Exkluzív: Kupolaváros előzetes

Az Overon Station Games a lehető legjobbkor készít kalandjátékot Nemere István: A kupolaváros titka című könyvéből, hiszen az egész világ Mars-lázban ég. Kifaggattuk a fejlesztőket a készülő Kupolaváros apropóján.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#20
#19: Február 26:

Sziasztok Űrkadétok!
Lassan két éve nem szóltunk hozzátok, de szeretnénk megtörni a csendet, és némi életjelet adni. A legjobb hír, hogy ígéretünkhöz híven nem mondtunk le a Kupolaváros elkészítéséről, és nem is fogunk! Az elmúlt időszakot azzal töltöttük, hogy VR élményeket, arcade játékokat készítettünk cégek megrendelésére. Többek között a DinoSafari című, az amerikai "The Void"-hoz hasonló 4D családi VR élményt is mi készítettük, ami jelenleg a Köki Terminál üzletközpontban látható. Erre csaknem egy évünk ráment, de a technikai nehézségek ellenére elég jól sikerült, ha gondoljátok nézzétek meg. Érdemes! :)
Szeretnénk megerősödni anyagilag annyira, hogy végre nyugodtan kezdhessünk saját célú játékfejlesztésekbe. Ez többé kevésbé sikerült is, és örömmel jelenthetem, hogy februártól első nagyközönségnek szánt VR játékunkon dolgozunk. Igaz, ez még nem a Kupolaváros, de ha minden jól megy, és nyár végéig sikerül egy ütős játékot letennünk a játékostársadalom elé, akkor egy jókora lépéssel közelebb kerülünk az álmunk megvalósításához: A Kupolaváros elkészítéséhez. Mostantól remélhetőleg gyakrabban jelentkezhetünk valami hírrel. Addig is irány az űr és a kalandok!
#19
Lett valami a játékból?
#18
Törölt felhasználó
#17: crytek huzzal mara picsaba. koszi balfaszkam.
#17
Ahogy nézem a kickstarter az bukás lesz :(
Meg érdekes ,hogy itt a cikkben pedzegetik az esetleges multit a kickstarteren meg azzal promozzák mintha only multi lenne ráadásul VR. Szóval nem csoda az érdektelenség ...
#16
Szurkolok nekik! Külön örvendetes, hogy kiváló magyar sci-fi írók műveihez nyúlnak. Ha sikerül jól összekalapálni egy vásárlójuk már van :)
#14
Tinédzserkorom kedvenc könyve volt, most ugrándoznék, ha nem lennék egy vén ló :)
De azért: JUHHÉÉÉÉÉÉ!!!!!! :D :D :D
#13
#8: Az első részét igen, a harmadikhoz viszont nem volt szerencsém. De mivel lassan egy évtizede olvastam azokat, újfent neki állhatnék, de akkor már az egész sorozatnak :)
#12
#10: Ezt a baromságot te sem gondolhatod komolyan
#11
Törölt felhasználó
Dejó dejó sok sikert és kreativitást az alkotónak, várjuk:))
#10
Örülök a szinkronnak de az a párszáz db magyar eladás nem igen fogja visszahozni a költségeit ennek.
#9
Egy ígéretes magyar játék, kíváncsi vagyok, mit hoznak majd ki belőle....
#8
#6: Jobbat mint ez de remelem a Gregor Man teljes trilogiat olvastad nem csak a kozepso konyvet ;)
Dehat a kupolavaros az csak egy gyerek scifi annal nem nehez jobbat irni (kedvenc (scifi) Nemerem, az "Idotores" es az "Ebredes elott" ... sokkal eredetibbek mint ez
#7
#3: Hát nem :) 1982-ben jelent meg ! Aki nem sajnál érte 700 Ft-ot, itt megveheti Ebook-ban:
http://bookandwalk.hu/A-kupolavaros-titka-7915-ebook.aspx
#6
Komolyan, most már el kellene olvasnom ezt a regényt. Tinédszer koromban "A távoli tűz" került a listámra - mert az volt meg -, de abból például nem tudom, milyen játékot lehetne készíteni, függetlenül attól, hogy a történet baromi jó.
#5
Ígéretes anyag.
Reméljük, hogy sikeres lesz és nagyobb teret kapnak a Magyar fejlesztők is.
Ha még konzolra is megjelenik..na az szép lesz:)
HAJRÁ!!!!:)
#4
#1: Nálam fordítva volt, a játék után olvastam a könyvet.
#3
#2: A Kupolaváros megvolt képregényben. Nem mostanában volt...
#2
Én olvastam az összes Lars, Don , Ariel könyvet, talán a Akupolaváros titka a legjobb. Remek választás. Kiváncsi leszek milyen játékot csinálnak belőle....
#1
Mars láz? Azt hittem Vissza a jövőbe meg Star Wars majmolás van.

Ha elolvasnám a könyvet és tetszene, akkor tuti rácuppannék a játékra, mert így volt ez a Metro 2033-nál is. Ha nem lett volna könyv, nem ugrottam volna a játékra sem. Remélem jó sok pénz gyűlik össze, hogy mindent megcsináljanak amit szerettek volna.