New Nintendo 3DS teszt

A New 3DS megoldja az eredeti 3DS számos problémáját, és segítségével kitolódhat a Nintendo kézikonzoljának életciklusa. Hogy pontosan miben nyújt többet a frissített konzol, mint elődje, tesztünkből kiderül!
  • Írta: Kronik

Kommentek

#37
A nintendo egyetlen épkézláb terméke ami legalább kielégíti a vevők igényeit az ára is baráti, a játékok ára kevésbé. De legalább hatalmas rajongó tábora van és lehet cserélni.
#36
#35: A "gép" jelen esetben a "konzolt" jelenti. :D
#35
#23: Ezt értem, és egyetértek vele, de én a "Számomra a világ 8. csodája, hogy ez meg többi nintendo termék életképes 2015-ben." stílusú kommentekre reagáltam. Bár félreérthetően fogalmaztam.

Ahogy más gépet sem, úgy a 3DS-t sem szabad a specifikációiról megítélni.
#34
#5: Jó, az Android-os konzolról tévedtem, bocsi. Azt hittem erre gondoltál.
De a 3DS emulátoros dolog nagyon megmosolyogtatott. PC-n sincs, nemhogy okos telefonon működőképes 3DS emulátor.
#33
#30: Egy csúcskategóriás telefon max 200-250 dolcsi gyári érték. Ha megnézed, hogy ezeket mennyiért adják el, kiderül , hogy mennyivel több pénzt húznak le, mint a Nintendo, a nagy pénz lehúzó cég. Engem nem érdekel más lejáratása, én csak ellenvéleményt adtam a hozzászólásaidra, mert furcsának találtam, hogy azzal pedálozol, hogy mire képes egy ilyen olyan telefon, holott ők többet húznak le. Egyébként tőlem egy ócskavason is jöhetnek a játékok, nem a hardver érdekel, hanem ami kijön rá.
#32
#31: És ne gondold, hogy csakúgy vakon besétáltam egy boltba. Én előtte 2+ évig néztem a telefonokat, hogy kínában melyik a legolcsóbb, mit tud stb. Nagyon sok ideig vártam, és elegem lett, nomeg ezek akiktől vettem a telefont, egy nagyon jó készüléket tettek le az asztalra tavaly. És még ez is olcsóbb volt, mint egy-egy konkurens, amikben jópár elem gyengébb volt illetve hiányzott.
#31
#29: Én értek hozzá eléggé, hogy meg tudjam oldani ahol akarom.

Nem, a gondom az, hogy megpróbálsz beállítani valakinek, aki csakúgy megengedhet a mellényzsebből egy telefont. Nem, hanem ez érdekelt, ez volt a hobbim.
#30
#27: Tavaly ilyenkor vettem, és egypár helyen többet tudott, mint az akkori samsung csúcstelefon 200-ért. De mivel én nem az vagyok, aki próbálja magával és másokkal is elhitetni, hogy megérte egy játék vagy konzol:
Nem érte meg annyira, mint vártam.

És még mindig messze nagyobb árréssel dolgozik a nintendo a konzoljánál, mint a telefonomnál. Visszakerestem, a 3ds 2011-ben 100 dolcsiért jött ki a gyárból. Akkor volt új a 3d szemüveg nélkül hordozható képernyő. Csodálkoznék, ha 50 dolcsiból nem jönne ki manapság az új verza. Műanyag, ősrégi hardver.
#29
#28: Működő tört wow szerver nincs, pedig millióan akarják tolni. Szerintem azt nem látod, hogy amíg te telefonra költesz sokkal többet, amin sokkal többet is nyer a vállalat ami "lehúz" téged, addig másnak ez tökéletesen elegendő, ennyiért.
#28
#26: Hol írtam, hogy ezért vettem 150-es telefont a psp emulátor miatt? A végén nekem tökmindegy, mert nincs sok játék ami érdekelne rajta. Nincs is igazán működő 3ds emulátor, mert úgylátszik senki sem akarja tolni.

