Doom teszt

Megnyíltak a pokol kapui. És mi nyitottuk meg őket. Az emberek. Halálos ítéletünket becstelen önzőségbe fulladva írtuk alá, nem érdekelt már megint semmi, csak a profit meg a hatalom. Megmondták. Ebbe döglünk bele.
  • Írta: Daks

Kommentek

#31
Újra nekikezdtem és hát na! Ilyen egy igazi videojáték! 10/10 ez az egész produktum.
#30
Az egész játék egy ósdi hentelés. A Doom-szérián nőttem fel, rongyosra játszottam mindegyik részt a kiegészítőkkel együtt, de ennyire primitív összképet egyik sem nyújtott. Nyilván mindegyik rész ugyanarra az alapra épül (mész-lősz), de az az elegánsan tálalt nyomasztó hangulat, ami a korábbi részekben volt, annak itt nyoma sincs. Folyamatosan a pofánkba tolnak mindent, fegyvert, ellenfeleket, mindenféle átmenet, vagy történeti kapcsolódás nélkül, aztán menj és csináld. A játékban konkrétan semminek nincs tétje, nincs az az érzésed, hogy ez igen, ezt megcsináltam, ezt megtaláltam és még szívbajt sem kaptam közben. Itt nyomasztó hangulat gyakorlatilag nincs, csak mindenhol válogatás nélkül szörnyhegyek tódulnak a pofádba. Cserébe a fegyverek irgalmatlanul gyengének érződnek, valójában csak a lőszerek hiánya miatt fog bárki is 1-2 fegyvernél többet használni, a taktikázás miatt viszont biztosan nem. A folyamatos ugrálás, mászás pedig rémesen fárasztó, ráadásul ez egyáltalán nem volt korábban jellemző a Doom-okra. Mintha egy sor Quake Arena pályát kapcsoltak volna össze hatalmas szörnyhegyekkel megspékelve. Nagy csalódás.
#29
#21 Remélem hogy ezt puszta iróniából írtad, mert ha nem akkor egy hatalmas gyökér vagy, és tessék visszemenni fifázni meg codozni és nem ide kommentelni.

#28 Hosszú idő után az egyik legméltóságteljesebb reboot, amit kiszült magából a játékvilág. A homokosok és a gondolkozási faktor párhuzamával szintén mellélőttél, mert pont nem lett divat játék. Egyaránt szippantotta be a régi rajongókat, és az olyanokat is mint én, akik egyébként nem rajonganak a műfajért, de a tömény változatos akció orgia teljesen levett a lábamról. A játék megvételén, és magán a játékban sem kellett sokat gondolkodni. Úgyhogy ha már erről prédikálsz, akkor legközelebb te is gondolkozz mielőtt ilyen blőd baromságot írsz le. Köszi
#28
#27: Mi mesélni való van ezen? Játszottam az egyel is mikor új volt, egy nagy nulla az új játék, persze budget áron nem savaznám. A Vulcan api, a kölykök, meg a szenilisek a marketingel felértékelték. A Wolf egy jó retró játék lett, nem úgy mint ez, persze mindenki minden szart megvesz. A Doom is olyan divatos mint melegnek lenni. Ennyi, trendi lett mert felkapták, pedig többet ért volna az eredeti új engine-el. UT3 pedig olcsó pörgős old school fps, ami még ma is szép, és mindenen elfut ha valaki pörgésre illetve nosztalgiára vágyik és még új ingyenes része is van. Persze a mai világban nehéz dolog gondolkodni, és az egyszerű közösségben már minden nagyotmondásnak számít. Van még kérdés?
#27
Törölt felhasználó
#26: Mesélj, ezt hogy raktad össze? Vagy csak nagyot szerettél volna mondani? :D
#26
#25: Bőven elég a demo, Wolf az még jó volt, de ez ... Pörgésnek ha retró és szép játék kell ott az UT3.
#25
Ennél a játéknál sikerült megkerülni a denuvot (hátha valakit érdekel)
A nap híre lehet annak akit érdekel..
#24
Imádom ezt a játékot, csak a coop survivor helyett egy kampányért kiált ez a játék az idei év legjobb játékja kategóriájában.
#23
Engem is inkább a single fog érdekelni, majd ha 4-5ezer lesz. Hátha lesz egy olyan tuti akció a PS Store-on majd valamikor, mint múlt hónapban a Mad Max-nél. Alig volt több 5300 Ft-nál. :)
#22
Amikor kijött a legelső trailer hozzá akkor első napos vételnek gondoltam. Aztán ahogy egyre több videó jött ki belőle majd a béta úgy mondtam le róla. Kicsit sokallom a 60€-t egy kis nosztalgiázásért. Majd egy két hónap múlva hozzávágják az emberhez féláron.
#21
a világ legunalmasabb játéka
#20
Remek teszt. UC4 tesztje mikorra várható?
#19
Megvettem, játszom vele de még nem szippantott be. Painkiller feelingje van, az mondjuk pont nem tetszett.
#18
A 8.8 pont hány ember véleményéből lett összeadva?
#17
#16
#14: Egy Blood remake-et vagy folytatást én is nagyon szívesen fogadnék, csodálkoztam is, hogy soha nem röppent fel. Aztán utána néztem, tervben volt nem is egyszer, de jogi problémák miatt úgy néz ki, soha sem lesz hivatalos. Viszont fut egy project néhány éve, ez egy nem hivatalos remake, egy lelkes amatőr indította, de még nagyon az elején tartanak. Itt lehet nyomon követni, de jópár évig nem lesz belőle még játék.
http://www.moddb.com/games/blood-evolution
#14
Egyébként szívesen megnézném mit hozna össze a Bethesda egy Blood-ból, Duke Nukem-ből vagy akár Mortal Kombat-ból. Utóbbinak biztos nem ilyen lenne a minősége mint most..