Kipróbáltuk: Xbox One Backward Compatibility

Komoly stratégiai lépést tett a Microsoft, amikor az E3-on bejelentette, hamarosan a legtöbb Xbox 360-as cím játszható lesz Xbox One konzolon is. Ha hiányoznak a régi játékaid, vagy nem mertél még generációt váltani, most eljött a te időd.
  • Írta: Daks

Kommentek

#49
Törölt felhasználó
Gyerekek megjött Karesz bátyátok, a béke, harmónia, végtelen szeretet megtestesítője. Kérlek, jelenlétében viselkedjetek rendesen, értsétek meg egymás gondját baját, és kommenteljetek szeretet-etteljesen. Áldás rátok. (Kedves Opok, lehetek már übermegaguruOp? xd )
#48
#47: Komolyan mondom... pont engem ilyennel vádolni hogy hány hajszál? A mai napig a PS1 és Super Nintendo-kat pártolom, mert ezek a sz*rrá tuningolt grafikájú élvezhetetlen játékok 90%-a semmit sem ér... Háttérismeret nélkül nem kell másokat vádolni...
#46
#43: Először is nem kis 12-13 éves "kölök" vagyok, nem kell oltogató üzemmódba váltani. Másodszor, nem begyepesedés, nem szidtam az XBOX-ot, itt érthetetlen mód az előző kommentre reagálásom miatt mindenki engem oszt ezzel a hülyeséggel. De ami tény, eddig a PS4-ből többet adtak el, persze ez nem mérvadó, nem ezt állítottam, de ettől függetlenül én a Sony konzoljait tartom jobbnak. Félreértések elkerülése végett mindkettő van a polcomon, és nem azért, hogy egyszer ha úgy tartja kedvem földhöz vágjam, hanem azért, hogy használjam. Lehet nyugodtan támadni, engem nem érdekel, nem mondtam, hogy rossz, nem én vagyok a mérvadó, de nekem a PS egy szimpatikusabb és kezesebb kütyü. Aki meg azon élvezkedik, hogy most melyiknek milyen a hangvezérlése meg egyebek... Hát legyen. Ebben alul maradt a Sony, a kontrollernek is megvannak a hibái, de szerintem az XO sem tökéletes... ennyi
#42
Ez egy nagyon jó hír. Egyedül, azért nem tudok felhőtlenül örülni neki, mert nagyon sajnálom, hogy nem alapfeltétel ez, egy konzolnál. Remélem, hogy ezek után, a kompatibilitás a minimum lesz, mint ahogyan a Nintendo-nál szokás.
#40
Ha van játék amit viszont szeretnék látni,akkor az ez !!!

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/cd258e8214de4e7b21fb6355f98b2f8a/201649553/JXEConker.jpg

Imádtam ! Nem is értem miért nem vitték tovább ? Számomra az egyik legjobb platformjáték volt !

xbox classic de a mai napig megállja a helyét minden tekintetben szerintem.
#39
#38: Engem nem zavar ha a PS pártját fogjátok, nekem semmi bajom se a Sony-val se a konzoljával. Csak ezt a nagy pártfogolást ne olyan nonszenszekkel tegyétek minthogy a 360 tulajok nagy része már váltott PS4-re. Szerintem bőven vannak a PS4-nek jó tulajdonságai, nem kell még kitalálni is.
Ha pedig egy ilyen állítás cáfolásáért megszólsz valakit, akkor nem a PS, hanem a hülyeség oldalát fogod.

Természetesen nem lehet mindenki MS fanatikus, mint ahogy Sony fanatikus sem, de azért az ésszerűség határait ne lépjük túl.
#38
#33: Nem kötözködésképp, de van itt pár ember, akik mindenkit leugatnak, ha a PS kerül témába, és jönnek az okoskodással, hogy milyen idióta fanboyok... holott pont ez a pár ember a legnagyobb fanatikusa a Microsoftnak, csak érdekes, a zöld oldalon állók az hiszik, mindent jobban tudnak, pedig ha visszaugrunk az időben, az XBOX sehol sem volt, mikor a PS már egy igencsak sikeres konzolt tudhatott a háta mögött. Nem értem, miért kell mindenkit semmibe nézni, aki valamiképp a Sony oldalát fogja... Nem lehet mindenki MS fanatikus...

ui.: Ez egy pártatlan vélemény, nem a PS-t védem, de már borzalmas, hogy bárki felhozza valamiképp a Ps-t, akkor azt sz*rrá szedi itt 2-3 fanboy...
#37
Na látom itt megint a szokásos harc megy :D GRAT MINDENKINEK :D (akinek nem inge, ne vegye magára me büdös)
#36
#34: A teljes idézet így hangzik:
"Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. De a világegyetemben nem vagyok olyan biztos."
Eredeti nyelven:
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former."
Ott a Google te szerencsétlen, legalább nézz utána ha okoskodni próbálsz...

