéves fiatalok többet káromkodnak, mint Te! :D Tizenévét még be nem töltők szintúgy! Honnan veszem ezt??? Szállj fel egy tömegközlekedési eszközre amikor mennek haza a suliból...meg fogsz lepődni!!!! :D
#11
Törölt felhasználó
#6: A rovid jatekido nem egyenlo a szar minoseggel.
Es inkabb szorakozok 3 orat 4 rugoert jol mint veszek 14 rongyert egy szart amit dlc-kbol kell osszevadaszni es meg akkor is egy szar marad.
Itt legalabb van otlet.
#10
Törölt felhasználó
#5: OFF.
Ha jatszottal volna az elozo resszel nem irnal ekkora baromsagot.
Annyi kozos van ebben meg a trine-ban, hogy oldalscroll "2d" platform. Azt kb itt ki is fujt.
De vegul is schwarzenegger is hasonlit ophra-ra, ket laba, van ket, keze szemei,
ON:
Nekem az elso resz rajzolt grafikaja jobban bejott.
#9
#4: Nem csak nem akarok egy TM-et nyomni a seggemre hogy kapjak pénzt a jogdíjak után.
#8
#7: + hamarosan 2 hét múlva lesz az új donkey kong is! Én azt nagyon várom, szerintem az lesz a legjobb, szerintem wii-re is a donkey kong volt a legjobb, majd a kirby epic yarn, utána szokásos N franchise-ok!
#7
Super mario 3d world teszt nem lesz?
#6
#1: Pontosan így nevelik át a sok ostoba tirpákot, hogy elfogadják a rövid játékidőt és a játékok sz*r minőségét manapság.
#5
Volt egy ilyen rajzfilmsorozat, a mittoménki és a varázsceruza címmel.
Mellesleg nem ezek sz*rták a spanyolviaszt, a Trine ugyanez a kategória, csak az eszköz más.
#2
"Aztán ott vannak a gyűjtögethető szemek. Ezek a játék története szerint Bajusz úr kvázi kémkamerái, és ha kitépkedjük őket, akkor kevesebbet fog látni a birodalmában történt eseményekből." Csak én érzek áthajlást a kinectes kémkedési félelem és e között :D. Kitéped a kinectet és csökkented a michrosoft birodalmának látósugarát. (Nem látják ahogy a kanapén szexelsz)
#1
"Végül pedig az egész játék körülbelül 3-4 óra alatt kivégezhető, ami mondjuk a 12 fontos árát tekintve tulajdonképpen nem rossz" WTF? Ne hogy már elfogadjuk, hogy egy játéknál max 4 órás végigjátszásnál elfogadjuk ezt. Ok tudom, hogy a többi A kategóriás game meg, 6órás végigjátszásért 20eFt, de akkoris. Kiadók is ezt gondolhatnák át inkább, mert sokkal hamarabb megveszek egy olyant amibe 20+ órát beletudok tolni mint egy olyanba aminél 4 óra után pislogok, hogy kidobtam 4eFt+ pénzt....