The Crew 2 teszt

Ha nem lett volna első része, akkor a The Crew lenne most a legjobb autós játék a piacon. Teljesen bejárható Egyesült Államok; Porsche, szerelem és száguldás - még úgy is jól hangzik ez, hogy ősszel jön a mindent verő Forza Horizon 4.
  • Írta: Daks

Kommentek

#14
#12: Én az első résznél voltam hasonló élményben. Messze az egyik legjobb autós játék, több mint 8000km-ert vezettem benne.:)
Ezt a részt nem ismerem még nem vettem meg, de ha olyan mint az elődje, akkor jönni fog majd. (Van még pár címem amit kivégzek, aztán jöhet ez.)
#13
#12: ez a játék egy szar sajnos, ezt kelldne megértened.
#12
Nekem iszonyat bejön a játék. Aki hozzám hasonlóan menthetetlen USA-fan, imádja a híres amerikai tájakat, városokat, szereti a kötetlen, arcade száguldozást, felfedezést, fotózgatást, és az utolsó festékpacáig egyedire csinosítgatni, agyondizájnolni a járgányait (mit nem adnék valami hasonlóan komplex, mégis jól kezelhető szerkesztőért a Gran Turismo-ban...!) annak a gaming mennyország lesz a Crew 2.
És akkor még el sem jutottunk a versenyzésig... :) Komolyan, hetek óta játszom, de sehol sem vagyok a "sztorival", szinte még Miami-t sem hagytam el (oké, ez személyes fanatizmus, lévén a kedvenc városom), annyira leköt az egyszerű free roaming is. Egy olyan gamer-húrt pendített meg bennem ez a játék, amiről azt hittem, rég elpattant már. :D
#11
#9: Paybackben érzed magad alatt az autót??? Ugyan azzal játszottunk? Rettentően sok autós játékkal játszottam PS1 óta, a Paybackben szerintem messze a legrosszabb irányítást rakták amivel eddig játékos csak találkozhatott. Egész ezért felelős csapatot úgy kirúgtam volna mint a sicc. Olyan érzésem van mintha a fejlesztők közül ott senki egy percet nem játszott volna a játékkal. Az autók iszonyat későn reagálnak, és botrányos az egész. Néha elrakja keresztbe, néha nem, vannak autók amik úgy kanyarodnak mint egy iskolabusz... Mindezt megspékelik még egy olyannal, amikor drag autóval kell rendes versenyt csinálni ?! Borzalom.
Mindkét Crew autói szerintem az NFS hez képest kezesbárányként viselkednek.
#9
Szerintem ez a jatek nem jo, megpedig a fizika miatt. Jatszottam vele es olyan erzes az autot iranyitani mint egy csuszos szappan abszolut bena. Horizonba, paybackbe meg tudtak oldani hogy erezd alattad a kocsit itt miert nem.
#8
#5: Szerintem inkább az a probléma, hogy nagyon fel van nyomva a játékosok ingerküszöbe, vagy felhígítva a játékosközönség, vagy mindkettő. Olyan játékok sikeresek, amik 10-15 éve akkorát buktak volna, hogy a fejlesztőt vagy kiadót is magukkal rántják.
#7
A zárt bétán kipróbáltam.Mit ne mondjak,kár volt.Az a baj a ubisoft játékokkal,hogy az egyik játékban kipróbálnak valamit és azt a következő másik címben is felhasználják.Ennek is az alap fizikáját szerintem a watch dogs-ból szedték.A béta tesztet az off road második versenyéig vittem el,aztán meguntam.A pályákon elég nehéz eltévedni szerintem,a grafika szerintem ronda lett.A sok b*zi átvezető meg teljesen megölte számomra.Semmit nem lehetett elnyomni.
#6
Steamen is nézem az értékeléseket, akik nem ajánlják érdekes módon a zömük egykét kivételtől eltekintve mégis átlagban 40-60 óránál tart benne. Ha valami annyira nem jó, vagy idegesítő akkor másfél óránál többet nem bohóckodik vele az ember. Gondolom itt is az a jelenség, amiről beszélni szoktam, hogyha az ember ad valaminek esélyt akkor előfordulhat hogy idővel már jól is esik vele játszani.
#5
Most kár ebbe belemenni, nem minden játéknak ugyanazok az emberek a célközönségeik. Már várható volt hogy jön itt a Horizon 4-ezés, meg a szarozás. De általában mindig ugyanaz a dolog vége, megmondják a megmondólegények hogy így szar, meg úgy szar, mégis szép eladásokat produkálnak. Kivéve persze a Mass Effect Andromeda, mert arra még én is azt mondtam veterán ME-s létemre hogy szar, akármennyire akartam részrehajló lenni a szép emlékek miatt.
#3
#1: +1 én is elvoltam vele jó pár órát csak egyedül játszva nem csalódtam igazán változatosra sikerült mondjuk nem mindegyik versenykategória volt kedvencem. A napokban adtam el de egyáltalán nem ugráltak érte.
#2
Megvárom a horizon 4 et
XD
#1
Ha arcade szemszögből nézzük, akkor egy tökéletes játék. Nekem azért is tetszik mert amolyan Midtown Madness+NFS részek egyben. Könnyed szórakozás azokra az időkre amikor az ember száguldozni akar, viszont nem akar minden kanyarban kisodródni.