Wolfenstein II: The New Colossus teszt

William Blazkowicz tolószékben ébred. Életét sikerült megmenteni, de úgy tűnik, sosem fog már lábra állni. Kínzó fájdalmak gyötrik, és olyan emlékek a múltból, melyeket lehetetlen lesz elfelejteni.
  • Írta: Daks

Kommentek

#23
#22: Majdnem végigvittem, mire rendszertelepítésnél kiderült hogy a mocsok ms nem menti felhőbe...így most kezdtem előröl.
#22
YanezModerátor
#21: A játék elején nagyon csalódott voltam, de kb a közepétől már annyira élveztem, mint az előző részt. Adj neki esélyt!
#21
Azt hiszem Nyarlako említette valahol, hogy sok az átvezető benne. Nem értettem mi a gond vele, mostmár értem. Tényleg nagyon ki tud dobni a világból. Bár az üresjáratos beszélj ezzel meg azzal sokkal jobban zavar :/
#20
#19: Megjelenéskor első naposan vettem és kb egy hét múlva már eladtam miután végigvittem. Valószínűleg utána jöttek a javítások.
#19
#4: Nekem sima ps4en teljesen jól futott minden. Patchelted? Mert kijött hozzá szerintem már több is.
#18
#7: Köszi, hogy a hozzászólásomból annyi jött le hogy 4 óra és nem az, hogy a story rohadtul rövid volt.
#17
Január, február tájékán biztosan beszerzem, nagyon érdekel, de sajnos most már nem volt rá keret, se idő.
#16
Hatalmas élmény volt! Kötelező darab!
Néha eltévedtem, nem találtam a jó irányt/megoldást, de lehet én vagyok a béna :)
Grafika rendben van és jó gépen megy gond nélkül.
#14
#7: Az örök klasszikust idézném. "ÜLJ LE, EGYES"
#13
Nem lattam a cikkben, de igaz hogy csak 4gb-os vga-val indul el? Kicsit tulzasnak erzem...
#12
#7: Aha persze. Csak az átkötő videók hossza eléri a 3 és fél órát és még ha ne adj isten el is nyomtad őket, akkor sem érhettél a végére ennyi idő alatt. Még bébi fokozaton se. De azért próbálkozásnak nem volt rossz...ja de még is.
#11
YanezModerátor
#7: Akkor biztosan elakadtál benne valahol, mert két óra alatt is kilehet tolni.
#10
#7: Te mindig ennyit hazudsz?
#9
#7: Jó sokat megérthettél a sztoriból! Így csak magaddal csesztél ki.
#8
DaksModerátor
#7: Még a nagyon easy-n is nehéz elképzelni, hogy 4 óra alatt ki lehet pörgetni. Mondjuk ha igaz, akkor nem sokat élvezkedhet vele, aki így nyomja, csak a speedrun meg a cutscene skip mehet. Egyébként a legtöbben 10-15 órát írnak - nekem 13-ba telt normálon, úgy hogy keményen megszenvedtem pár helyen. Van a statról screenshotod?
#7
Kellően hosszú történet? 4 óra volt végigvinni és csak 1 dolog nem tetszik benne, hogy minden volt csak nem kellően hosszú!
#6
Törölt felhasználó
Jó lett a teszt, rég olvastam ilyen klassz írást és teljesen meggyőztél vele, most már beszerzem XD

Úgyis szabad lesz a hétvégém, végre kicsit pihenek, azt szerintem nyomatok a régi idők kedvéért egy éjszakába nyúló hentelést, kajákkal a jobbomon.
Engem nem zavar a darálás, s mivel ahogy nézem megvan az újrajátszhatósági faktor többször elő lesz véve.

Főleg ha ez a csuklóba vésett fejsze ilyen fasza gyilkolásokat rögtönöz, nagyon szeretem az ilyen gyilkoló mozdulatokat.
Kőkemény klasszikus single player vonal, én az ilyen címekért élek.

Azért pedig köszönet, hogy leírtad a nácik tisztekről ezt a dolgot, s épp ezért én egyet se fogok kinyírni, hadd jöjjenek 10-szer annyian, én beléjük hasítom a lövedéket XD
#5
a ww2 multija baromi unalmas ...ha működik egyáltalán !!!
#4
Nekem év fps 9 pont. Viszont ami zavart és érdekelne régi Ps4-en másnál is nagyon lassan töltött vissza és a videók is hihetetlenül akadoztak. Pron is ?