The Evil Within 2 teszt

Féltem tőle, hogy Shinji Mikami hiánya rányomja a bélyegét a The Evil Within 2-re, de nem így lett. Habár a játék érezhetően nem tud mit kezdeni a nyitottabb világgal, összességében egy zsigeri túlélőhorrort kaptunk.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#33
#30: Minden szavaddal egyetértek! Én az első rész után nem ezt vártam. Főleg nem egy Tango Gameworks-tól ahol az a Mikami Shindzsi a fejes, aki pont a Re4 megalkotása után unt rá a Capcom akkori baromságaira, (hogy szinte fojtogatták a készítők kreatív szárnyalásait, ez szerencsére mára megváltozott) hogy kreatívítás jegyében saját stúdiót alapítson. Erre jön az EW2, amit max csak a sok vér és a horror elemek emelnek ki a tucatjátékok közül, más nem. Tudtommal az első rész nem ilyen volt.
#32
#31
YanezModerátor
Én csak most tolom ezt a játékot, és hát elképesztő a hangulata! Az első rész is tetszett, de ez szerintem jobban bejön. Elborultabb, mint elődje, vérbeli horror elemekkel felvértezve. A nyitottabb terep több időt emészt fel a járkálás és sunnyogás miatt, amit utálok, mert így kétszer annyi idő lesz a kitolás. Amúgy meg nincs bajom azzal, hogy ow-ebb lett, sőt, nagy móka mindenhova meg minden sarokba, házba benézni, ugyanis a franc tudja mi vár ott ránk, néha teljesen elképesztő dolgok!
#30
Amilyen jó volt az elsö ez egy akkora rakás szar.
A történet mintha valami gagyi fanfic író tolta volna hozzá folytatásnak, mellé ez az eröltetett open world és crafting hát dugják fel maguknak. Még a grafika is rosszabb mint az elsöben.
#29
#1: igaza van.....ez epic-eb.....de a nyílt világ bele köp a levesbe!
#28
Nem kellett volna erőltetni a nyíltvilág történetet!
#27
... és nem értek egyet a teszttel, ez a gém jó úton van, hogy a műfaj klasszikusa és modern etalonja legyen.
#26
ha szeretted a silent hill sorozatot és vagy a last of us-t akkor ez a gém 8-9 pont.
nálam stabil 9, imádom. Csak ajánlani tudom.
#25
Sok lesz oda a 7.5 sztem. (6.5 elég neki,ez jobban tükrözi hogy teljesen átlagos közepes játék)
A horror játékba nyitott világért minusz 2 pont jár kapásból,teljesen megölték a hangulatot vele,inkább unalmas lett mint félelmetes.A pisztoly meg olyan mintha nem is lenne,mintha nem lenne semmi ereje,egy csuzlival jobban jártunk volna..és tele van még rengeteg idegesítő dologgal,pl futás,mozgás,kamera..stb.
#23
#22: És ehhez miért kellett kipróbálnod, nem lett volna bőven elég a youtube? Azt tudni lehetett, hogy olyan forradalmi változások nem lesznek benne, ami gyökeresen megváltoztatja az első részben megalkotott receptet, ergo ha valakinek az nem tetszett, akkor valszeg ez sem fog. Szebb lett a grafika és nem lett annyira lineáris ez tény...de maga a stílus és a játékmenet amit képvisel, nem sokat változott, sőt.
#21
#16: Hát nem tudom, engem pont ezért taszított az első része. Meg a borzalmas látvány miatt. Mind a kettőn módosítottak a folytatásban.
#20
Jó lett a teszt. Ha valaki már végigvitte és érdekelné Shadow of War csere Budapesten az írjon.
#18
#8: Azt azért elmagyarázhatnád, hogyha unod a zombis dolgokat és már az első rész sem jött be, akkor még is miből gondoltad, hogy edz majd befog. :-D De komolyan, az ilyet sohasem értettem. Én annó kipróbáltam az elsőt és hamar rájöttem, hogy ez nem az én játékom. Ennek köszönhetően, a második részt már el se kezdtem, elég volt belőle annyi, amit a TheVR Pisti végigjátszásából néztem. :-D És az is csak azért tetszett, mert imádom a srác reakcióit egy horrornál. :-D
#15
#11: Nem tudom, nincs egy atomerőművem, 4 éves config (i5 3470 és r9 290 a lényegesebb részei) de fhd-ba, maxon 40-50 fps között mozog, ami bőven elfogadható ha a gépem korát nézem.
#14
#11: Rossz platform