Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes teszt

Snake egyszerűnek tűnő mentőakcióra indul Kubába, de ő is érzi, baljósak az előjelek... Ma esti premier előtti játéktesztünkből pedig kiderül vajon megalapozottak voltak-e a Ground Zeroes-zal kapcsolatos baljós előjelek.
  • Írta: InGen

Kommentek

#126
Ez lesz az első hozzászólásom itt :)
A teszt hatalmas!Iszonyatosan meghozta a kedvem a játékhoz.....
A MGS3 volta a kedvenc részem PS2 ,de jó is volt istenem!!!Emlékszem egyszer kölcsönadtam a játékot egy csapat társamnak.A srácról annyit hogy hard cor Gran Turizmos volt plusz imádta a God of Wart,amit én ajánlottam neki anno.Eltelt pár nap mire össze futottunk,szegény ki volt teljesen mondván nem működik a játék mert csak a menüig jön be,és hogy fél tucatszor újra indította a lemezt..........Pár másodpercbe belekerült mire leeset,de röhögve mondtam neki hogy itt nem a startot kell nyomni hanem a kör gombot,és már megy is a cucc muhahaha.Képzelhetitek milyen pofát vágót csóri :).El is filóztam rajta,hogy hányan járhattak még így?!
Eltelt megint pár nap mire megint találkoztunk,és a haver teljesen ki volt akadva hogy én most direkt szopatom(előtte áradoztam neki a játékról)vagy mi?Nem teccet neki szinte semmi sem a játékból.Kezdve a hosszú videóktól egészen a lopakodáson át,és állítása szerint 2óra alatt tudót megölni 2-3 katonát erre megint jött egy hosszú videó :),és itt feladta a dolgot.Én ekkor jöttem rá hogy nem mindenkiben van meg az bizonyos dolog amit a mester megszólít bennünk egy MGS játéknál!MGS olyan a játék iparban,mint a film bizniszben a Star Wars(régi trilógia) szerintem.......Utánozhatatlan!
Azok akik régi játékosok,és nem szeretik(nem érzik az erőt) a szériát hajlamosak egy jobb fajta lopakodós játéknak titulálni,de a magas pontszámokat nem értik,és nem is fogják érteni :) .Főként azért mert ez nem egy lopakodós játék,csak szerves része az is,de ez csak egy szelete a játéknak.Igazából semmihez sem lehet hasonlítani,mert semmi sem hasonlít rá.....
#125
10 pont kevés ! :)
#124
Egyetlen egy hátárnya,hogy 2 óra hossza alatt vége az egész játéknak..hihhetetlen..
#123
Én ma kezdtem el X1 en tolni,egyenlőre nagyon pozitiv véleményem van főleg,hogy az első részével játszottam utoljára 99 ben..:)))
#122
#121: én nagyon szeretem mgs 1.2.3.4.ez is jo lesz de látvány nem hatot meg ,láttam már szebbet is 10 pont sok szerintem
#121
#118: Persze ez egyértelmű hogy nem mindenkinek tetszhet Nem mindenkinek jöhet be a széria Ez természetes. A játékidős mondatom nem rád értettem. Csak annyit mondok akit meg fog a sorozat az érti meg hogy miért is jó játék valójában.
#120
#117: Én már részemről lezártam a témát :)
#119
#115: Haverral megosztva meg 3100. Én még ezen is filózok kiadjak-e érte ennyit, de a videók alapján nagyon bejön.
#118
#98: Én annak adtam hangot pár kommentel lejjebb, hogy nem értem, hogy hogyan övezheti ekkora rajongás a sorozatot. Próbáltam nem egy részét, (mondjuk nem hosszú ideig) megnéztem a sztoriját de nekem egyszerűen nem jött be. Nem mondtam semmi rosszat a játékidejéről, nem mondtam semmi rosszat sem a játék ellen. Nem tudom hogy min húztad fel magadat? :) Reméltem hogy ez az új része a sorozatnak hozott valamilyen számomra jobban játszhatóbbá tevő újítást, de a tesztet olvasva nem így lett...