Amúgy meg nem idéztem, csak egy idézet konklúzióját írtam le. Látsz te ott idézőjeleket?

"lényeg a lényeg azt is hülyeség állítani, hogy x360os banda mind áttért s azt is, hogy nem...maradjunk a közép útnál."
Már megint... Rajtad kívül senki nem mondta, hogy minden 360 tulaj áttért volna, mint ahogy azt sem, hogy egyetlen 360 tulaj sem tért. Sarkítod a dolgokat és megpróbálsz hülyeségeket belemagyarázni...

Kapsz egy utolsó esélyt. Olyan részletesen fogom elmagyarázni, ahogy tőlem telik:
Így szólt az eredeti állítás:
"... a legtöbb x360 tulaj már vett PS4-et."
A legtöbb szó egy csoport többségi részére utal, ami leegyszerűsítve annyit jelent, hogy egy csoportnak legalább több mint a fele.

Jelen esetben ez a csoport az X360 tulajok nagyjából 80 milliós tábora. Ez persze nem pontos, eleve becsült adat, plusz ott vannak azok akik egynél többet is vettek, de ne bonyolítsuk, nagyságrendileg helyes az adat.

A PS4 tulajok tábora egy nagyjából 25 milliós tömeg, Természetesen ez is csak becsült adat és benne vannak a több konzolt vásárlók is, de nagyságrendileg ezt is vegyük helyes adatnak.

Na most figyelj nagyon, mert most jön a "bonyolult" rész:
Ha feltételezzük, hogy minden PS4 tulaj régen 360 tulaj volt. Ismétlem csak feltételezzük, mert valójában ez egy abszurd állítás. A 25 milliós érték még így is messze van attól, hogy a 360 tulajoknak több mint a felét tegyék ki (40 millió).
Ezáltal pedig nagy bizonyossággal állíthatjuk, hogy a legtöbb x360 tulaj még nem vehetett PS4-et.

Ha ezek után sem sikerült felfognod, hogy mit mondtam, akkor reménytelen eset vagy és az emberiség érdekében reméljük, hogy nem fogsz szaporodni.
#35
#34: Hozzátéve pedig én is x360as voltam, szóval...
#34
#33: Az emberi hülyeség határtalan, de m1 :P ha már idézel, idézz helyesen :) lényeg a lényeg azt is hülyeség állítani, hogy x360os banda mind áttért s azt is, hogy nem...maradjunk a közép útnál.
#33
#31: Uram isten! Honnan kerül ide ez a sok mély-sötét PS tulaj?!?!
Rajtad kívül senki nem akarta összehasonlítani a a 360 eladásait a PS4-gyel...

Várj, megpróbálom úgy elmagyarázni, hogy te is felfogd... talán.
A 360 tulajok nagy része még nem vehetett PS4-et mivel még nem adtak fele annyi PS4-et sem mint 360-at.
Ez NEM, ismétlem NEM összehasonlítása a két eladási adatnak, csak egy logikus érv, hogy miért nem vehetett a 360 tulajok nagy része PS4-et.

Ehhez még hozzávehetjük, hogy a PS4 vevőkörének nagy része valószínűleg ez előtt is PS tulaj volt, vagy pedig új vásárló.

De ismét leírom - a gyengébbek kedvéért -, hogy itt NEM a 360 és a PS4 eladási adatainak összehasonlításáról van szó.
Időarányosan a PS 4, sőt még az XO is sokkal jobban teljesít mint anno a 360 vagy a PS3.

Nem hittem, hogy ezt le kell írnom, de Einstein-nek igaza volt, az emberi hülyeség végtelen...
#32
#31: nem fanboykodom, mert mindkét konzol tetszik...de ami tény az tény
#31
#30: ez azért nagy logikára vall...másfél éve van kint az új generáció,az x360 pedig 2006óta, hatalmas hülyeség összehasonlítani ezt így, ugyanazon életszakaszában majd 2020 körül a PS4 eladásai is simán ott lesznek vagy túlszárnyalják az X360 mostani eladásait, ne feledjük, ez a legjobban debütáló konzol
#30
#29: Csak nem egy PS fanboy? :'D Felesleges letámadni, ebben a generációban eddig messze nem adtak el annyi PS4-et és XO-t összesen, mint amennyi 360-at. Ezért messzemenően nagy böszmeség azt álltani, hogy a 360 tulajok nagy része már vett PS4-et. Ennél csak ezt az állítást védeni a nagyobb böszmeség.