Abbahagynád a színlelt csöves paraszt tettetését? Te elég gonosz lehetsz, ha másokat megpróbálsz megaláztatni, csakmert nyíltan beszélnek. Engem érdekelnek a telefonok, hát nem divatos ruhára, meg kapzsi cégek 60 ojrós játékaira fogok spórolni azt várhatod. Mennyiben fogadjunk, hogy te költesz valamire, amit meg én találnék nevetségesnek?
#27
#5: És még arra adj választ kérlek, hogy melyik hardver eladási árából nyernek többet, a 3ds vagy a te telefonod árából? Van egy olyan tippem, hogy tőled több pénzt "húztak le", holott épp azt magyarázod, hogy a Nintendo mennyire drágán adja a konzolt.
#26
#20: Tehát te játszol 150 ezerért előző generációs psp játékaiddal. Én beérem 35-40 ezerért használtan ezzel. Hú de nagyon lelettem húzva :D aztarohadt. Azt meg ne akard elhitetni, hogy egy alsó kategóriás androidos telón rendesen fog futni a 3ds emulátor, mert az sehol nem fog úgy működni, ahogy kéne .Arról nem is beszélve, hogy játszon emulátoron aki mindenáron lopni akar.
#25
#2: Igen, jobban futnak rajta a játékok. Az erősebb hardver elkelt.

Ha ennyire számítana a hardver, akkor a Vita nyerte volna meg a "versenyt".
#24
Törölt felhasználó
Kimoderált üzenet
#23
YanezModerátor
#22: Senki sem vonja kétségbe a játékok és a kényelem minőségét, legalábbis én tutira nem. Itt a hardverhez mért teljesítményről és annak áráról van szó. Ami sok, az sok, de viszont akinek nem tetszik, ne vegye. A Nintendo úgy működik, ha veszik elegen, adjuk drágán, még ha valójában közel sem ér annyit. Egyedül a WiiU mostanság nem annyira gáz árcédulával rendelkezik, ha a hardverét nézzük, bár még így sem teljesen korrekt.
#22
Akik nem értik, hogy miért sikeres a 3DS, és ki vannak akadva a "szar kijelző" és a "gyenge hardver" miatt azok játszottak már vele pár percnél többet? Vagy egyáltalán fogtak már a kezükben ilyen gépet?
#21
#20: telefonokat* ami 2 :D
#20
#19: A válaszom nem. 150ezer ft volt tavaly ilyenkor, de ez jól elmondja, hogy miért nincs. Az utolsó 3d-s telefon valamikor 2011-ben volt, amikor megpróbálták. Egyszerűen sem nagy értelme, sem kereslet nincs rá. Annyira drága nem lehet már manapság legyártani, ha ez érdekel.

Egy telefon képernyője manapság messze jobb minőséget biztosít. Én PSP játékot csak a telefonom képernyőjén találtam fogyaszthatónak (ott a 3d felbontását lehet növelni akármennyire, nekem 2K-s képernyőn fut) mert PSP-n egyszerűen nekem már túlzás az a 480x valamennyi mütyür felbontású képernyő 0 fényerővel. 2010 óta használtam jó képernyőjű telefont, és ez egyszerűen játszhatatlanná degradálta számomra a kézikonzolok pixelparádé képernyőjét.
#19
#5: Én régimódi nyomógombos telót használok, szal nem vagyok otthon a telefonokban. Arra lennék kíváncsi, hogy a te masinád is képes ilyen 3D s megjelenítésre?
#18
#14: Ennyire ne legyünk már elvakultak, basszus...
Oké, nem jön be neked a Nintendo, kész, elfogadom. Ne hozzuk már át ide is a felesleges vmi vs. vmi vitát, az N-nek (sajnos) semmivel nem kell versenyeznie, az, hogy létezik, nem fogja romba dönteni a színes xbox világodat. Teljesen más konzol, mint a másik kettő, más játékokkal és játékélménnyel.