Hitman: The Complete First Season teszt

Közel egy évvel a nyitány után véget ért a 47-es ügynök epizodikus küldetéssorozata - már ami az első szezont illeti. Összegezzük a tapasztalatainkat és méltatjuk az IO Interactive-ot, amiért a Hitman ismét a teljes fényében ragyog.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#15
Szevasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy aki játszott a Hitman The Complete First Season-al és a Sniper Elite 4-el is, melyik tetszett jobban neki és miért? A két játék vásárlása között vacillálok majd, de a tesztek alapján nem tudtam eldönteni (még ha a Hitman több pontot is kapott) melyik legyen a befutó.
Ha valaki válaszol, ne legyen az érvek között az, hogy melyik játék elődjei tetszettek jobban (egyikkel se játszottam még, kivéve a sniper elite v2 demo)! Köszi előre a választ!
#14
#4: @dcba Köszönöm, jó volt a leírás.
Akkor lehet, kimarad. Túl an n-edik X-en már nálam sem lehet csak úgy órákat félretenni egy-egy pályára.
Bár igaz, most kezdtem az AC Syndicate-et és már abban is benne van a reggel 2-től 5-ig nyomatás, de alá is csúszok az íróasztalnak napközben...
De legalább abban 3 óra alatt vagy 4-5 küldetést végig lehet csinálni.
#12
#5: Hát nem tudom, de számomra a Hitman sohasem a brutális, rambo szerű gyilkolásokról volt híres. Ő pont, hogy mindig is az a csendes gyilkos volt, aki úgy csapott le, hogy az ellenség azt se tudta mi történt. És mire felfogták, addigra már ők is halottak voltak. És pont ezért zseniális ez az új rész, mert minden pályát meglehet csinálni csendben, osonva, lopakodva úgy, hogy senki nem vesz észre senkit. És pont ez a Hitman varázsa és sajátossága. Nem mondom, lehet agyatlan mészárlást is rendezni, de az sztem pont, hogy nem illik hozzá.
#10
#9: Kiegészítés: Szinte csak ezzel játszottam.
#9
Én az elmúlt 1 évben csak ezzel játszottam. Darálni nincs értelme. Ez tényleg egy türelemjáték, de aki szeret taktikázni, felfedezni annak nagyon élvezetes. Amikor meg azt hiszem, hogy kiismertem a pályát, és megtaláltam a leggyorsabb taktikát, akkor felmentem youtube-ra, és megnéztem gule videóit, aki olyan szinten nyomta, ami nálam már lehetetlen...
#6
#4: Na, az ilyen tényleg hasznos kommentekből lehetne több egy-egy játéknál, és nem mondjuk egy vita arról hogy melyik platformon kell játszani vele....
#5
Nekem az Absolutionben nem tetszett ez a sok lehetőség, néha kifejezetten frusztráló volt. Ráadásul ott a vége felé többször is csak csöndesen lehetett végigcsinálni egy-egy pályaszakaszt, amitől az egésznek oda lett a varázsa. Ezek után nem hiszem, hogy benevezek erre, ez nem nekem való játék, úgy látszik. :(
#4
#3: A Hitman-t ne hasonlitsd ossze az assassin creeddel de meg a Splinter Cell-el sem, nem jobb toluk csak teljesen mas.

A Hitman-t inkabb ugy kepzeld el mint egy Sakk jatszmat. Megkapod a palyat a celponto(ka)t es aztan ott hagy a jatek magadra, h oldd meg ahogy tudod, de nyilvan a minel kevesebb feltunes, a neman celravezeto csondes gyilkossagra kell ramenni, de ha akarod elokapsz vmi mordalyt valahonnan aztan szitava lovod az egesz palyat.

Rengeteg turelem kell hozza (nekem nincs) es tervezgetes es joparszor el fogod rontani, ha a csendes gyilkossagot szeretned kivitelezni, mivel gyilkossag kozben a WCben barmikor radnyithat valami hulye aki aztan torkaszakadtabol fog visitani, h uristen olnek valakit, onnantol neked meg kb csengettek, max kinyirhatsz mindenkit, vagy retry.

A zeneje mindig lehengerlo es valahogy eddig mindig meg tudtak oldani, h egyedibb masabb legyen mint a tobbi jatek. Nekem mondjuk a Contracts volt az utolso Hitman-em, mert egyszeruen melo es csalad mellett mar nincs turelmem ahhoz, h 20x is ujracsinaljak egy palyat, ami akar 1-1.5 oraig is eltarthat (foleg az ujabb reszekben), mert annyira ki kell figyelni az oroket, a celpontot, mindent.

Remelem tudtam segiteni :D
#3
Sosem próbáltam, de ha valaki játszott már az Assassin's Creed-el, Metal Gear Solid-al vagy a Splinter Cell-el is, legyen szíves árulja el, hogy ez mivel több-jobb-rosszabb.
Előre is köszönet érte.
#2
Jó játék, lehet benne jópofa dolgokat csinálni, pl. hotelszobában hívni a személyzetet, hogy aztán leüssük és elvegyük a ruhájukat, de a végére már kezdenek laposodni a pályák. Teljes városokat nem kéne erőltetni, nincs rá szükség ebben a játékban, de egynek jó rész ez is.
#1
Nagy kedvenc..mindenkèppen majd beszerzem.
Nekem a Hitman olyan, mint a régi kalandkönyvek, ahol dobni kellett, majd lapozni a megfelelô oldalra....
Rengeteg lehetséges megoldás van, így nem is néztem meg a linkelt videót, mert magam akarok rájönni mindenre!