Így játszunk mi

  • Írta: K2 The Highest
  • 2014. március 15.
  • Gamekapocs játékos sarok, gamer szoba, így játszunk mi
Link másolása
A mindenkit nyomasztó kérdést most megválaszoljuk! Hogyan játszanak a hardcore gamerek, s miként élnek a Gamekapocs által szerzett barátaink? Most minden kiderül!

Biztosan emlékeztek a felhívásunkra, ahol is arra kértünk titeket, küldjétek el nekünk a ti saját egyedi játékos sarkotokat. Jobbnál jobb képeket, érdekes beszámolókat és odabaszós relikviákat mutattatok! Egyetlen cikkben összegyúrva megmutatom nektek a legdurvább gépeket, a legszebb szobákat és legeredetibb cuccokat! Nyomjatok a képekre, ha érdekelnek a további fotók!



Elsőként rendkívül bátor és gyors ilor14 barátunk küldött be egy képet, amin szépen, egy rakáson fellelhető a gamer-életvitel minden elengedhetetlen kelléke.

 

Egy bika gépezet, elrejtve egy elegáns kuckóban, szélesvásznú Samsung monitor, mellette egy nagytesó, a külleme alapján LG, de a gazdája majd útbaigazít minket. Mindezek mellé párosul egy gyönyörű fekete Xbox 360 két eredeti kontrollerrel és Kinecttel. Ha ez nem volna elég, ott vigyorog egy gyümölcsös okostelefon is. Kellemes kis összeállítás, de szépen elrendezve biztos jobban fest!

Második versenyzőnk, a híres-neves giga321Az olvasók között ismerősen csenghet ez a név, hiszen minden egyes kommentháború katonája, jobb esetben vezetője! Nem mellesleg hatalmas arc és jópofa beszólásokkal bombázza a népet, köztük jómagamat is - az általa küldött e-mail rettenetesen tetszett, sokat röhögtem!

Király LCD TV, fekhellyel szemben, ami tökéletes kényelmet nyújt, az ágy mellett elhelyezkedő közepesen erős laptop egy Acer, amin minden nap megtekinthető a világ elsőszámú gamer magazinja, nevezetesen a Gamekapocs. Láthatunk még egy pettyet poros, és a leírás alapján hibás A4Tech egeret, ami nem is hibás, hanem inkább csak kihívást keresőknek lett tervezve! Véletlenszerűen nem dolgozik, hogy az adrenalin az egekbe szökjön, és újult erővel vethesd bele magad a harcba, vagy a netes pornóba.

Harmadik delikvensünk a NASA-munkatárs nyuqq kolléga. Sok képet küldött, sok mindent leírt, és a legszebb darabokat bemutatta nekünk! Ui.: király R2D2 pendrive tulajdonosa! Szóval igazi Star Wars-fan a srác.

NASA feliratú gépház, ami sejteti velünk, mit is takarhat a fémlemez. Nyilván elég erős vas lapulhat benne, de majd kikérdezzük nyuqq tesót erről pontosabban. R2D2 pendrive, Apple Wi-Fi és Razer egéralátét színesíti a felhozatalt. A harci repertoár része még a G15-ös billentyűzet, amihez az elbeszélés alapján sok élmény kötődik, rengeteg frag, és ki tudja még mi. Ott figyel egy G600-as gamer rágcsáló, amivel élmény lehet fejeseket osztogatni, és nem mellesleg esztétikai szempontból sem kutya. Hardcore gamer lévén nem szeretne lemaradni semmiről, így az erős PC melett elfekvőben még ott van egy kis csinos Playstation 4, amihez két DS4 kontroller is párosul. Legtöbbünk már ezzel a sarokkal is bőven megelégedne, igaz? Impozáns kis összeállítás, minőségi cuccok és esztétikus megjelenés, odabasz, na.

Negyedik társunk az „orvosit” végzett Dr. Zaius, aki igen tekintélyes gyűjteménnyel rendelkezik, és nem rest mindet megosztani velünk! Konzolokra éhes játékosok, csorgassátok a nyálatok!



