Star Wars: Battlefront II bétateszt

Múlt hétvégén mindenki számára kipróbálható volt a Star Wars: Battlefront II multiplayer bétája, amivel természetesen mi is futottunk egy kört. Úgy tűnik, a DICE és az Electronic Arts tényleg odafigyelt a rajongók korábbi panaszaira.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#17
Hol van mar a jo regi bf4 recept...a jarmuveknek a foldon lenne a helye, nem hulye pontok alapjan belespawnolni. Perfekt lenne ha ilyen lenne. Ocska arkadositas
#16
Baromi unalmas jatekmenet. Az urcsatak meg csigatempoban zajlanak.
#15
Nagyon pozitív volt a béta. A Starfighter zseniális lett, önmagában ez velviszi az egészet, remélem, lesz sok hasonló pálya. Nekem csak a strike volt kicsit felemás, kiegyensúlyozatlan.
Mivel az utóbbi egy hónapban rengeteget játszottam az első résszel, eléggé bennem van mindkettő, szerintem a II. sokkal tartalmasabb és fejlettebb, több az opció a kasztok révén, nehezebb is, de jobban értékeli a teljesítményt, több taktikai lehetőséget ad. Így utólag kár volt az összefércelt első részért és a tartalmatlanságáért.
Az EA felejtse el inkább a Battlefieldet, azt tényleg kár már erőltetni.
#14
Eszméletlen jó lett és rengeteget fejlődött és színesedett. Imádom. Előrendelés lesz de nem most.
#13
Törölt felhasználó
#12: s&d ebbe? Wat
#9
Én kipróbáltam. Engem annyira nem nyűgözött le az egész.Az első részt 100 szintig toltam.Megvalva az őszintét ez is tetszik.De ha megveszem minden időmet megint ebbe fogom verni és nem jutok sehova az éltembe egyról a kettőre.
Casual gémernek tartom magam pedig naponta csak 4 órát jászok.
STAR WARS Battlefront2+ PS plus 1 év= kb 38 000 Ft és élettelen kockaság (1 évig)
#8
lootbox-os, grindelős játék, teljes áron persze RÁADÁSUL teljesítménytől függetlenül ugyanannyi kreditet kap mindenki a meccsek után :D ha ez maradni fog a teljes verzióban, akkor ez a játék is mehet a kukába
#6
Én ezt az egész játékstílust nem értem, hogy a fenébe van egyáltalán létjogosultsága ?! Bemegy az ember 10-20 másodperc, meghal és kezdődik elölről az egész. :) De még ha 1-2 percig kibírja akkor is WTF az egész... Nem értem ebben mi a jó, de hát ők tudják ... :)
#4
#2: Ne beszélj zöldségeket, mondj inkább valami valós probémát, ha egy hős spawnol, addig nem választhatod, amíg él. Rocket trooperből is max csak 2 lehet.
#3
Nálam 9/10 a béta és 2017 legjobb játéka. Tartalom lesz dögivel, végre eltűntek a baszott OP hírók. 3 éra csatáit járhatjuk be, jól van optimalizálva, jó a gunplay, 4 külön kaszt, megfelelő TTK.
#2
Kipróbáltam a bétát én is, de a 2015-ös résszel ellentétben ez egy óra játék után törlésre került. Mi az már, hogy a bétában hemzsegnek a csalók? Nem azért mondom mert béna vagyok, és beleszaladok a lövésekbe, hanem mert tényleg így van. A YT-on is van jó pár ezt igazoló videó. (Mellesleg a napokban hosszú idő után felraktam az előző részt és ott sem más a helyzet.) Mondhatják, hogy küzdenek a csalók ellen, meg majd a következő Update kigyomlálja őket. Szerintem meg totál telibe sz@rják hány cheater rohangál a játékban, ameddig veszik mint a cukrot. A játék is butább lett szerintem. Pontokért lehet kioldani a hőst egy körre? Marha jó volt 3 Han Soloval szembemenni 1 Heavy Droiddal...
#1
Igen? akkor örülök ,hogy 1 db ember jót is lát benne mert csak a fikát olvastam ezidáig... Elkéne felejteni szerintem ezt a szart nekik és csak a BF-re koncentrálni mert látszólag csak az megy nekik.