Colin McRae Rally mobilos teszt

A trend egyértelműnek látszik: lassacskán egyre több playstationös klasszikust portolnak át mobilos platformokra. Vajon az autóversenyzős játékok egyik legendás címe megállja még a helyét, ennyi évvel az eredeti megjelenése után?
  • Írta: InGen

Kommentek

#14
#13: azért meg tudná izzasztani a nexus7-esem...... ;) szóval nem volt hiába az a morgás! :)
#13
#12: a transformeres morgást visszavonom, nyilván kevertem valamivel... :D
#12
A cikket illető eddig elhangzott kritikákkal magam is egyetértek, továbbá még annyit fűznék hozzá, hogy pillanatnyilag nem 1100, hanem 625 Forintba kerül a játék, az pedig már elég rég volt, amikor az asus transformer mindent megevett reggelire. A tartalom szerintem se sikerült valami sokra, de azért én még bízom benne, hogy fognak még frissítések érkezni.
#11
#10: a szívemből szóltál barátom...... manapság már nehéz elmagyarázni milyen magas szinten volt régen ez a sorozat
#10
Már bocs, de manuális váltó egy mobilos játékban? Azt mégis hogyan? Mobilon eleve sem lehet elvárni a szimulátor szintet, a szimulátorok rajongóin kívül pedig mást nem érdekel a manuális váltó.
Az eredeti CMR idején egyébként még Subaruja volt McRae-nek, a második rész megjelenése előtt váltott Focusra.
Az pedig, hogy a Dirt jobb játék lenne, mint a CMR??? Ez mégis honnan a francból jött? A CMR a korának legjobb rallyjátéka volt, a Dirt meg egy... hát igazából a franc se tudja, hogy mi, de a rallyhoz (nemhogy egy rallyszimulátorhoz, hanem akár egy arcade rallyhoz) semmi, de semmi köze a sok fostalicska gymkhana-val, a nevetségesen rövid rallyszakaszokkal, és azzal, hogy rallyversenyt csak nagyítóval lehet benne találni.
#9
A hangok azok borzalmasan szarok lettek.
Sokszor olyan a hang mintha abroncson mennék végig a betonon.
Ez az egyetlen hibája szerintem!
#8
#7: Ugye? :)
Emlékszem anno 2006 ban játszottam vele először... igaz a legfélelmetesebb és nehezebb Resident Evil rész + akkor a gamecube hoz nem volt mem. karink és egyhuzamban próbáltuk végig nyomni. nem sikerült :)
#7
InGenModerátor
#4: A REmake a mai napig a világ egyik legfélelmetesebb és egyben legjobb játéka! :)
#6
#5: És azért Play, mert utálom tapicskolni a képernyőt... Híjnye de rühellem az Androidos játékokat... Egyedül a FF III ami leköt!
#5
Az Xperia Play-emen 100%-osan fut a PlayStation emulátor, így több mint felesleges számomra ez a port... Csak ezért tartottam meg ezt a telót. A SNES és GBA emu is hajtva van rendesen!
#4
Valóban az NGC emuval jó beállításokkal szép látványt és kellő sebességet érhetünk el. Resident Evil remake vagy zero, Killer7 Eternal Darkness pl
#3
DaksModerátor
A Mark I-es Focus annyira fantasztikus autó, hogy arra szavak nincsenek. Nem csoda, hogy címlapra került. :)
#2
#3: Szia kemuri!

A legértelmesebb "AAA" játékok telefonra az autósak. Legalább van valami alapja a kormányzásnak, mégha a pedálok nem is a lábunknál helyezkednek el. Egy érzékeny giroszkóppal szívesen tolnék egy wipeoutot, ha megoldanák hogy ne legyen onscreen button. :D