Mass Effect: Andromeda teszt

Az emberiség és a többi idegen faj már kinőtte a Tejútrendszert, így új otthont keresünk. Az Andromeda-iniciatíva az űr határain túli területek felfedezését célozza meg, de 600 évnyi utazás után beüt a baj, nekünk pedig cselekednünk kell.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#145
Na behuztam psn 2450ft-ert ennyit talan meger egy proba erejeig.
#144
#143: Én is a kábeles kapcsolat híve vagyok.
#143
néha felnézek ide a komment szekcióba és nem csodálkozom hogy ott van a világ ahol. Ha egy gamer\recreation oldalon ez megy mint itt... kapcsoljátok kia wifit srácok. Legalább egy kicsit, de inkább örökre vagy mégtovább.
#142
Kimoderált üzenet
#141
#140: Pontosan. :)
#139
Kimoderált üzenet
#135
hát biza ez is jogos :)
#134
#132: Mert nincs értelme leírnom. Már többször alaposan kifejtettem a véleményem és a te reakciód mindannyiszor az volt, hogy vagy sértődött tinédzserként elkezdtél személyeskedni vagy többet nem is válaszoltál. Most őszintén, én minek törjem magam, basszak el fél órát az életemből arra, hogy egy hosszú és szofisztikált érvelést rakjak össze? Azért, hogy aztán bebüfenthess egy "bocs, ezt nem olvasom el"-t? Hát kössz nem. Sértegetni sokkal egyszerűbb és a tapasztalat alapján, úgyis csak ezt érted meg. A szintednek megfelelő választ kaptál. Ha ez nem tetszik, talán gondolod át hogyan viselkedsz másokkal.
#133
#127: En érveltem. Amit aztán basztál elolvasni. Meg jól kitalaltad magadnak, hogy nem vettem meg a játékot. Nem írom le újra. Keress rá.
#130
Kimoderált üzenet
#129
Rákerestem, amit találtam nem kifejezetten azt írják, hogy abból merítettek, hanem hogy a stílusjegyek megfelelő felhasználásához megnéztek olyan játékokat is, mint pl. a Witcher. De végül is ez a része jogos (mármint amit írtál).
#128
#126: Okés ha ezt írták elhiszem, de ettől még amiket leírtál az szinte végig alap minden action rpg-nél, ezek mind a stílus velejárói, mindegy hogy ki csinálja a játékot és milyen világban (fantasy, sci-fi vagy akár kevert), ehhez nem kell alapul venni semmit, mindössze követni a megszokott "sablon"-t.