God of War III Remastered teszt

Kratos még mindig hihetetlenül mérges. Miután lepofozta a titánokat, az Olümposz lábánál találja magát, ám az istenek sehogy sem akarnak kötélnek állni. A God of War III még mindig roppant élvezetes, pláne stabil 60fps-sel.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#44
#43: Tényleg nagyon fain ez a játék.Személy szerint nekem jobban tetszik a 2018-as kiadásnál,pedig az sem volt akármi...
#43
#42: Jo jatekot! Le sem fogod tudni tenni.
#42
#41: Köszi Épp ma jött meg a cucc.Hozzá is fogok azonnal.
#40
Én lehet,hogy megrendeltem,mert korábban sohasem játszottam vele korábbi konzolokon.Most a remaster ps4-en csak 3700-ft.
#38
Szerintem itt nem magát a játékot kellett volna pontozni ,hanem azt,hogy milyen pluszt hozott magával ?
12 szeszterciuszért :)

Hisz a játék továbbra is zseniális a hack & slash király ezzel mindenki tisztában van akinek volt szerencséje a játékhoz.

Én 5.5 pontot adnék a hozzáadott tartalomra ami konkrétan 0

Hisz csak technikailag javult a játék 1080p 60 fps.
Akinek megvan a ps3 as gép is mint nekem,felesleges kifizetnie mégegyszer a játékot élményben egyenértékű a ps3 as kiadással ami amúgy sem volt piti :)
#37
Hali
Bárki bármit is mond, minden idők legnagyobb játéka :) Egyébként a Gears of war-t meg a God of wart össze sem lehet hasonlítani, mivel az egyik lövöldözős, a másik meg ókori mászkálós , vagdosós úgymond, szóval ...? mi van? A Gears of war baromi jó játék, de akinek ez a minden, csak nézze meg az Uncharted-et és lehidal :) köszi üdv
#34
#4: Várd ki a végét. Lehet lesz még olyan év ahol bekövetkezik és nem külön kategória lesz. Hanem egy remastered játék kapja majd az év játéka díjat. Pl Assassins creed vagy sims remastered. Ne legyünk ennyire borúlátóak.
#33
#32: Azért ha az árazást nézzük nem olyan vészes a helyzet.
#31
#29: Fogd fel kicsim, hogy ami 5 éve 10 pont volt, az ma már nem biztos, hogy ennyi.
-1 az újdonság varázsa.
Na de te majd erre is löksz valami rágott rizsát.
#28
7 pontot talán megér.