New Xbox One Experience bemutató

Megújul az Xbox One. Az új dashboard idén novemberben érkezik, átszabott menürendszerrel, vadonatúj alkalmazásokkal és Windows 10-szerelemmel. Ráadásul ha Preview-tag vagy, nem kell várnod, már most felrakhatod a kicsikét.
  • Írta: Daks

Kommentek

#33
Hello!! Lehet kérni meghívót? köszönöm.

GT;>>> BmwFiesta
#32
#31: Bocsi! a helyes:
MachtPorky25
#31
Kérnék én is, kiváncsi vagyok!

Machtporky25
#30
Gamertag: EpicCorei7
#28
DaksModerátor
#24: Tényleg, még a barátlista és a party is bugos sokaknál, erről is olvastam. Amúgy bétáról van szó, úgyhogy ezek természetes dolgok, a preview jelentkezéskor van is egy lista, hogy mi nem fog működni.
#27
#24: +1, nálam azért több hiba előfordult... partyt a mai napig nem tudok indítani, és a barát lista sem töltődik be. A játékok, appok viszont kitűnően futnak. De összességében azt tudom mondani, hogy jó lesz az új menürendszer. Abban meg tökéletesen egyet értek, hogy az ugorjon ebbe bele, aki vállalja ezeket a bosszúságokat. Nem azért találta ki az MS ezt a preview tagságot, hogy a sok vérpisti eljátszogasson a programban szereplő játékokkal, majd teleszemetelje a netet, hogy milyen szarul futnak, hanem azért, hogy a hibákat orvosolni tudják, mielőtt mindenki számára élesedik a az új menü és a visszafelé kompatibilitás. (Egyébként nálam tökéletesen futnak az eddig elérhető 360-as játékok is)
#26
#11: Minden beállítás, app, mentés, barát, stb megmarad. Nekem egyedül olyan volt, hogy nem indult el az Xbox Fitness egyik nap. Másnapra viszont fixálták és ismét tökéletesen fut. Egyébként aki eddig nem volt preview tag annak sem kell sokat várnia, mert november közepén-végén mindenki megkapja az új rendszert.
#25
#24: Természetesen ezek egyedi hibák, mivel nem mindenkinél ugyanaz a környezet. Ezért is érdemes lenne a cikkbe beleírni, mert ezt egy teszt szoftver annak céljából, hogy a végleges jó legyen és nem szórakoztató játék gyerekeknek, mert aki itteniek közül sztem egy kezemen megszámolnám hányan jeleznék angolul vissza mi volt a hiba. Én nem vagyok tagja, mert amikor játszanék ne zavarja meg a mókát semmilyen bug.
#24
#22: Ennél néha több hiba van, pl valakinél a barátlista nem jelenik meg, valakinke az Edge nem megy tökéletes, van olyan akinél a YT hibás. Tehát van hiba illetve az ismert hibák ami a tegnapi frissítés során tovább szaporodtak.
#23
DaksModerátor
#21: Pont a lényeget hagytad le, a következő mondatot: casual és party vonalon. Ott ez igenis komoly vérfrissítés volt, és néhány játéknál egyenesen szuper élmény.
#22
DaksModerátor
Egy ismert hibája van, amiről a cikk írásakor még nem tudtam. Néha elkezd olyanokat csinálni, hogy nem enged fel LIVE-ra, játék indításkor pedig ezzel párhuzamosan nem találja a mentéseidet. Ilyenkor ki kell jelentkezni és újra be, ez megoldja a problémát azonnal. Vagy teljesen kikapcsolni a boxot (addig nyomni a gombot folyamatosan, míg teljesen le nem állítja magát). Az update óta egyébként őket toltam, és nem volt semmi hiba: Valiant Hearts, Forza Motorsport 6, WRC5, Tomb Raider.
#21
Törölt felhasználó
"megjelent a Kinect is, ami komoly vérfrissítést hozott az addig megszokott játékélményben"

A te bolygódon milyen a klíma ? -_- (ezt a f@szságot)Ki az a nemnormális akinek ez "élmény" ?
#20
#19: Értem, neked az, mert mindenett adott másnak viszont nem biztos (meg nekem is, mert DIGI-s netem van). Viszont a cikk nem hívja fel akkor sem a figyelmet a veszélyekre és mivel van így szerintem nem kéne mindenkit beleugrasztani, mert ahogy lentebb is írtam ez nem szórakozás céljából lett kitalálva, hanem azért hogy kiadás elött teszteljék a szoftvert és arról visszajelzést kapjanak a központban, hogy az éles szoftverekben ne legyenek akkora hibák mint ennek a béta körnek az elején is volt, hogy több játék hibásan futott.
#19
#16: Nos egyrészt aki szingapuri store-ból vásárolgat az törődjön bele, hogy az ügyeskedés kellemetlenségekkel járhat.
Másrészt pedig USB-n keresztül le lehet menteni az összes adatot a gépről.
Szóval de, a factory reset mindig megoldás.
#18
Köszönöm szépen!
#17
dnorbi88
Előre is köszönöm a meghívást!
#16
#14: Igen, viszont így tölthetsz le mindent újra, és aki digitálisan vásárol szingapuri store-ból mint sokan, mert olcsóbb akkor az sok kellemtlenséget okozhat. Főleg aki azonnal akar játszani és nem DIGI-s 100+-os netje van, hanem ADSL, nah és ha mellé bedöglik a live még több gondja lesz. Tehát a factory reset nem mindig megoldás mindenre.
#15
#9: Illetve nem utolsó sorban a várakozási idő 3-4 nap ami lehet akár 3-4 hét is és a nyár óta több hír volt, hogy nagyon felhígult a preview tagság és sokan szórakozásnak használja, ezért az MS korlátozta a létszámot, ami miatt a nem leges válasz is lehet egy meghívás végeredménye amiről semmi infót nem kapsz. Mielőtt sok ember csalódna :)
#14
#9: Ez nem igaz, ha a konzolon csinálsz egy factory reset-et, akkor visszaáll az eredeti rendszer.

Én is próbálgatom már néhány napja az új felületet, és szerintem a legnagyobb újítás a cikkben méltatlanul félresöpört új guide. Egyszerűen döbbenetesen gyors lett, gombnyomásnyira vannak a barátaim, a party, az üzeneteim... stb. Ezekre eddig mindig várni kellet, hogy betöltődjön a megfelelő alkalmazás, és hát nem volt valami veszett gyors. Most egyből megy. Nagyon elégedett vagyok.

A Windows-ra való átjátszás is működik (már a preview előtt is ment), ez hibásan szerepel a cikkben. Windows 10-en az Xbox app-ban bal menü, csatlakozás, majd átjátszás és már hasít is.

Még egy dolog, hogy Cortana-t már most is ki lehet próbálni, bár még nem sok Xbox specifikus dolgot tud, de azt amit Win10-en meg Windows Phone-on azt igen. US régióba kell állítani a konzolt, majd Guide-ban az Option menüben a listáta tetejére állva felfele megnyomkodod a kontrollert majd nyomsz egy A-t és elindul. Kis bug a preview-ben :)