E3 2018: Íme, az expó legjei - szerintünk

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük az E3 legjeit: a Gamekapocs szerkesztői egyenként mondják el, melyik volt szerintük az expó legjobb játéka, melyik volt a legnagyobb csalódás, és min lepődtünk meg a leginkább.

Kommentek

#55
#53: Az, meg battle royale...
#54
Törölt felhasználó
Legjobb jatek nekem a DMC5 volt, vegre egy normalis folytatas, nem mellékág vagy online ize. Valamint a REmake 2! Allat lesz, akárcsak a Just Cause 4. A csalódást a Cyberpunk semmilyen előzetese jelentette, gameplayt szerettem volna latni!!! Es meglepően szar volt a Gears 5 bemutató...
#53
Tetris, senki???
Én nagyon várom. Remélem, lesz benne sniper, és tuningolási lehetőség!
#52
Ritkán szoktam az ilyen "butítás-nem butítás" témába beleszólni, mivel 15 éve vagyok hivatásos 3D grafikus, azon belül pedig 4 éve játékgrafikus, és az én szemem annyira rá van már állva az ilyesmire, hogy megtanultam, hogy sokszor felesleges vitába bocsátkozni.
De itt annyi valótlanság hangzott el, hogy nem tudom megállni. A Naughty Dog-nál nem történt downgrade, ez a Napnál is világosabb.
Downgrade-nek, vagy butításnak azt hívjuk, amikor egy bemutatón nagyobb felbontású textúrákat és felturbózott effekteket használnak, általában sokkal erősebb géppel meghajtva, mint ami a végeleges játék ajánlott gépigénye. A megjelensére viszont alacsonyabb felbontású textúrákat, kevésbé részletes effekteket, egyszerűbb bevilágítást, és nagyon ritkán kevesebb poligonból álló modelleket kap a játék. Na, ilyenről a Naughty Dog játékok esetében szó sincs.
Ha valaki veszi a fáradtságot, és alaposan megnéz egy összehasonlító videót, általában azt látja, hogy a bevilágításon változatnak megjelenésre, minden pálya az adott hangulathoz megfelelő fényeket kap. Ezenkívül a textúák szoktak változni, de azok nagy része inkább részletesebb szokott lenni a végleges játékban, mint az E3-on. Igen, van, ahol visszavesznek, de azért, hogy máshová több jusson, mert a művészeti vezető úgy látja jobbnak. A linkelt vidókon ez abszolút tetten érhető, több helyen részletgazdagabb képekkel találkozunk a végleges verzióban.
#51
#44: Huh, vannak bajok. Vedd már a le a Sonys szemüveget kérlek... Konkrétan annyira elfogult vagy, hogy saját magadból csinálsz nem hülyét, hanem egyenesen idiótát. Jó, mondjuk nincs min meglepődni, a fanbotok mindig is a gamer társadalom legalját képviselték... Amúgy a Jancsi által linkelt videó a PS4 remastered, és azon konkrétan szembetűnően rondább mint az E3-as promón, és akkor még csak nem is a PS3-as eredetiről beszéltünk, ahol még szembetűnőbb az egész(nem mintha nem baszná ki alapból az ember szemét a PS4 remastered kiadásnál sem)...

Amúgy elég sokan siránkoznak itt, konkrétan nem értem miért. Magánvélemények lettek leközölve, ezzel lehet egyet lehet érteni, vagy sem, mindenki eltudja dönteni magának, hogy kinek mi jött be a legjobban. Én csak beállok a sorba és azt mondom, hogy összességében a CP2077-ből látott mozgóanyag volt az, ami a legjobban felcsigázott az egész E3 alatt, szóval csak egyetérteni tudok. Tetszett még a Gears 5 és Tactics is, ezeket kíváncsian várom a jövőben, a Tactics meg konkrétan hatalmas meglepetés volt számomra, mert rohadtul nem láttam jönni. TLOU2 se volt rossz, de kissé túltolták a bemutatóban látottakat szerintem.
#50
#49: Lehet :D
#49
#48: Akkor lehetett volna "akinek egy cinematic trailer alapján legjobban elhisszük, hogy jó lesz" kategória. :D :D :D
#48
#47: Megbíznak a készítőkben, ütős volt a trailer és azoknak, akik kipróbálhatták a játékot zárt ajtók mögött tetszett a dolog.
#47
Azt valaki magyarázza már el, hogy lehet a legtöbb ember szerint a Cyberpunk 2077 a legjobb JÁTÉK az E3-on??? Láttatok játékot? Mert én csak egy trailert.
#46
#45: Oké értelek csak én inkább a pozitívumokat szoktam kiemelni de a Te szemszögedből is igazad van. A Cyberpunknál meg csak jelent valamit hogy akik látták a demot azt mondták, ilyet még nem láttak annyira durva. Szóval nem hinném hogy csalódni fogunk a CD projet játéka áll leejtős lesz.
#45
#33: "TLoU2-nél a gameplayre mondta pár nagyokos (strangerel az élen..."

Általánosítottam az E3-ra ("túlrendezett, in-engine és CGI csodák"), így valóban benne van a TLOU2, de konkrétan nem mondtam a játékmenetére hogy fake lenne.

Az biztos, hogy túl volt koreografálva az egész, de ha nem lépik meg, a többi játék között középszerűbbnek tűntek volna.

Cyberpunk-nál hasonló. Fostak rendes játékmenetet mutatni a publikumnak. Ilyen címeknél már túl nagy a hájp.

Aki nem hazudott ilyen-olyan módon, arról nincs is annyi szó. Pl. új Tomb Raider. Még a grafika is felemás volt az előzetesben, ők tényleg félkész állapotot mutathattak.
#44
#41: Pedig fake, most küldte el Jancsi sokkal jobb a videon! Nézd meg magad.
#43
#42: Kösz hogy megkerested, nosztalgikus élményt adtál és durva hogy milyen jol nézz még mindig ki ez a játék! Le a kalappal az ND előtt. Szerintem ki is nyomom a uc2 remaster verzát! :)
#42
#38: Itt a cutscene, tényleg így néz ki, ha tetszik, ha nem.
https://youtu.be/jKtMV3vuotQ
#40
#39: A Resident Evil is mennyivel szebb volt mikor megjelent. :D
https://youtu.be/L1YwYD1YUvY
#39
#34: :D attol még jobban nézz ki! :)
#38
#36: Ebben mi a tény? Aki játszott a Uc3-al az tudja hogy kicseszett nagy fake ez a kép.
Már ne haragudj de amit egy Digital Foundry elemezz az tény nem pedig egy random butított kép az internetről amit bárki csinálhatott. Különben tényleg azt gondolod hogy Chloe így nézett ki a uc3-ban? Mint egy ps2-es játék? Itt egy keksz.