Húsz cím, amivel játszanod kell 2018-ban

Remélhetőleg mindenkinek sikerült tisztességeset faragni a backlogján, a héten ugyanis kezdetét veszi az idei játékáradat. Összeszedtünk húsz címet, amivel muszáj lesz játszanod 2018-ban!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#51
#49: Na én ebben a Bioschock témában megint fordítva vagyok bekötve. Azt a játékot, illetve az első két részét nagyon sokan szerették és szeretik is a mai napig... De az a kettő nekem rendesen "nem jött át"..

Nem úgy, mint a harmadik rész, ami meg a rajongók szerint egy romhalmaz. Na azt úgy élveztem, mint aki még az életében nem látott játékot.

A Crysis első része meg alapvetően tényleg jó játék. De bármekkora sci-fi rajongó vagyok (és nagyon az vagyok) nekem csak addig tetszett, amíg nem jöttek az alien-ek. Az olyan túl éles váltás volt. A többi része a sorozatnak viszont sosem tetszett igazán, de tényleg volt pár álleejtős grafikai pillanat bennük.
#50
#49: Amúgy ilyen corridor-shooter scifi nincs nagyon a piacon... Van a Titanfall 1-2, de azok inkább CoD-ok, engem meg a CoD már cseppet sem köt le. Adrenalinlöketnek lehet jó, de a story már nagyon lapos.
#49
Törölt felhasználó
#48: Nem te adod a mércét, az átlag nagyon jól elvolt vele.
Természetesen értelek, én a véleményedet nem is akarom elutasítani. Én sose szerettem a Bioshock címeket, viszont szerintem a legtöbb játékost valamelyik része (vagy akár az összes) különösen megfogta.
A Crysis 1-t az idegenek felbukkanásáig szeretem, max nehézségen vért lehet hugyozni tőle. Több lehetősége van az embernek egy-egy tábort megsemmisíteni.
#47
Törölt felhasználó
#46: Wat? Az első rész jó, Fakjee leírta, miért. A 2-3. rész a közelében sincs, azok grafikában szépek és ennyi. Messze a legjobb sci-fi fps lenne? Attól azért messze van.
#46
#44: Nem, a Crysis egy jó játék, nekem is itt figyel a polcomon PC-re a harmadik rész, de ez egy német játék. Vagyis nagyon csili-vili meg jó a játékmechanikája, de valami hiányzik belőle, az pedig a lélek...

Igen, a Crysis egy lelketlen játék, de semmivel sem lelketlenebb mint egy COD. A Crysis messze a legjobb sci-fi FPS, de nincs meg benne az, amitől egy (no offense) 13 éves gyilokmániás kissrác azt venné le az 576 polcáról egy COD ellenében, még úgy is, hogy azt mérföldekkel veri a Crysis.
#45
A way out
Metro
Rdr2
#44
Törölt felhasználó
#43: Max neked :D
#41
Törölt felhasználó
#40: Nagy francokat.
#39
#38: Most ez egy olyan vita, amibe nem mennék bele, de a 2008-as Crysis Warhead, hogy csak egyet említsek, nem kell, hogy szégyenében elbújjon a mai napig az említett, amúgy kifejezetten szép címek mellett sem. Csak abban még rombolni is lehetett azt a környezetet. ... Illetve az említettek azok kisfelbontású és 30 fps-es játékok 2017-ben, míg a 10 éves ezen már akkor túl volt.

De mondom, nem idegelni akarok én itt sem téged, sem mást, veszekedni a semmin meg pláne nem :)
#38
#37: 10 éves grafika? Láttál már NEM YT videón Uncharted Lost Legacy-t vagy Horizon Zero Dawn-t? Ezek szerint nem.
#37
#30: Abból a szempontból megértelek, hogy egy 10 éve még ha egy új játékkal játszottál a megjelenésnél, akkor legalább a grafikától letetted a hajadat, most meg ugye ugyan az a 10 éves grafika van. Illetve egy jó játék évek múlva is jó játék lesz.

Ettől függetlenül a cikk címén felesleges fennakadni, a legtöbb aktív játékos a tartalmat megjelenésnél vagy akörül fogyasztja. A Sea of Thieves-meg bár engem sem mozgat kifejezetten (mondjuk engem szinte semmi sem, szóval nem csoda), de nagyon sokat lehet olvasni, hogy nagyon tetszik sok embernek. Szóval aki akar az játsszon vele, neked meg ugyan úgy nem kötelező elolvasni sem a híreket róla, ahogy nekem sem.

Kár a gőzért.
#36
#5: Te tényleg nem érted miért vannak exklúziv címek?
Ha egy Somy játékot vennél mondjuk PC-n az egy kevés pénz a Sonynak. Ha egy exklúziv játék miatt veszel egy PS-t majd arra veszed a több játékod az a Sonynak sok pénz.
Az EA-nak ilyen szempontból könnyű neki nem kell hardvert fejleszteni és eladni.
#35
Ezekből engem csak a Darksiders 3, a Metro, a PoE2 és esetleg a Vampyr érdekel. Amire mindenképp 100% benevezek, az a Darksiders 3, a többi még kérdéses.
#34
#33: Mire ezek játszhatóak lesznek olcsón vagy ingyen, addig lesz egy újabb adag új játék, amire ugyanezt mondod. Tudom, hogy drága mulatság a videojátékozás, de ennyire spúrok ne legyenek már az emberek :D Én is megoldom, mégsem keresek sokat viszonlyag.
#33
#30: Én nagyon jót nevettem a hozzászólásodon. Azért látszik az anyagiaskodás rajtad. 510 évig várni csak azért ,mert akkor olcsón vagy ingyen játszhatsz a játékokkal? Ez nálam azért rendesen kiverte a biztosítékot. Lehet,hogy már a világ sem fog létezni, mire ezeket a játékokat játszani akarod.
#32
Szép kis lista :)

Már előrendelve: God of War
Tuti előrendelés: Spiderman
Tuti vétel: RDR2
Érdekel: Vampyr, Detroit, Monster Hunter, Way-out, ha találok havert, aki szívesen nyomná coop-ban