Diablo III: Reaper of Souls teszt

Malthael, a halál angyala elrabolja a Fekete Lélekkövet. Végre el akarja hozni a békét a világunkba, csak nála béke a fogalma azt jelenti, hogy mindenki meghal. Ezt pedig azért mégsem engedhetjük. Újabb kalandokkal vár a Diablo III.
  • Írta: InGen

Kommentek

#25
#23: Én bazi sokat játszottam a 2. résszel bnet-en, de nehogy már agyvérzésig Baalrun-t tolni élvezetesebb volt, mint Bounty-zni meg Rift-elni, mert akkor mindenki saját magát hazudtolja meg és húzzon Baal runozni :D. Az idő megszépít mindent, én szeretem mai napig a 2. részt, de azért nem állnék neki ennyi idős fejjel Baal runozni, mert nagyon primitív móka bizony az , fiatalon még elment. Maga a játék jó , évente egyszer végigtolom az 5 act-ot azt ennyi. Ám a 3 ancient-et (korlic,madawc, talic) azóta se veri egyik boss harc sem. Azt szerintem nagyon eltalálták.

Azért van értelme a gear-nek hisz nem kapásból kerülsz Torment 6-ra és ott levered Malthaelt...én most Torment 3-at simán csapom T4-en kinylódok, de nem halok meg, T5 már húzós, akinek az nem elég, hogy motiválja, hogy legyőzze T6-on Malthaelt hardcore-ban az nemtudom mit akar még a játéktól őszintén?
#24
#23: nemtom én a d3 at sokkal jobban élvezem, mint d2 őt valaha is. én eddig csak 1x tradeltem épp esett nekem egy 2. mempó, átlag statokkal, egy orosz gyereknek meg mellettem kiesett a burning axe of sarkis (+20%firedmg, 2100dps el) és eltradeltem vele :D :D sztm azóta is veri a fejét a falba h miért cseréltük el a 2 cuccot hihi
tán lesz PVP is, de azt marhanehéz lesz balanszolni...
#23
#20: Nagyjából én is azóta játszom a ROS -al, de viszont közel nem annyira élvezetes a játék mint anno a 2. része. Túlságosan Casual, és túlságosan le van egyszerűsítve. De ha jól megnézed, a gearelésen kívül semmit nem tudsz a játékban csinálni.. egy csomó mindennel ki lehetne egészíteni, pl. a tradelésnek igazán lenne értelme, hiába ott a loot 2.0. Én hiányolom a nagyobb eventeket, runnokat. Jó lenne ha a felgearelt karakternek lenne is valami értelme
#22
#21: Ja igen, egy izom buta játék. De annyira, hogy 0 benne minden. Bounty, meg adventure mód, hát hallod, akkor újítás, öszeszarom magam.
#21
Kb 7-8 pont, max. Nagyon túlértékeltétek, de ez van, megszoktuk már. Mintha számítana is valamit.
#20
#19: Nálam 10/10 az új kieg óta, nagyon eltaláltak mindent. p3ti, amit annyira szidsz, az pont a diablo lényege. Ami érdekes benne az a folyamatos agyalás, hogy a karakteredet hogyan fejleszd tovább és ebbe bejön a szerencse is, hogy milyen cucc esik.
Kieg óta folyamatosan tolom, és sok agyalás logikázás és némi szerencse után Torment 4 nél járok a 975k unbuffed dps es barbárommal, akiket meg randomban bedob ilyen torment szinten azoknak sem szar a gearje, tehát egyáltalán nem lehetetlen kvázi 'magas' szintre eljutni benne!
Annyiban igazat adok, hogy a riftezés egy idő után unalmas, és már inkább a sztorit vinném ki újra, de ott meg nem esik shard... errr
#19
Ez a teszt pontosan tükrözi azt, hogy az illető nem igazán játszott eleget a kiegészítővel ...

A legnagyobb negatívuma a játéknak továbbra is hogy butított. A rift és a Bounty huntok után egyszerűen kifullad a játék. Ismét másról sem szól, mint fel gearelni a karaktert, paragonozni agyvérzésig és utána..... semmi, üresség. Semmi event, semmi kihívás. A T4-5-6 és az alacsonyabb nehézségi fokozatok között nincsen semmi különbség, azon kívül hogy a Zombiknak kb. 600 millió HPjuk van. Az egész egy agyatlan farmolásba fullad, aminek ugyan az lesz a vége mint a D3nak - megunják a játékosok. Továbbra is hiányolom az életet a Diabloból... hol maradnak az olyanok mint a rendes Skill fa, rúnák, eventek, esetleg insták, TRADE? Szép és jó, de itt az egész játék alapjaival vannak gondok, és nem csak maga a kiegészítővel
#17
#12: hát igen. én is utálom a játékot de még is több mint 100+ órám van benne... tud valamit azért a blizzard.
#16
Mondjuk azt én nem írtam negatívumnak, amikor írtam cikket a kieg-ről, de teljesen egyetértek, hogy egy lezáró videót azért illett volna odabiggyeszteni tényleg...hiába lesz még Act 6. akkor is teljesen jogos a negatívumok között ezt megemlíteni.