Kezdjük az elején. Egy LG LM620S televízió szolgáltatja a képet, illetve a hangot is, 3D, valamint FullWeb funkciókkal rendelkezik, szépséges formával és képminőséggel megspékelve. Konzolok sora fekszik a polcokon, s mindet nagy becsben tartja tulajdonosa, naponta használatban vannak, ugyanis gazdájuk imád nosztalgiázni, és régi klasszikusokat elővenni. Szép, szép, imádjuk a nosztalgiát! A játékot szolgáltató eszközök között megtalálható NES, Gameboy, N64, Gamecube, Wii, DS, 3DS, Xbox360, Playstation 2, Playstation 4, SNES, és volt még egy Playstation 3 is, ami azóta ugyan eltávozott a táborból, de emlékeket és nyomot hagyott maga után! Igazi fanatikus a srác, példát lehet venni uraim/hölgyeim!

Következő játékosunk is igazi gyűjtő, el el dobtam az agyam a látottaktól. Az az ocsmányan arcmelengető arcmászó a falon belopta magát kicsinyke szívembe. Ki a rejtélyes kollektor? Nem más, mint Dzsuri72, aki a Gamekapocs lelkes olvasója. Annyira sok képet küldött, hogy alig bírtam beleszuszakolni egyetlen összeállításba, de azért csak sikerült. Sasoljátok!



Nem kevesebb, mint tizennyolc (18) kép érkezett be, és mindegyiken látszik valamilyen érdekesség. 102cm-es Sony televízió, amely amellett, hogy szép, még gyönyörű képet is ad, nem sokkal mellette pihen egy PS3 Slim, egy második PS3, valamint egy Playstation 4, hogy teljes legyen a kép. Találunk még PS Vita-t, Move-ot, fénykardot, és rengeteg, de tényleg rengeteg szépséges relikviát. Call Of Duty-éjjellátó a kis bombás RC verdával karöltve, Sam Fisher Nathan Drake társaságában, Crow és még  Batman is megmutatkozik a szobában. Minden van, mi szemnek és szájnak ingere, háborút lehetne indítani ebből a helységből, büszke lehet a gazdája. Nem mellesleg látható a rengeteg eredeti játék, amihez csak gratulálni tudok, mindig öröm ez számunkra! Ha bármiféle kérdésetek volna a relikviákról, forduljatok nyugodtan Dzsuri kollégához, hiszen egy rendkívül jófej, közvetlen júzer.

Player Six egy ismert személyiség a Gamekapocs kommentelői között. Sokat ír, sokat mond. Szobája egy letisztult és kényelmes játékos birodalom. Nero66 igazi „lustaság”, szeret az ágyból darálni, ha lehetőség adódik rá, majd visszatérve a klaviatúrához, nekiesik kedvenc játékos oldalának, hogy átböngéssze a fojesz és Zoenn által termelt híreket. Lessük meg, miket is küldött nekünk!



Első pillantásra látszik, hogy egy tökéletesen személyre szabott játékos sarokról beszélünk, minden a helyén, és minden a gazdája kényelmét szolgálja. Sok a cucc: relikviák, konzolok és a legmenőbb energiaital, amit ezen a szörnyű világon kapni lehet. Nintendo Wii, Guitar Hero, gyönyörű gitárral, valamint egy számomra ismeretlen kis robot, amiről majd szeretnék bővebb tájékoztatást kapni, ha lehet. Spark füles és egy kisebb, 2.1-es hangfalszett szolgáltatja a hangot, a képet, illetve képeket a két monitor szolgáltatja, nevezetesen egy 41"-es Samsung TV, és egy 23"-as Medion márkájú LCD monitor.  Egyszerű, letisztult és mégis minden igényt kielégítő szobát láthatunk.

A hetedik gonosz szintén egy ismert egyén az olvasóink között, sokszor száll be a vitákba, és sokszor tesz rendet a rakoncátlan trollok között. Ő a Sony-gépek ismerője és kedvelője, mnmn1. Nyáron és suli alatt is dolgozott, hogy megszerezhesse ezen darabokat a játékos birodalmába, egyszerű és letisztult.



A kemény munkával szerzett tárgyak között megtalálható egy Playstation Vita, egy vadonás új PS4, és egy 32-es LG LED TV. Úgy tűnik, hogy nagy Battlefield-rajongó, hisz mindkét képen a játékból lőtt egy – egy képet. Biztosan vannak relikviák és poszterek is a birtokában, csak bizonyára irigy, és nem akarja megmutatni nekünk. Csak viccelek persze. Szépen passzolnak egymáshoz a cuccok, a TV designja a PS4 mellett igazán kellemes a szemnek, a kontroller pedig azzal a szép kék fényével izgalmassá teszi az összhatást.

