Prominence Poker teszt

Mindig figyelem, milyen ingyenes játékok jelennek meg. Vegyes a felhozatal, vannak jó és rossz próbálkozások PC-n és konzolon egyaránt, most viszont egy olyan darabbal lettünk gazdagabbak, amire régóta vártam már.
  • Írta: Daks

Kommentek

#7
Hogyan lehet bejutni a casual game-ekbe? Főleg a tournament érdekelne!
#6
#5: Annyi van , amit nyersz, és naponta valami kis adagot odacsúsztatnak ennek fejében, de itt nem kell nagy pénzekre gondolni. (Lehet még egy partira se lesz elég).
Most hirtelen nem tudom mennyi volt a kezdő, de toltam egymás után a 10 ezres asztalokat és nyertem is, szóval el lehet vele szerintem lenni jó ideig, akinek meg fogy a pénze az tud 5000, 1000 de még 100-as asztalhoz is ülni. Igaz itt a főnyeremények se valami kecsegtetőek, de legalább tud játszani.
#5
Szóval hogyha elveszted az összes zsetont akkor game over ha nem veszel igazi pénzért? Vagy azért van valami ingyen zseton naponta?
#4
DaksModerátor
#3: Ja, én is néztem. :) Az a meccs egy tutoriallal egybe kötött welcome játék, mindenki ugyanazokat a lapokat kapja.
#3
Véletlenül pont oda tekertem a gameplay videóban, ahol egy kurva érdekes dolgot találtam.

8:29

Jimmy Dali Flush-sel nyer, de pontosan ugyanolyan lapokkal, mint Daks a cikkbe rakott képén.
Kivágtam a képet, itt van.

http://kepfeltoltes.hu/160901/poker_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Most ez egy olyan leosztás, amit mindenki megkap vagy fotosopp? :D
#2
Ez egy szar, büntetendő dolog, nem kéne még tesztekkel is hirdetni. Eljátszhatod a pénzed, és soha nem nyersz tematikát alkalmazza. Szánalmas!
#1
Nekem bejött eddig, volt olyan partim, ahol másfél óráig elvoltunk a 6-os pakkban. Nem idióták voltak, akik azonnal a semmire már tolják is be az összes zsetont. Csináltam egy frankó karaktert, kedvencem a tapsikolás :D Bár voltam olyan asztalnál, ahol 6-4 ember egyfolytában tapsikolt így kicsit idegesítő volt :D De persze lehet más csak a tapsikolásra tud figyelni én azonban elég taktikusan játszom.

Amúgy a meccseket nagyon nem lehet a végzetekig húzni, mert ahogy haladt az idő egyre nagyobb téteket kellett dobni a kezdőre volt már, hogy 2.25 K -val indított simába, amikor egy-egy hosszú partiban ketten voltunk.