Destiny alfateszt

Az év, de könnyen lehet, hogy az évtized nagy játéka lesz a Destiny. A szeptemberi megjelenés előtt kétszer is kipróbálhatjuk majd, most éppen az alfába kóstolhattunk bele picit.
  • Írta: InGen

Kommentek

#56
azt nem tudom h evtized jateka lesz de az biztos h nagy eladasokkal fog rendelkezni! ha pc-re is jon talan megszorongathatja a wowot de abban mar nem vaok biztos h le is nyomja.... ami engem kicsit aggaszt az a bungie es a sony baratsage! remelem nem lesznek exkluziv tartalmak de e amitol legjobban tartok h egy esetleges folytatas eseten a teljes exkluzivitas :/
#55
Évtized játéka?
Számomra MMO kategóriában az SWG (2003). Lehet, hogy a Destiny is lehet emiatt tetszik nagyon? Bolygófelfedezés, harc, stb. (Viszont a legjobb pvpje MMOban talán a POTBSnak volt.)

Action: Hidden and Dangerous 2
OpenWorld: Saboteur vagy az Assassin Creed 2
RPG: Skyrim
#54
Itt valakit régebben megerőszakolt pár PC-s úgy néz ki... sajnálom, biztos szörnyű érzés volt. :D
#53
Egész érdekes játéknak látszik, ami a Borderlandsban és a Halo-ban működött az itt is jó lesz, csak ne legyen olyan végtelenül egysíkú és ismétlődő mint az előbb említett 2 játék.
#48
#44: Újragondolt Borderlands-nak inkább a Firefall-t mondanám. A Destiny sokkal zártabb játék...
#44
#43: Csodálatos. Nekem ebből, no meg a trailerből kb. annyi szűrődött le, hogy ez egy újragondolt Borderlands. Tudtommal abban is vannak RPG elemek, még a környezet is hasonlónak tűnik nekem, de én nem igazán játszok ilyenekkel. Úgyhogy lehet tévedek, (ebben az esetben bocs), de abban a semmitmondó trélerből amit az E3-on kiadtak, kb. ennyi jött le nekem.
De hát legyen. Ha ez az izé az év(tized) nagy durranása, hát felőlem azt hype-oltok, amit akartok.
Csak kár, hogy az elmúlt 5-6 évben az agyonreklámozott cuccok többsége valójában minőségtelen, felejthető szenny lett.
Lásd: CoD széria, Battlefield 3 és 4, Aliens: Colonial Marines vagy mi a rák, Watch Dogs, stb.
#43
#42: Összefoglalva annyi, hogy ez egy kurva ígéretesnek számító MMOFPS, ami bár nem az első a műfajon belül, de kétségkívül a legnagyobb dobás. A játék elemei olyan szinten elvannak találva, és a hozzáértők véleményére alapozva, ez könnyen meglehet, hogy ennek az érának ez lesz az új WoW-ja, csak FPS nézetben. Ha ebből nem sikerül összeraknod, akkor veszett ügy vagy...
#42
Valaki magyarázza már meg, hogy mi a rák olyan érdekfeszítő ebben a játékban?
Egyszerűen csak nem értem a hype-ot. Én nem látok mást, csak a sokadik árkád shootert...