Kipróbáltuk az Xbox One X-et

Jobb felbontás, szebb textúrák, stabilabb framerate, 4K- és HDR 10-támogatás. Ezt ígéri az Xbox One X, több mint kétszeres áron, mint amennyibe egy hagyományos One S kerül. De tényleg ennyivel jobb lenne?
  • Írta: Daks

Kommentek

#211
Amugy nem ertem a vitak lenyeget en sem......ha nem lenne xbox akkor playstationom lenne es biztos vagyok abban hogy a Ps esek 90 szazalekanak boxa forditott esetben! Mert jatszani mindegyikunk szeret.....es ha ez tiszta lenne minden gemer fejben nem lenne konzolhaboru)))
#208
Egy bizonyos bajusszal is lehetett fanatizalni embereket......nem meglepo ez Tuco.
#206
Törölt felhasználó
#205: Gyorsabb voltam, höhö :)
#205
#204: Ezt en akartam irniiiii! De koszonom hogy egy rugora jart az agyunk.))
#204
Törölt felhasználó
#203: Azt írta négyóránként, ami ha belegondolsz nagyjából fedi a valóságot (rezgéstől függően nálam 4-6 óra). Én azért még emlékszem a fanatikus PS rajongókra, akik azzal ekézték a 360, meg a One kontrollerét, hogy "Némmá ez elemes, höhö", ehhez képest mikor a kontrollerem (X360) jelzett, hogy merül, még volt benne annyi, mint egy csutkára töltött DS4-ben...
#202
Törölt felhasználó
Egy szó mint száz!Sony ex mindenmásra xox!A Pro is minden játékot szebbé stabilabbá tesz!!!!Ja nem!!!
#201
Törölt felhasználó
#199: Olyan szánalmas már ez a vergödés!Mint mikor bemagyarázták,hogy fos az xbox kontroller mert bármilyeen aksit tehetsz bele s 3 óra alatt használat közben feltölt közel 1 hétig,de a négyóránként lemerülö fos zseblámpa az etalon!

JAAA,pár hónapja bányászlámpa is kaphatóóó
#200
Törölt felhasználó
#199: Na tegyünk pontot..Minden játék jobban néz ki a vason,beleértve a 360 is címeket is még sima hd ban is.Tény vazze!!!Minek a rinya??A maradék sony exet meg kipörgeted max 2hét alatt az összeset!!!