Crash Bandicoot N. Sane Trilogy teszt

Crash jobb formában van, mint valaha, hiszen az alapoktól írták újra az egész trilógiát. A kérdés csupán az, hogy 21 év elteltével van-e létjogosultsága a mára elavult játékmenettel operáló platformereknek? A válasz nem olyan egyszerű.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#16
#3: igen igen vártam már hogy elsütöd :D söt az se keseregjen akinek nincs konzolja, ha hihetünk a pletykáknak akkor kenyérpirítóra is jön ez biztos én terjesztem a pletykát :)
#15
A kedvencem platformom volt ez a gyökér Kress :) Még mindíg adja :)
#14
Meglepő egy platform játéktól ez a teljesítmény. Lehet hogy mégsem annyira együgyű az Accolade, hogy szintén ezzel a stílussal élednek újjá, igaz nem sok cím maradt a kezükben.
#12
YanezModerátor
#11: Mert nincs se pontozás, se pro kontra szekció. Remastered játékoknál nincs rá szükség.
#11
Telóról nem látszik a pontozás, meg a pro kontra szekció :/
#9
Sziasztok kipörgettem és bár utána már nem néztem vissza a a régebbi pályákra , de azok a platformok amiknek csak a sziluettjük látszódik ,hogy lesznek aktívak ? Vagy azokat a pályákat mégegyszer végig kéne vinni amik nem összes láda után járó gyémántot adnak hanem más követ ?
#8
YanezModerátor
Nekem nagyon ott van, akárcsak 20 éve! A nehézség eléggé szubjektív kérdés ebben a játékban, mivel ha mindössze végigszaladni akarunk csak rajta, akkor szerintem villámgyorsan felvehetjük a ritmust és tudhatjuk le az egész trilógiát, akár kevesebb, mint 10 óra alatt. Ha viszont hajtunk a platinára, ergo time trial, gyémántok, stb, akkor valóban kegyetlenül nehéz a game! No de ezeknek beszerzése is csak idő kérdése, ha egyszer belevágunk, és ugye senkit sem hajt a tatár. :)
#7
Csak nekem volt fárasztóan bosszantó vagy mindenki annyira Crash mániás hogy végig tolja nem félbe hagyva?
#6
Nekem tetszik, pedig nem vagyok régi fan-ja a játéknak, anno emulátorral csapattam, de azon elég gyatra volt, tehát mondhatjuk, hogy nekem újdonságnak számít a játék. Az első résszel már végeztem épp ma álltam neki a 2. résznek. Mondjuk engem az ilyen gyerekes platform játékok, mindig letudtak kötni, hiába vagyok lassan 40 még, mindig ezeket szeretem a legjobban ... mondjuk Sly Cooper-t jobban csíptem volna, ha kiadják így a 3 részt egyben . Bár az még mai szemmel is szép játék, de akkor is megvettem volna :)
#4
Törölt felhasználó
#2: "olvastam a híreket, láttam a teszteket az irányítással kapcsolatban és nem akartam beszerezni sem, de azért YT-n végignéztem 5-6 óra alatt és az már végigjátszásnak számít."
#1
Jeahh