Dragon Age: Inquisition teszt

Ha abban bíztatok, hogy a Dragon Age-széria egy nap visszatér az Origins által kitaposott részletes, szerepjáték-elemekben gazdag ösvényére, akkor jó hírrel szolgálhatok. Az Inqusition majdnem minden reményünket beváltotta.
  • Írta: Arell

Kommentek

#180
#179: Hát nem tudom, én remekül szórakozom végig a játék alatt. A sztorival nem tudom, mi bajod, hiszen a DA lore-t mélyíti tovább. Nyilván vannak látványos hátrányai az MMO-szerű játékelemeknek, ugyanakkor elég sok a tartalom és megfelelő a kihívás.

A kinézet pedig eszméletlen, hihetetlen stílusa van. Amúgy a meleg-dolog sincs rád erőszakolva, engem is zavar, de ki lehet kerülni. Középszerűnek semmiképpen sem nevezném, az egy dolog, hogy a te elvárásaidat nem teljesítette, nyilván sokakét meg igen. Az enyémet is.
#178
Azt kell mondjam, elképesztően jó lett ez a játék. Akik fanyalognak, azok valószínűleg a prológus után 20 perccel feladták. Rengeteg a tartalom benne, sok az átvezető, jók a harcok. Megérdemli a pontszámot.
#177
Én meg jöttem a komment szekcióba megnézni hogy mi az emberek véleménye a játékról, mert más oldalak szintén szerették a játékot, de volt ahol például azt mondták hogy a történet nagyon király, de a multija szar, ellentétben a gamekapocs teszttel. Mi az isten történt itt emberek :DDD
#176
Imadtam! Bar nekem nem volt 80 ora sem, a mai felhozatalhoz kepest nagyon eros szerepjatek lett es sajnalom hogy nem sikerult tobb orat kisajtolnom belole, pedig nem terveztem, vagy nem vettem eszre, hogy siettem volna, de ez az en problemam.Ha nekem kellene ertekelni,akkor 9/10.Regi BioWare szintre emlekeztetett kicsit, bar meg fejlodhetnenek az alapokhoz valo visszanyulas tekinteteben.
#175
7 oldalnyi bla bla bla
Grat
#174
#167: +1
#173
Divide et impera.
#172
#168: Mondjuk én inkább attól akadok ki, hogy vannak ilyen elbaszott állatok mint te, nem pedig attól, hogy lehülyéznek, de mindegy. Szevasz.
#171
Jo teszt lett, én még az elején vagyok de vicces bugokkal találkoztam már.
#167
ArellModerátor
Do not feed the troll. Nyugodjatok meg! Szerintem amit ki lehetett hozni ebből a témából, azt kihoztátok, nem? :D Felesleges azon vitatkozni, hogy kinek mi a világnézete.
#164
#145: Azt-a-kurva.

Törvényszerűen kell, persze. Női identitása van, és ezt sosem fogja elérni, főleg hormonkezelés nélkül nem. Kurvára mindegy, hogy mi a társadalmi konstrukció.
A nő mindig is nő lesz. Lesz didije meg pinája. És EZ a nő akar lenni a transznemű. Mindig is vágyni fog rá. Van már pinaátültetés is, ha jól tudom - nyilván van rá kereslet. De sosem fogják tökéletesen elérni a nőiséget és ez mindig is baszni fogja a csőrüket. Aztán gondolod ha elfogadnánk a "férfi biológiájú nőket" akkor egyáltalán nem akarnának majd női testet maguknak, csak úgy lennének a faszukkal és nőnek éreznék magukat ? Mutass fel bizonyítékot, mert ellenben csak találgatsz, és azt minden jelenleg elérhető bizonyíték ellen teszed. Rendkívül ritka esetekben el tudom képzelni, hogy egy transzi teljesen boldognak érezhesse magát mindenféle hormonterápia és külső beavatkozások nélkül. De ez tökre mindegy. A rákot is túl lehet élni, attól még szar és ártalmas az esetek hatalmas részében.

Ezért mondom, hogy ezerszer egyszerűbb és problémamentesebb lenne csírájában elfojtani a dolgot. Nem kellene ilyen elkúrt teljes társadalomátalakításokat csinálgatni... és ha tényleg létezik ellenszer erre az egészre, akkor kurva nagy álszent faszverés az LGBT-s baromarcúak részéről ez az egész műbalhé, mert magasról leszarják sorstársaik valós érdekeit, csak azért, hogy kiélhessék magukat.

A japán tagra visszatérve meg mondom - mitől lenne elmebeteg ? Tegyük fel, hogy nem poénkodott, hanem frankón szerelembe esett azzal a nyamvadt párnával (egyébként egy ilyen 60 éves pincelakó volt az ürge, a párnáján meg egy anime figura volt, szóval... hát igen, tippelhetsz). Szóval ahelyett, hogy az orvosok véleménye mögé bújsz, és azzal próbálod meg igazolni a sajátodat, tessék csak gondolkozni és előhozakodni valamivel, te elborult szörnyeteg.