Viszont ahogy az alap is megérte minden fillérjét, úgy a kieg is. Alap 800 óra+ a kieg óta szerintem többet játszok, mint az alappal annak idején (persze ez teljesen normális keretek között zajlik) Ha a 800 órát leosztja az ember a megjelenéstől (alap 2012.május) akkor csak napi 2 óra körüli időre jön ki, ami a 800 órát látva soknak tűnik, de napira lebontva már inkább akár kevésnek is :D

Én kieg óta feltoltam a hc karim para 117-re a simát meg 258-ra, elég jó a fejlődés. A tárgyak buherálása pedig a Mystic-el zseniális (igaz kicsit sokba fáj mire kidobja a várva várt stat-ot, de ez van legalább kidobja!) A shard-okért vásárolt cuccok pedig elég brutálisak nem egy dolgot vettem 5 shard-ért amit azóta is viselek. Itt írnák egy negatívumot, hogy csak 500 Shard-ot tudunk magunknál tartani.

A következő kieg-ig én teljes mértékben elleszek vele, persze lesz hullámvölgy nyáron, amikor szinte nem is játszok, de utána annál nagyobb lelkesedéssel vágok bele ismét. És biztos vagyok benne, hogy kapunk még , majd a patch-ekkel új küldetéseket és bossokat is.

Én várom vissza a pokol igazi urait a 6. fejezetben. Baal, Mephisto és Diablo személyében, mert az szerintem egy percig sem kétséges, hogy Diablo visszatér egy igazi brutális alakjában (nem ez a nyeszlett női Diablo..ez szerintem igencsak rossz lenne, ha így kellene elbúcsúznunk Diablo-tól, annak biza kell egy igazi emberes/brutális forma, hogy az maradjon meg mindenki emlékezetében, hisz, lehet soha nem lesz 4. rész vagy megint csak 10 év múlva....)
#15
Act V szerintem is a leghosszabb lett, főképp hogy itt találni a legtöbb random questet ami még a 3.-ik végigjátszásra is tudott újat mutatni.Nem is beszélve a portal-fejű szörnyről ami a kedvencem lett annyira eltalálták.Jó a cikk,de kimaradt hogy mennyi új item került bele a játékba +hogy minden kari gazdagodott egy spellel is amik elég imbára sikerültek.
#14
#12: Minden csak viszonyítás kérdése, nekem Act 1-3 túl könnyű, Act4 meg rendben van.
A crafttal teljesen egyet értek, lehetne kicsit szabadabb is, és igen, aki szereti ezt a stílust, az tuti, hogy bele fog verni pár száz órát :)
#13
A renderelt outro hiánya, illetve a helyén lévő D3 rajztechnikával készült videó erősen előrevetíti hogy lesz még egy kiegészítő. SPOILER (és meglehet hogy a saját karakterünk lesz benne a világot fenyegető veszély) /SPOILER.

Ettől függetlenül jogos, az ending cinematic minden act végén megtalálható, ám tartalma miatt sajnos nem megoldható ebben az esetben, mivel ugye a karakterünk van a főszerepben. Ez persze megint egy nem kötelező dolog volt a Blizzard részéről, és mehettek volna más irányba a zárással, majd az spoiler tag-ek közé írt fordulatot így is úgy is ellövik a köv. kiegben, csak anélkül hogy akár évekre előre jeleznék a játékosoknak hogy mi fog történni...
#12
#10: Nekem egy dolog **** a csőröm... az pedig a bound cuccok. Főleg a craft rendszer. Idegesít hogy találok egy receptet és nem tudom a barátaimnak csinálni cuccokat. Pofátlanság. Rendben hogy amit egyedül találok azt nem oszthatom meg de hogy nem is kraftolhatok nekik pfff. A másik az ahogy a gemek esnek 60 után az egy másik vicc. A nehézség pedig a hab a tortán. Torment 1 túl könnyű 2 pedig túl nehéz. Nem tudom hány t.goblint szalasztottam el mire rájöttem hogy a torment 2 időpocsékolás és felesleges. Mind1 egy régi posztban anno ráleltem az igazságra itt gamekapcson. Mindegy mennyire szidjuk a játékot így is úgy is beleverünk pár száz órát :D szóval annyira szar csak nem lehet.
#11
#7: Maga a story tényleg gyenge... de ha valaki hazamászkál és végighallgatja a beszélgetéseket egy egész kis fasza lore jön össze.
#10
sokallom a 9 pontot. pl az adventure mod tök jó lenne meg ez a rift cucc is, ha nem az előző pályákból rakták volna össze... olyan nehéz lett volna berakni pár új random pályát? kicsit lehúzás ez a dlc. 1 az, hogy teljes áron 1 act 1 új karakter. ez simán benne lehetett volna az alapjátékba.. de hát tudjuk milyen pénzéhes a blizzard... akkor korrekt lett volna ha + 5 act +3-4 új karakter. meg ami engem piszkál az, hogy a játéknak úgy mond semmi célja számomra... jó oké farmolsz, hogy jobb geared legyen és farmolsz és farmolsz... na és aztán?? jó érzés mikor esik 1-2 legendary... de amúgy meg... 1 idő után nagyon repetatív és unalmas..
#9
Btw remélem következő kiegbe kapunk egy Necromancert vagy Druidot.
#8
Nekem bejön a Crusader.Act 5 szerintem kicsit rövid lett,de végül is riftekkel meg bountykkal eléggé kitolták az endgamet.
#7
#6: Azért a naplókból és a beszélgetésekből egy egész jól összerakott világ rajzolódik ki. Mégha nagyon nyakatekert és egy hangyányit megerőszakolt is a sztori.