Vampyr teszt

Jonathan Reid nem akart vámpír lenni, hiszen a gyógyításra esküdött fel. A férfi így komoly morális döntések előtt áll: elszabadítja a benne rejlő fenevadat, vagy továbbra is folytatja a praktizálást? A vért nem adják önként a halandók.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#4
YanezModerátor
#3: Nagyon pozitívan csalódtam az anyagban. Viszont van egy roppant idegesítő eleme: a töltési idők. No de ennyi áldozatot igazán megér.
#2
YanezModerátor
Most került sor erre is. Több óra játék után azt kell mondjam teljesen beszippantott, pedig az elején többször is úgy voltam vele, hogy hagyom a francba, mert vannak benne idegesítő elemek, de mint kiderült, velem volt a probléma, mert ezekre csak rákellett érezni és a megfelelő irányba vinni a játékot.

Én a pörgős játékmenetet preferálom, de itt mégsem a harcokat élvezem jobban, hanem a párbeszédeket. Annyira érdekes és annyi sok mindent tartalmaz a játék eme szegmense, hogy egyszerűen megunhatatlan! Persze nagy mákom van, hogy tudok angolul, máskülönben ez a játék már a kukában végezte volna nálam.

Aki szereti a témát és jóban van az angollal, annak bátran ajánlom! Fontos az is, hogy adni kell neki egy kis időt, mert higgyétek el, úgy sok minden értelmet nyer!
#1
Törölt felhasználó
Végre megtaláltam a tesztet, most olvasom, eddig jó kis írás, de a moblis appona gk változtasson mert nem lehet rajta lófaszt se megtalálni

Ha idejétmúlt a grafkája az egy dolog, gondolom ezért is választottak sötét témát, mert kevesebb bevilágítással kevesebb hiba látszódik.
A harc már a Remember me-ben se volt egy tökély, sajnálom, hogy pont ezen nem fejlődtek. Hasznavehetetlen combo rendszer mellett nem élvezet a játék, de majd meglátom.