Nyolcadik, egyben utolsó emberünk, nos, én magam vagyok, K2 The Highest! Hivatalos Gamekapocs-fanatikus, megbecsült moderátor és szerkesztő. Sajnos a fényképezőgépem nem üzemel, de azért akadnak  képek, amiket megmutathatok nektek, bár aki követte a Hedzsoo-szériát a blogjaim között, az tudja, mit fog látni!


 

Kezdjük a képen látható harci eszközeimmel, amivel a virtuális csatatéren szoktam gyakni az ellent. Egy egészen erős PC, aminek a paramétereit elolvashatjátok a profilomon, ami mellett egy PS3 őrködik, két exklúzív cím és egy kontroller társaságában. Lóg ott még egy uRage Paradox 7.1 fejhallgató, amit leginkább horror- és akciójátékoknál szoktam alkalmazni. Kicsit magasabban 7 darab passzív DDD "party" szemüveg, valamint három távműködtető eszköz, amik az egész parancsnoki hidat vezérlik.



A falra fúrt LG TV egy 620-as modell, LED háttérvilágítással. Láthatjuk pár begyűjtött relikviámat, de sajnos nem mindet tudtam a képre varázsolni. A Gamekapocs-poszter és a pálinkás üvegek persze megvannak, csak a képen nehezen vehetőek észre. Inkább a könyvekre specializálódtam, mert imádok olvasni, és sokkal jobban bele tudom élni magam, mint bármilyen filmbe. A kép két oldalán fellelhető fekete „csíkok” egy szintén LG házimozi-rendszer részei, ami éppen 1000 wattos teljesítményt képes kisajtolni. A szomszédok biztosan boldogok, mikor egy Call of Duty közbeni gránát még az ő lakásukra is hatással van.



Végezetül a „régiség” gyűjteményem egy része, amit csak kevesen láthatnak. Akad közte GX2, GTX 260, P5Kpl és megannyi cucc, amik az előző masinákból maradtak hátra.

Nos, így játszunk mi, a Gamekapocs gamerei!

Kapcsolódó cikkek

68.
68.
Dzsuri72
#53: Hali! Amennyiben az én tokomra gondoltál, akkor Konzol Stúdió 6-7000 Ft.kb.
67.
67.
Dzsuri72
Sziasztok! Nagyon királyok a szobák. Az ágyból játszást különösen irigylem. Köszönöm K2 The Highest-nek, hogy beválogatott a cikkbe. Nektek is köszi, hogy végigrágtátok magatokat a képeken.
66.
66.
FrankBlack
#64: Szerintem meg az a lényeg, amit Stranger is írt előttem. Az, hogy jól szóljon (tehát a hangminőség :)
65.
65.
Stranger
#60: Nem is értem a nagy watt őrületet. Én a 9wattos hangfalaim fele hangerőn nem szoktam használni, mert akkor már túl hangos. Süketek az emberek vagy mi? :D Nem a hangminőséget kellene nézni? Mert a watt olyan mintha a videokártya memóriáját néznénk. Lehet 4GB-os GT220-t venni, csak szart sem ér. Ahogy lehet kismillió wattos fél méteres szörnyeket venni, csak a hangminőségük pocsék...
64.
64.
K2 The Highest
#58: Az volt ráírva...Ez a lényeg :D
63.
63.
Lorthirash
#58: A teljesítmény a WATT nem egészen egyenlő azzal hogy milyen nagy és hangos a cucc.
62.
62.
FrankBlack
#60: "RMS: Root Mean Square - Effektív teljesítmény, a zenei teljesítmény átlagértéke ez jelenti a valós kimeneti teljesítményt.
PMPO: Peak Momentary Power Output - a teljes frekvenciamenet kiemelkedő csúcsértékét jelenti. Ez az elérhető legnagyobb teljesítmény. Nem valós szám, ha egy hangfal PMPO-ja 200W akkor az RMS-e mondjuk 50W."
61.
61.
ilor14
Most láttam meg hogy fent van ez :) el is feledkeztem és amúgy a TV az egy 42"-os LG LM620s,mint pár másik embernek is volt kirakva :) köszönöm,hogy kiraktad megtiszteltetesnek erzem :D
60.
60.
FrankBlack
#58: igen, ez nekem is fura volt, szerintem is PMPO. Nagyon nem ua., mint az RMS. De attól még szólhat jól (biztos vagyok benne, hogy jól szól :)
Amúgy nem akarok hülyeséget írni, de szerintem valami olyasmi ennek a lényege, mint, amit valaki egy hsz-ban írt egy másik oldalon:

