Thief teszt

Garrett immáron tizenhat éve szegi meg a bibliai tízparancsolatot. A „ne lopj” esetünkben nem mérvadó, a lopakodós műfaj néhány trónkövetelője már annál inkább az. A Thiefet össze fogjuk hasonlítani velük, s megbűnhődik tetteiért.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#142
Update: Csak adtam esélyt neki,mégiscsak első kedvencem volt 20 éve... Kb . a közepénél járok.Teljesen semmi értelme bármilyen nyílvesszőt vásárolni. A régiekben pont ezek segítettek. Minek is gyűjtsek aranyat? Egy egy effekt visszajön,de aztán megint csak a csalódás.Ez nem Thief. Hiába szebb a grafika. Amikor magad raksz össze egy stratégiát mint a régiekben huszadrangú a grafika.Nem a grafika fontos hanem ha belelőttél egy fába kötél nyílvesszőt azon másztál.Amúgy nem volt katasztrófa...
#141
A valódi thief-ben beleremeg az ember.Itt is csak az idegességtől...
#140
#137: Szerzői jog. Ha én írtam volna a szoftvert ,be is perelnélek. Csak az van,hogy ez emberek munkája.
#139
Szóval a Thief1-,1 Thief 1 gold,,Thief 2,és Thief 2 x-Nemhivatalos de profi kiadás,na meg a dlc-k,és még a Deadly shadows is úgy nézett ki,hogy:Lopd el Gizi néni nyakláncát,ne őlj meg 3 őrnél többet,stb,volt feladat. Itt? Mint a birka..... És Szabadon tetted a dolgod.Rendessen izzadt a tenyeremben az egér. Ez meg? Mint ha játéktermi idétlenségbe dobnád a pénzt. Se zene,sem az a félelmetes hangulat. A Tomb Raider-másik kedvencem is változott,de az alapokbol nem engedtek,ha kell órákig katakombakinyitáson törhetem a buksim. És ez nem pc kérdés,mert már konzolozok,régebbben magam raktam-tuningoltam az akkori gépeimet.Sajnálom,de alegkedvesebb játékom katasztrófa lett.
#138
Én még 1999-ben pc-n kezdtem,első kedvenc játékommá vált. Majd jött a többi rész is,meg a thief 2 x is.De ez a mostani nem a konzol miatt hanem m ert semmi köze az eredetihez azért le is töröltem.Inkább maradok a nem hivatalos dlc-knél -KGYSOFT- ha vissza akarom idézni azt a hangulatot amit így elrontottak....Ekkora csalódást...
#137
Istenem, emberek, mi van akkor, ha nem pénzért veszi meg, hanem letölti ?! Nem mindegy neked, hogyan szerzi be a játékot ? Ki akar minden játékot megvenni 15 ezer forintért -_-
#136
#134: Haver! Csak miattad regisztráltam. Az egy dolog, hogy még csak hírből sem ismered a vesszőt, mint írásjelet, de a keresztények által annyira vágyott hely nevét is sikerült leírnod, kétszer. Akit leoltottál, szerintem legalább tíz évvel lehet idősebb nálad, erre Te lehülyegyerekezed, amit csak a traktoros hülyegyerekek szoktak használni, meg pisisnek nevezed... De miért is? Mert a tényleg vérpistikéknek és technikai analfabéta családapáknak szánt, szaros konzolok PC-s játékiparra gyakorolt negatív hatása miatt mérgelődik? Miből gondolod, hogy csóró? Lehet, hogy drágább gépe van, mint a Te kis csodád, de pl. lehet, hogy max grafon nem megy neki fix 60 fps-sel ez a fos. Azért az elég idegesítő tud lenni. A másik meg a játékok butítása minden téren, amit egy magadfajta konzolosnak hiába magyaráznánk. De, ha mégis tévedtem volna kicsit az életkorodat illetően, és már felnőtt vagy, dolgozol, meg minden, akkor csakis pályakezdő lehetsz, azok büszkék magukra ennyire. Akkor most elárulok valamit... A legtöbben ezt csináljuk, én is már 11 éve, nem nagy kaland. Na csókoltatlak!
#135
#134: Nem baj, hogy egy komolyabb PC drágább, mint a te konzolod, öcsi?
#134
Szánalmas mikor egy csóró Pc-s szídja a konzolokat...mennyetek dolgozni és akkor ti is tudtok venni ilyen egyszerű!
#133
#129: Mi fáj neked pisis? Ha nincs pénzed konzolra menny el dolgozni vagy valami. Hülyegyerek...
#132
#131: nálam többet ér mint 7,5 pont jo kis játék
#131
Ha valakit netán érdekelne egy bemutató az nézzen rá bátran :):