#117
Törölt felhasználó
#103: Úúú.... Bocs király... Ennek a játéknak akkora helentősége van
#116
A Metal Gear mindig egy kiemelkedő cím volt.Egy három órás játék ugyan úgy megérdemel 10 pontot ha tényleg jó.Aki meg kevesli ne vegye meg.
#115
9 ezret én sem adnék ki érte, de érdekességképpen a ps3-as letölthető verzió 6200 pénz és még hozzá kapjuk pluszba, a Peace Walker HD-t. A last gen-eseknek azért nincs olyan rossz dolguk.
#114
Nagyon elfogult a tesz, mivel egy olyan játékra, amelynek 2 óra a kampánya (9000 Ft-ért), nem szabad 10 pontot adni, mert nem érdemli meg. Lehet hogy nagyon jó, de azért van egy határ. Egy mobilos játék hosszúságával felvértezni egy majdnem teljes árú játékot, röhej. Több ilyen tesztet, ha lehet ne írjatok.
#113
YanezModerátor
#95: Bocs, kicsit félreérthetôen fogalmazhattam! Úgy értettem, hogy ez a játékszéria csak a vérbeli gémereknek való! És igen, közölük is azoknak, akik kedvelik ezt a mûfajt. Akik az rpg-ket vagy stratégiákat, esetleg spotjátékokat, platformereket szeretik, azok is lehetnek vérbeli gémerek. Pl a Mario is ilyeneknek készül! Nem pedig azoknak, akik játszanak vele pár órát, majd otthagyják, mert elakadtak (Mario) meg a sztorit sem értik (MGS).
#112
#111: Az egész MGS csak fanoknak való:)
Most ha leültetsz valakit ez elé, vagy, hogy eltekintsünk most ettől, majd a TPP mellé, semmi értelme nem lesz, mert nem fogja tudni, hogy mi fán terem az egész. Egy MGS-t rajongónak kell tesztelnie, olyan embernek aki ismeri a történetet, mert aki nem ismeri, annak csak zagyvaság lesz az egész.
MGS csak és kizárólag azoknak való akik szeretik a lopakodós játékokat és ha van ilyen stealth fan, aki nem játszott még vele, semmi esetre sem ezzel kezdje.
#111
#107: Akármit is mondtok, ez márpedig nem éri meg mindenkinek, csak is a fanoknak. Nyilván nem azért adták ezt ki, hogy ezzel csábítsák magukhoz az új rajongókat... a fanok a célközönség. Ez pedig tökéletesen működik is. Mert a MGS fanoknak ez megfogja érni, akárcsak a CoD fanoknak az évenkénti új CoD 18k-ért vagy a BF fanoknak +10k-t költeni a prémiumra. Tetszik vagy sem, azért teszik ezt meg, mert tudják, hogy lesznek akik meg fogják venni (és ezzel nem akarom leminősíteni a rajongókat), de tény, hogy legtöbbünk teljes játékokat akar venni, nem pedig darabkákat.
#110
#105: evvel TÖKRE egyetértek :DDD
#109
Kicsit meghökkentően olvasom a 10/10es teszteredményt... ami egy MGS fantől jogos lenne, de egy független tesztelőtől eléggé amatőr hozzáállás.... Mindenkinek tetszett valami olyannyira hogy az egekig dicséri...de az elfogultság itt nagyon súlyos :\
#108
#107: Utalásban PayPal -el 325-330
#107
#106: Már lentebb próbáltam elmagyarázni a hülyéknek, de nem fogják fel. Egy olyan álomvilágban élnek ahol 1Euro=250Ft, pedig ha tudnák, hogy 310 környékén stagnál... Ezeknek ha ingyen adnád is sokallnák az árát. Kár is velük vesződnöd, de komolyan...