For Honor teszt

Soha nem látott részletességgel csodálhatjuk meg a középkor legfélelmetesebb harcosainak világát. Nagy kár, hogy a gyenge kampány, a sovány tartalom és a technikai baklövések hosszútávon beárnyékolhatják a játék jövőjét.
  • Írta: Lesroy

Kommentek

#16
Nekem nincs különösebb bajom a játékkal sokkal jobban leköt,mint mondjuk egy COD játék amiben csak mész azt lövöldözől.Nálam megérdemli a 8- pontot.A harcrendszer és a multija végett is.
#14
Segítsetek nekem értetlenkedek egy picit !! :-)
Ps4- en lehet internet kapcsolat nélkül játszani ezzel a játékkal ?
#13
Most én is elmondanám a véleményem a játékról így kb a megjelenés után 2 héttel. Igen, vannak hibái, de ettől eltekintve szerintem nagyon jól sikerült. Nekem már ez megérte. Hosszútávon szerintem sikeres lesz a cím. Ha javítják a javítható hibákat, akkor nagy baj nem lehet. Az egyjátékos kampány olyan amilyen. Egy B kategóriás fantasynek elmegy. Nagyon élvezetes a multi és, hogy ki milyen karit hoz már nagyjából enged sejtetni, hogy hogamyan játszik az ellenfél. Ettől független van mód a taktikázásra. Engem hosszú órákra letud kötni. Úgy gondolom le is fog. Kba WoW és az AC-k tudtak így lekötni csak. Nálam 8.8/10
#12
#11: es Prince of Persia :D
#10
#8: Azért az nagyon gagyi játék ami nem él meg legalább 5 évet. Sztem ez jobb lesz attól, csak kell hozzá úgy 30 frissítés és pár ingyenes kieg.
#9
nah megyek vissza Yakuzázni....azt a 18K amit megspóroltam ettől a szartól (csak a single érdekelt volna multis faszság SOHA nem fog lekötni) elköltöm disznósajtra! Tudjátok Olcsóbb lesz szerdán amikor megjelenik a Tomb Raider és a FC primal szerelemgyereke:DDD Azt is vegyétek megfele....én ott is spórolok 18k....amiből megint disznósajtot veszek!!!:DDD Jó teszt lett egyébként...azt elérte, hogy a kedvem elmenjen tőle ha egyszer bekötik nálam a netet (állítólag már a szomszédban vannak)! Köcce! De komcsira!
#8
Jah egy évet adsz, az már nagyon optimista előrelátás! De legyen szó akármelyik játék multis részéről, ha nem hosszú évek óta ismert cím akkor az általában rövid időn belül elnéptelenedik
#7
#2: 1 se!
#4
#2: Mount and blade warband: 2009

Máig felmegyek és simán találok szervert, sőt a tucatnyi aljátékra is. Ennyit jelent a tartalom egy játék életidejét tekintve.

Valahogy úgy veszem észre hogy az értékelések egyetlen dolgot vesznek manapság szarba, és az az hogy a játék meddig köt le. Az evolve sok helyen 80+%-ot ért el és 3 hónapig se bírta utánna.
#3
YanezModerátor
#2: 3 év múlva? Ha egy játék csak 1 éven át aktívan pörög, az már bizony siker. Ha tovább, az már GTA szint. :)
#2
Nekem ez a játék már a korai fázisban is tartalmatlannak tűnt. Most a teszt csak megerősített ebben. Hiába az az azóta csiszolt harcrendszer, rohadtul nem hibátlan. Ezt a játékot a grafika, meg az animációk adják el, abban remekel, minden másban erősen középszerű. Kár, pedig volt benne potenciál.
Ne legyen igazam, de ezzel már 3 év múlva senki nem fog játszani.
#1
Törölt felhasználó
Rég olvastam ennyire korrekt tesztet itt a GK-n. A single-t én még nem fejeztem be. Apollyon egyébként egy nagyon érdekes karakter, de ha a kampány a végéig is tartja az eddigi szintet, tényleg kihagyott ziccer. Na de ettől eltekintve egyetértek mindennel, főleg az animációkkal kapcsolatban. Valami eszméletlen, mit tettek le az asztalra, a párbajozásban vannak csak kisebb "akadások", de amúgy baromi jól néz ki, észrevehetetlen az átmenet a különböző animációk között.

És akkor még jól is optimalizálták, legalábbis az én laptopomon meglepően jól fut, pedig nem egy erőműről beszélünk. Úgyhogy mindezek tudatában, főleg, hogy ez alatt is az Anvil fut, én nagyon várom már, hogy bejelentsék az új AC-t. A csomagolással szerintem nem lesz gond, hiszen már kész van, remélhetőleg minőségi tartalommal is meg lesz töltve.