The Sims 4 teszt

Több, mint egy évtizede már, hogy útjára indult a Will Wright életszimulátora, a The Sims. A sorozat az egyik legjobb eladásokat produkáló PC-s játék, mely a kiegészítők tucatjai ellenére is meg tudott újulni a számozott epizódokban. Nézzük az sikerült-e a negyedik részben.

Kommentek

#17
A 3-at szerettem ezt nem fogom :D .
#16
#1: Rendkívül jó fejek,olyan világban élünk amikor olyan játék engine-nek vannak amik képességeit lassan nehéz lesz megkülönböztetni a valóságtól,de medence nincs a sims4ben mert az "bonyolult" és technikailag nehezen lett volna megoldható. Ugyan kérlek... (ha megkapják ingyen,ha nem,ez szánalmas)
#15
Ez a cikk tökéletes példája annak hogy mi a baj a mai játék-újságírással és fejlesztéssel. Miért nem meritek leírni azt hogy ez a játék egy kalap sz@r a 2-3hoz képest,amiből minden lényeges dolgot kihagytak azért hogy a leendő fiatal játékosokat jobban megnyúzzák mint egy szerencsétlen rókát a 16különbőző kiegészítővel?
#14
#1: Ezt nevezik "foot in the door" tehnikának. Adnak valami kicsit ingyen és nagyobb hajlandóság ugyanabból venni pénzért is. A viszonosság kényszere és a "a kettő már nem is volt olyan sok" együtt téves észlelés áll a technika hátterében.

(Persze most mindenki írná is, hogy rá nem hatnak ezek a technikák ami lehet így is van. A számok viszont azt mutatják, hogy nagyon jól működik. ).
Nesscafenak volt egyszer egy időszaka mikor csak bedobtak minden kisérő nélkül egy két postaládába egy oylan tasakos kávét. A Nescafé jó reggelt kíván felírattal. Addig senki nem vette Mo.-n az instatnt kv-t utánna két héttel már ugrásszerűen nőtt a vásárlási kedv.
#13
#8: +1
Majd a 20. kiegészítő után ránézzek pár év után...

...ncore-ról.
#11
Törölt felhasználó
#10: Ott a ubi soft, a suttyosag non plus ultraja, vagy az activision.
Nem veletlen, hogy inkabb kickstarterezik vagy green lightol aki teheti.
#10
Törölt felhasználó
#7: Egyetertek.
#8
"Alapvető dolgok kihagyása, hogy legyen mivel feltölteni majd a kiegészítőket"
Köszi a tesztet, ennyi infó elég is volt a játékról.
#6
Én nagyon szeretem a Sims játékokat, viszont ezt lehet, hogy csak egy letöltés formájában fogom kipróbálni :/
#5
#3: Sztem a világ vége első jele az lenne ha az EA ingyen kieget adna a simshez.. akkor azthiszem sürgősen betároznék konzervekből.
#4
A leírtak alapján egyet előre kettőt hátra, típusú folytatással gazdagodott a sorozat.
De nézzünk csak meg jobban más játékok egyes részeit, amit itt eladnak dlc-ként az néhány kiadól teljes játékként kezelik. Példát nem mondok, elég csak ennek a játék kiadójának termékeit megnézni.
#2
Az a jó, amikor multitasking néven elkezd reggelizés közben fogat mosni.
#1
Sokmindennel egyet értek, főleg az egyenlőre üresnek hat mivel kevés benne a tartalom de ezen a szemem fönn akadt :
"Ezek a dolgok nagy eséllyel valamelyik kiegészítő csomagban fognak visszatérni, ami azért is szomorú, mert régóta alapvető funkciókat akarnak majd extraként eladni a rajongóknak."
Nos pont nemrég lett bejelentve, a kövtkező hónapba ingyenesen hozzá adják a medencéket a játékhoz.
E hónapban a szellemek kerültek be pl.
Illetve decemberben több karrier lesz elérhető.
Nem sok de legalább az látszik nem mindenért nyulnak a zsebünk mélyére. PErsze ugyanúgy lehúzós játéknak gondolom . Ám ez kellemes csalódás volt számomra.