Nintendo Post E3 Tour élménybeszámoló

Egészen Lengyelországig mentünk, hogy kipróbáljunk szinte minden játékot, amivel érdemes lesz foglalkozni Nintendo-fronton a közeljövőben. Méretes élménybeszámoló következik!

Kommentek

#8
#3: Lefogadom életedbe nem játszottál még Zeldával...de trailerekből biztos megtudtad állapitani helyesen ezt a megfontolt mély elszánt kritikádat ...
Bár akár egy Zelda szintű minőséggel megáldott sorozata lenne a többi cégnek...(és van PS és Xbox is a tv alatt )
#7
#1: Bele van írva a cikkbe.Szerintem nagyon jó lett.Nem vagyok egy nintendó fan.De remélem a Nintendó-nak sikerül jövőre összeszedni magát.
#6
#3: miért nem Genytendo, annak több értelme lenne, plusz nem értem a Zacskó ----> Kuka. mondatot, milyen zacskó, vagy talán ez lenne a kiherélésed története?
#5
NorbiiiModerátor
Nagyon jó cikk köszönjük az élménybeszámolót! A Nintendo mindig kitalál valami újat, szeretem a játékait, a Super Mario Makert meg annyira várom, hogy na....xd A cikk közben rengetegszer mosolyogtam, nevettem, aki írta a cikket, annak van egy jó adag humorérzéke, komolyan besírtam! XDD

Pl:

"(Nyilván van az a sörmennyiség, amiért bármikor hülyét csinálunk magunkból.)"

vagy:

"Ráadásul ott volt az egyik legcukibb szöszi hoszteszlány is, akit gyorsan megkértünk, hogy velünk és a másik gépnél álló hoszt sráccal toljon már egy négyes menetet. Még mielőtt bárki rosszra gondolna, a játékot alapvetően lehet 1v1 és 2v2 felállásban játszani."

És még sorolhatnám! Aki ezt megírta, az kérem írjon még! :)
#4
#3: Teis lecserélted a 3ds-t egy wiiu-ra?
#3
Dedó a köbön, sosem fog felnőni a Genytento.

Mario, Zelda, Kirby és a többi nyomoronc óvoda szökevény.

Hihetetlen. Nem véletlen fordult el az összes kiadó tőlük.

Zacskó ----> Kuka. Ha az NX is ilyen hihetetlen felhozatalt fog felmutatni, akkor nyugodtan gyújtsák magukra az egész céget!!!!!!!
#2
YanezModerátor
Mario, Mario, Mario... Zelda. Ha venni szeretnék egy Nintendo játékgépet, most átgondolnám magam. Wii volt a the best! Jó beszámoló lett!
#1
Találkoztatok az otherworld és gameday-es kollégákkal is?