Tomb Raider Definitive Edition teszt

A tavaly megjelent új Tomb Raider ugyan mindent kisajtolt az előző generációs konzolokból, de a látvány már nagyon messze elhúzott a PC-s verzióban. Most visszaelőz az Xbox One és a PS4.
  • Írta: InGen

Kommentek

#94
NorbiiiModerátor
#91: Oh, hát én is nagyon tudok azonosulni ezzel a karakterre! :) :) :)
#93
#92: Akik ezt ìrtàk azok közül egy sem gyerek. Egyèbkènt èn is osztom a vèlemènyüket. A Definite-t nagyon èlveztem de a Rise of.... kb a felènèl abba hagytam ès pàr hònap elteltèvel vettem megint elő hogy "ha màr megvettem illene vègigjàtszani". A dlc-be bele se kezdtem.
#92
A felpörgött mai gyerek agyatoknak már semmi se elég. Furcsa ez. Mégis milyen game kéne nektek? :) El vagytok kényeztetve szerintem. Ne játsszatok egy hónapig semmivel, higgyétek el éhező tigrisként ugranátok egy ilyen játékra. Hm..:/
#91
#88: Én az UC-kat nemrég pótoltam be. Imádom őket. A Lost legacy kimaradt, de azt is beszerzem majd. Nekem a TR csak azért tetszik jobban, mert a karakterrel jobban tudok azonosulni. Lehet azért mert lány vagyok :D
Kivéve ebben a részben. Itt nem tetszik. De ez csak saját vélemény :)
#90
A Rise gyönyörű játék, de sajnos én is úgy vagyok vele mint Aries. A kraftolás nem izgat túlzottan, de hogy ott van, nem tudok elmenni mellette :) És ez kicsit elveszi a pörgést. De a story nekem bejön.
#89
#87: Lehetséges, hogy igazad van. Talán valamikor újra kezdem hátha besszippant. Amúgy azt tudja valaki, hogy ez a vonal, ami a 2013-as TR-el kezdődött meddig fog tartani? Nem tudom hoo olvastam, de elvileg trilógia lesz, tehát még lesz egy rész. Ez mennyire igaz?
#87
YanezModerátor
#86: Könnyen lehet, hogy neked és sokaknak, az a valódi probléma lapul a háttérben, hogy a játékban nincs kimagasló motívum, ami ugye az előrehaladásra ösztönözne. Se emlékezetes karakterek, se egy jó történet. Én is csak leginkább a kraftolás és az akció miatt mentem végig.
#86
Azt hittem csak én vagyok így ezzel.
Amúgy a havas tájakat imádom és baromira örültem, hogy került ilyen környezet a játékba.
Le is nyűgözött nem tagadom. De, az hogy mi az oka, hogy tényleg bármennyire is akarok nem tudok vele játszani. Mikor elértem ahhoz a pályához, ahol valami völgy van és van ott valami elhagyatott kommunista gyártelep vagy pályaudvar, vagy mi az isten az. Alig vártam hogy azon a részen túl legyek. Majd eljutottam ahhoz a részhez, ahol valami közösség él. Az is annyira szépen meg van csinálva, körbe jártam és azt mondtam, na nekem ebből elég volt. Tényleg a játék minőségét nem vitatom, mert jó és senki kedvéd nem szeretném elvenni tőle. Nekem ez csak a saját véleményem.
Ami engem megzavart talán, hogy a TR játékokban nem voltak mellék küldik meg ennyi kraftolgatós cucc. És persze, nem muszáj megcsinálni őket, de késztetést érzek rá, hogy megcsináljam, mert zavar hogy ott van :D lehet ez a fura benne. Nem tudom :)
#85
#83: Igen, szerintem is ez lehetett a gond. Ahogy Yanez fogalmazott: „Ugyanaz, csak pepitában!”
#83
#82: Hát a 2013-ból elég 3 kipörgetés és utána már unalmas lesz a folytatás, mert kb. ugyan az. (Bár sztem összességében jobban sikerült)

#80 A gyűjtögetésnek inkább nehezebb fokozaton van jelentősége és sztem úgy működik a legjobban a folytatás (az első részben a survivor játékmenetből semmit nem lehetett megtapasztalni, nem is értem mit keresett benne pl. auto heal).

Normál fokozaton már ugyan olyan pörgős mint az első rész, nem muszáj megállni tökölni, az csak egy lehetőség.
#82
#79: Hasonlóképp vagyok vele. A TR 2013-at elsőként az asszony játszotta, én meg végig izgultam a fotelből. Hatalmas élmény volt. Aztán én is kipörgettem 2x is. A folytatás viszont annyira nem hozott lázba, sőt egyenesen unalmas volt. Habár egyszer kipörgette azt is a nejem, de kb. a felétől már alig vártuk a végét, és eszünkbe nem jutna elővenni még egyszer. De nem tudom megmondani az okát miért. Mert amúgy jó játék az is. Csak valahogy nem tudott úgy megfogni, mint az elődje. Énmagam sem értem miért.
#81
YanezModerátor
#80: Norbi, ha tetszik az első, a második is pont annyira be fog jönni. Ugyanaz, csak pepitában! A havas helyszín miatt pedig számomra jobb is volt.
#80
NorbiiiModerátor
#78: Nekem is ez tetszik, hogy nagyon pörgős, és izgalmas, viszont az ilyen gyűjtögetős irányvonalat én sem szeretem az ilyen játékoknál. Szóval mivel tetszik ez a rész, tuti fog érdekelni a folytatás, viszont amit írtál, írtatok az nem jó előjel, de remélem azért nem fogom "megbánni"... :)
#79
#78: Az első részét nagyon szerettem én is. És a folytatását is annyira szeretném szeretni, de nem megy.
Eddig a létező összes TR-t kijátszottam, rajongója vagyok ennek a játéknak, de a Rise-ot, egyszerűen nem tudom végig vinni. Na nem azért, mert nehéz,hanem játszok vele egy órát és egyszerűen elmegy tőle a kedvem. Megjelenés óta megvan és azóta nem tudom kijátszani. Valamiért ebben a részben annyira irritàló számomra Lara. Nem vitatom, hogy jó játék, de sajnálom, hogy mint régi rajongót pont ez az egyetlen rész nem tud lekötni.
#77
NorbiiiModerátor
Egy éve vettem, de csak most kezdtem el. Eddig nagyon tetszik. Annyira pörgős, és annyira jó, hogy nálam teljesen nyerő!

Na és Lara....gyönyörű és gyönyörű, hihetetlen szép lány, tipikus zsáner pedig csak egy játék karakter, de így még nagyobb élmény irányítani! :) :)
#76
#75: ps4 en csodálatos.