Cuphead teszt

Ha betévedsz az Ördög kaszinójába, jobb, ha kétszer is meggondolod, fogadást kötsz-e vele! Cuphead és Mugman párosa persze pórul jár, és a szabadságuk megváltása nem lesz egyszerű feladat.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#24
Fasza játék lenne ez, de csak egy unalmas boss lövölde, ami nekem nem ad többet mint egy gagyi netes flash játék, lehet akármilyen eredeti a kinézet.
#23
#15: Azért lövöldéket (amikben ráadásul a multin van a fókusz) összehasonlítani ilyen szempontból RPG-kel (amikben a single play-en van a hangsúly) szerintem hiba. Egyébként attól, hogy te nem annak tartod, az ipar fogalomtárában ezek AAA-nak számítanak, és itt jön be a te észrevételed, miszerint AAA és AAA játékok között is hatalmas lehet a különbség.
#22
#17: Úristen, de régen hallottam már trainerekről. Legutóbb azt hiszem, hogy a San Andreashoz használtam, mert azzal többet lehetett csinálni mint a sima kódokkal.
Régen sok játékban voltak beépített csalások. Emlékszem, voltak magyar nevű cheat oldalak is, amikben rá lehetett keresni egy játékra és akkor kilistázta a csalásokat magyarul. Volt kis papírlapom is teleírva GTA csítekkel(JUMPJET,AEZAKMI,AGBDLCID,UZUMYMW..stb).
#21
Törölt felhasználó
#18: Nem olyan rossz, csak nincs fejlődés.
#20
YanezModerátor
#18: Most ismét csak a fantáziád által létrehozott "tényekkel" sarazod az oldalt, vagy tényleg van bizonyítékod az állításodra?
#18
#14: Szégyen ez az oldal, de tényleg...
#17
Aki nem akar zokogni, az letölt egy trainer-t, numpad 1-el bekapcsolja a god mode-t és negyed óra alatt kipörgeti. Igazából olyan stílusú játék ez, hogy csalással sem marad le sokmindenről az ember, maximum kevesebbet anyázik.
#15
Hát nem tudom, engem taszít ennek a vizualitása, de azért az, hogy egy tripla-A -s játék 10 óra alatt vihető, az nagyon gáz kijelentésnek tartom. Egy COD, Titanlfall, BF single-je szerintem nem nevezhető tripla-A -nak. Ami számomra az : Fallout, Elder Scrolls, Witcher, FarCry, Bioshock, Mass Effect. Ezek viszont 20-30 óráról indulnak. Szóval jah, egy ilyenért adok teljes árat, egy BF, Destiny2 single viszont pont annyit ér, mint ez...
#14
Törölt felhasználó
#3: Persze, hogy nem. Lefogadom, hogy a játékok 99%-át a teszt megírásáig nem játsszák végig.
#12
SHIFTY, GIT GUD !
#11
#7: Szerintem nem a játék hosszával van a gond hanem hogy extrém arcade fannak kell lenned ahhoz hogy megint nekiugorj a játéknak. Szóval az újrajátszhatósága gyengébb. Ha csak végig akarsz rohanni az pár óra de ha mindent megszeretnél "P" rankra csinálni az már elég heavy. Ráadásul a 3. nehézség is elég bitang.
#10
#2: Igen, arra gondoltam hogy hatalmas ziccert hagytak ki azzal hogy csak local coop van a játékban. Erősen ráépítettek egy mechanikát és így nehéz kihasználni ezt a módot.
#9
#7: Order 1886? Na az kevés... Egyébként a Furi-ban sokkal kevesebb volt az ellenség, mégis elég tartalmasnak találtam. Szerintem ennyi pénzért megfelelően kiszolgálja a közönséget, de kinek mi. És legalább élvezted, vagyis már nem kidobott pénz ;)
#8
YanezModerátor
#7: Háromszor olcsóbb, mint egy AAA cím, miközben sok AAA cím single módja pont ennyi idő alatt kitolható, mégis megfizetik a teljes árat. Néha 14-15 óra egy AAA cím, de még akár ahhoz képest is korrekt időt nyújt ezért az árért, sőt!
#7
#6: Megvettem, hétvégén nekiültem, második napon halt a devil, nem játszottam vele egész nap nyilván, 2 délután ültem le pár órát játszani, 7 óránál több nem igen lehetett, nekem ez 1 olyan játékból amit maximálisan élvezek, kevés, neked nem az. De ez előbb egy negatívum mint az hogy "nehéz"... lol még mindig röhögök ezen.
#6
#5: Nekem közel 10 óra volt regular nehézségen, ahhoz képest hogy bőven nem teljes árú, és csak egy platformer, amit egy fél tucat lelkes srác rakott össze.... Igenis elég tartalom van benne, egy élményt ad, amit nem igazán fogok elfelejteni, mindig eszembe fog jutni a játék, ha csak egy képkockát is látok belőle. Szerintem az egyik legjobb MS exkluzív lett, legalábbis engem jobban beszippantott, mint pl. az Ori.
#5
Indokolatlanul nehéz... lol
Nekem meg az volt a bajom, hogy túl gyorsan el jutottam a végére.
Nagyon izgalmas kihívások voltak benne, de ugyanakkor kevés... legalább is a (ha jól számoltam) 19 boss és 6 run'n'gun borzasztó sovány, pláne ha nézzük, hogy milyen rövidek... nyilván neki kell menni minden pályának többször is, de ettől függetlenül kevés...