"Mondjuk adott egy teljes frekvenciaátvitel görbe 20-20Khz-ig. Ilyen összevissza cikk-cakk. Megnézik melyik a leghangosabb része a görbének (mondjuk 12Khz-nél 300W) és akkor a PMPO 300W. Majd a teljes görbét átlagolják (mondjuk 20-20Khz-ig 70W) és akkor az RMS 70W."

De szokták úgy is emlegetni, egyszerűbben, hogy a PMPO egy elméleti maximum, az RMS pedig a "valós" teljesítmény, vagy ahhoz közeli. De nem vagyok hangmérnök, nem tudom pontosan.

Egyébként ez előtt a cikk előtt épp azt terveztem, hogy írok egy blogot arról, hogyan alakult nekem a kis gamer sarkom apránként az évek alatt :)) Néztem is, hogy kik írtak esetleg már ilyen témában, és akkor beugrott K2, és Hedzsoo. Majd ezek után jött ez a cikk :))))

Én is ma délelőtt lőttem képeket, majd küldöm is,a hogy tudom, csak írok szöveget is mellé, plusz paramétereket, specifikációkat :)) A 2. fordulóra hátha benne leszek :))
59.
59.
zozo76hun
pmpo meg osszeadva az osszes hangszoro teljesitmenyet
58.
58.
rappit
"...egy szintén LG házimozi-rendszer részei, ami éppen 1000 wattos teljesítményt képes kisajtolni" Ezen jót röhögtem. 1000watt :DDDDDDDD
57.
57.
RangerFox
Heló, küldtem pár képet!
56.
56.
Dr. Zaius
#55: Szia!
Szerintem keversz valakivel, nincs XOne-om...
Sőt nem is lesz, mert sajna híján vagyok a gubának... Van más hobbim is és ezek rendesen legatyásítanak...
55.
55.
kocka6
Dr. Zaius
te az vagy akire gondolok?! most mar befigyel egy XOne is nem?
:)

lehet keverlek, de ugyan igy nezett ki egy szoba ahol nemreg jartam :) :)

kocka6
54.
54.
Extol
Itt a kockáknak áll a világ :D
53.
53.
atinho
Sziasztok, a ps vitához mint ami a képen látható hol lehet venni olyan tokot hozzá?
52.
52.
Harkov
#49: Nem a tiedre voltam kíváncsi.:D
51.
51.
Dr. Zaius
#50: Hjnye, de szeretem ezt a képet!!!
50.
50.
Yanez
A tökéletes "videójátékszoba", egy tökéletes helyen:

http://i.imgur.com/vCHm9.jpg
49.
49.
Bobby Kotick
#33: Parancsolj:
http://media.tumblr.com/tumblr_lszihe4cj11qctkcl.jpg
48.
48.
nero66
Gratula mindenkinek, nagyon jó szobák!!! :D K2, melyik robotra gondolsz?
46.
46.
Dr. Zaius
Köszi, h beraktatok! Jó és sok játékot mindenkinek!!!
45.
45.
K2 The Highest
#44: Még küldhetsz :)
https://www.facebook.com/gamekapocs
44.
44.
Gorrister
Mindegyik nagyon tetszik, az enyém ezek mellet eltörpül, bár az én igényeimnek pont megfelel, ugyanis nálam az elsődleges cél az volt, hogy maximum karnyújtásnyira legyen kedvenc söröskorsóm és büszkén jelenthetem, hogy sikerült külön specifikus helyet találnom neki az installációmban.
Készítettem volna pár fotót, de képrögzítésre alkalmas eszköz hiányában ez elmaradt.
43.
43.
K2 The Highest
#42: Azt hiszem a megszokás hatalma volt:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...