Uncharted: The Lost Legacy teszt

Vajon mihez kezd a korábbi részek mellékszereplőiből főhőssé avanzsált Chloe és Nadine Nathan Drake nélkül? Az Uncharted-sorozat mellékága erre a kérdésre ad választ, és persze arra is, hogy a Naughty Dog tud-e újat mutatni egy év alatt.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#115
#114: Igazad van.
#114
#113: Élek a gyanúperrel hogy a korhatár besorolásnak se tenne jót. Így is 16-os. Amúgy se ezekből, se a Tomb Raiderekből nem hiányzott nekem a vér. Eleve a harc a legkevésbé realisztikus bennük sztori szempontból is. ( Egy régész / kalandor kiírt egy hadsereget )
#113
#112: Nem azt állítom,hogy brutális legyen.Mindössze csak ha már egyszer ennyire gyönyörűen megteremtették a képi világát akkor a harcrendszer lehetne egy kicsit realisztikusabb.
#112
#111: Vannak olyan játékok, amiből nem hiányzik a vérengzés. Nem tudom hogy tenné jobbá az Uncharted-et, ha olyan lenne, mint a Splatter House.
#111
Bármennyire is jó játékok az"Unchartedek"a megszokott hibájuk sajnos állandó.Lelövök akárkit és se vér sem sérülés se semmi.Ezek ellenére kiváló és szép játék,de harcrendszer és sérülések realitás mondjuk egy" Last of us"-nak sajnos a nyomába sem érhet.
#109
#108: De mennyire epikus már, ahogy a végén felváltva ütik a fickót. :D
#107
Sziasztok! Bocs, én most kezdtem el, vagyis kezdeném.. Hogyan? ?? Tök új az egész nekem. Köszönöm!
#106
Szevasztok

Hatalmas egy játéknak sikerült ez is , mint a többi Uncharted.

Legnagyobb lövöldözős akció-shooter játékok sorozata .

10/10 a pontozás szintén.

Nagyon jól megy a sorozat tovább két csajszival.

Üdv
Lacos Salgótarjánból
#105
A HDR "vitàtokat" pedig egy "laikus" szemmel, tapasztalattal vèlemènyt alkotva; lassan 2ève van 4K HDR tv-m. Ez idő alatt a 4K megszoktam. Màrmint ha 2-3 4K jàtèkkal jàtszom akàr egymàs utàn akkor megszokta a szemem. Persze hd ès 4K között mindig làtni a különbbsèget. Deeeee ezt meg lehet szokni, pont ugyanùgy mint mikor màr az 1080p lesz a termèszetes.
A HDR-t viszont lassan kèt ève se tudom megszokni. Pont ùgy ahogyan senki szeme nem tudja megszokni azt hogy a napba nèzzen. Ha hdr "tàmogatott" jàtèkkal jàtszom akkor bizonyos helyeztekben ugyanùgy hunyorgok, vagy èppen a szìntartomànyban elveszek.
Az èn szemèlyes, egyèni vèlemènyem az hogy a HDR-nek sokkal nagyobb illetve reàlisabb jövője lehet mint mondjuk a szemüveges 3D--nek.
#104
Befejeztem. Olyan szinten epic a vège hogy beszarsz!! Nathan Drake nèlkül is nekem ugyanùgy működik az Uncharted. Chole ès Nadine valami elkèpesztő, hogy mit műveletek a karakterekkel. A face animàciòk, pàrbeszèdek, "fejlődès", egymàshoz valò viszonyuk..... egyszerűen epic lett. Pedig "csak" dlc. A törtènet bizonyos szempontbòl "sablonos", de a tàlalàsa a vezetèse, kibontakozàsa, megvalòsìtàsa.... a Naughty dog nem tud hibàzni. Epic.
#103
#102: Azt nem is hasznaljak. A BT2020 van benne. Ami ITU-R ( recommendation ), mint ahogy a 2100 is egyebkent. Ezt az ITU irja, nem en.
#102
#100: Sosem mondtam a HDR elnevezésre hogy szabvány. Mint ahogy a "4K" meg a "HD" sem. A BT.2100 az igen.
#101
#99: "senkinek sem kötelező semmilyen szabványt követnie"

Ezt annyiban módosítanám, hogy persze vannak olyan szbványok amiket kötelző betartani, mert nélküle nem is lehet forgalomba hozni ( pl. érintésvédelem, stb... ) de ez más téma. De forgalomba hozhatok olyan TV-t ami nem mindenben támogatja a DVB szabványt, csak akkor nem írhatom rá.
#100
#99: Szoval akkor szabvany a HDR vagy sem ?
#99
#98: Még egyszer mondom, senkinek sem kötelező semmilyen szabványt követnie. ( erre lett volna az SI példa ). De ha hivatkoznak rá a specifikációban , akkor igen. Ha a specifikációba beírják hogy "BT.2100" akkor meg is kell felelnie. Mivel a "HDR" elnevezés valóban nem szabvány, ezt bárki használhatja. Konkrétan van lyen TV specifikáció (Philips-nél láttam): "HDR and BT.2020 Support". A "BT.2100"-nek nem felel meg ( nagy valószínűséggel pont a fényerőt nem teljesíti ) azt nem is adták meg. De a BT.2020-at igen, és azt számon is lehetne kérni. De odaírták a HDR-t, mert azért meg "nem szólhat senki".
#98
#97: Az a "megtiltanák a használatát" dolog az egyik, ami altalaban a per befejeztevel megtortenik.
Az SI pedig szerintem nem is perelhetne, ugyanis a cegek / allamok, intezetek, stb / dontik el, hogy hasznaljak e az altaluk bevezetett normakat.
Ha viszont hasznaljak, akkor egy centi az 10mm es nem 9 vagy 11.
Ugyanez a TV-s HDR eseteben. Ha szabvany lenne, akkor a HDR10 az kepes lenne 1000 nitre, es a specifikalt feketere / minimum fenykibocsajtasra is. De alig van, ami ezekre kepes, lasd OLED. A vasarlo meg semmit sem tehet, mert ez ajanlas. Ha szabvany lenne, es megvenned a HDR10-es TV-t. Elvinned bemeretni, es a szabvanykiiras felteteleinek nem teljesitese eseten lazan kicsereltethetned, vagy akar perre is vihetned.
#97
#93: Nem vitatakozom. Mégis miért perelné őket be bárki is egyébként? Valami keveredés van itt. Ha a HDR mozaikszó lenne levédve, és ahhoz tartoznának olyan előírások hogy milyen feltételek mellett lehet használni, akkor lehetne. De ha a gyártó nem írja ki hogy "a készülék megfelel a ITU-R BT.2100-nek" attől még hívhatja HDR-nek. ( De ha kiírná, és nem teljesítené, akkor biztos lenne felelőssegrevonás. Valószínűleg nem per, csak megtiltanák a használatát )

Az Si se perel senkit ha valaki nem szabványos mértkegységet használ. ( Itt pl. nit-ben adják meg a fényerőt és nem cd/m2-ben ) mert nem kötelező. De nem is írhatják oda hogy az "SI szerint". Az ISO szabványokat se kötelező betartani. Csak akkor nem is lehet rá hivatkozni. Ezért nem fog senki perelni. A HDR meg nem "szabványnév".