https://www.youtube.com/watch?v=2i_dyCo6SgM
#129
Törölt felhasználó
Nos volt alkalmam kiprobalni ezt a "jatekot".
Az, hogy szokasos optimalizalatlan osszecsapot eidos minoseg az nem meglepo (folyamatos memoria gondokkal kuzd a jatek amin a patch csak ront) toluk ezt szoktuk meg.
A grafika rendben van
A hangok is.
Ha nem thief lenne meg a jetek is kapna 6 pontot, az igen kozolos jatekmenet, es a szanszet tordelt palyak miatt.

DEEZNEMTHIEFEZASZARTOLTET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vaz a thiefnel ahova fel tudtal ugrani ott maszkalhattal nem a kikurt palyepito lerakot jump pontjai adtak meg mikor es hol lehet ugrani.
Egy rakat helyen siman meg lehetett volna kerulni az oroket ha tud ugrani ez a balfasz mozgasserul gyoker fohos.
Erre ott kellet idetlenkedni veluk.
Az meg csodaszep, amikor egy csovet ami 20 centi magas es fekszik a foldon, 10 meter gyalogalassal kell megkerulni es keresni egy buckat amin at lehet menni mert nem lehet ugrani baszom!!!!!
Ez micsoda?
Ez egy otvar vegletekig lebutitott 13-15 eves verpistiknek valo konzolmocsok.
A dishonored 2-nek (ha lesz) konyu dolga lesz az tuti, mert ezt a szemetet nem lesz nehez uberelni.
Grafika: 9
Hang: 8
Hangulat: 8
Jatszhatosag: 6
Elvezeti szint: 6
Elvezeti szint mint thief: Zerus, 0, null, semmi, nuku.
Koszonjuk eidos, koszonjuk konzolok, koszonjuk square enix ezt a szofisztikalt "szuper" "thief" jatekmenetet.
Ez 1-es.
Mehettek kapalni.

Na ezert nem rendelek elo jatekot es csak azutan veszem meg miutan lerantottam valahonnan es megneztem.
#127
Törölt felhasználó
*....A kiadok is gennyesre keresik magukat, es akkor majd elmorzsolok egy konnycseppet a szemem sarkaban mi?
Na.
#126
Törölt felhasználó
#118: Amugy igazad van.
Amikor az emberiseg 0,001%-anal van a vilag vagyonanak 99%-a.
A kiadok is gennyesre keresik magukat akkor madj elmorzsolok egy konycseppeta szemem sarkaban.
A fejlesztoket nem kell sajnalni mert fizetesert dolgoznak nem a kiadas utan kapnak jutalekot.
Majd ha nem tunnek el a vilagon mindenhol 100000 milliard dollarok evente akkor ez lesz a legnagyobb gond.
Bar csak itt tartananak...
#125
Azért így a kommentek színvonalát olvasva: elszomorító. (nem csak ennek a cikk alján...)

Olvasom a cikket, kíváncsi vagyok a többiek véleményére is... aztán minden harmadik komment oltogatás, meg a másiknak az alázása, piszkálódás. Ismeretlen emberek egy szgép mögül köpködnek egymásra egy olyan témábab (gamming) ami voltaképpen mindenkinek egy szórakozás. Értelmetlen...

Rohadtul fáraszt, hogy ezeket kell válogatnom, hogy mi az ami értelmes hsz, és mi az ami anyázás, meg alpári...
#124
#121: Szerintem sokkal szánalmasabb pálcát törni valaki feje felett, úgy, hogy 99.9% warezol valamilyen formában, csak itt most kurva menő eljátszani, hogy "én vagyok a becsületes minta polgár"! Nem vagyok megsértődve simán csak hányok tőletek!!!
Nyílván semmi és itt a mondat vége nem kell utána, még a beszólogatás, az a sok, hogy nem a saját dolgoddal foglalkozol, mi a fasz vagy te valami erkölcs rendőr?
#123
#116: Lehet kevesebbet kéne szívni.. :D
Vagy visszanyalt az élet..
Azért vannak még most is gyöngyszemek, ne légy ennyire kiábrándult! :D