Monster Hunter Generations Ultimate teszt

Januárban érezhetően a populárisabb irányba vitte el a sorozatot a Monster Hunter World, de most visszatérünk a gyökerekhez. Sokkal szigorúbb játékmenettel operál a 2015-ös Monster Hunter Generations felújított, kibővített változata Switchen.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#7
Csúcsmobilra keresek olyan játékot mint akár az okami HD

Én azt látom hogy sajnos ha mobilon a fejlesztő akár ezer forintot akar kérni egy játékért akkor már nem lesz sikeres, tehát marad a free2pay, az irányításban a mobilok egyre alacsonyabbra süllyednek az egyszerűsítésben lásd az asphalt9ben már kormányozni sem kell, hol vannak már mobilról a real racing 3 minőségű címek?

Felesleges itt mobilokat emlegetni, ez egy konzol aminek valamivel gyengébb grafikája van mint a PS-Xboxnak

https://youtu.be/-9RG21GHC0U

cserébe hordozható is.
#6
#4: Ezen a 3DS porton nem látszik semmi, ha csúcsmobil összehasonlítást akarsz akkor

https://youtu.be/pO_l23FJEK0
#4
Hát azért ezen már kezd látszani, hogy ez konzolt lehet befogja erőben egy mai csúcsmobil. Persze tudom, hogy nem ez a lényege a konzolnak, inkább csak egy észrevétel. Amúgy semmi bajom a Switch-el, egy jól pozicionált konzol. Többre is viszi hosszútávon mint a bivalyerős Xbox One X...
#3
#1: Hát vannak dolgok amiken húzza a szemöldökét az ember hogy ez miért van így a játékban főleg a world után. Erre egyszerű a válasz mert japán szerepjáték és marha hosszúnak kell lennie :D A world ugye már teljesen a nyugati játékosok felé nyitott bevonzva ezzel ez új réteget plusz ott nagyon sok veterán játékost kérdeztek meg a fejlesztők hogy mivel lehetne áramvonalasabb így kerültek bele olyan dolgok hogy a csapdákat pl hamarabb rakod le amikor lootolsz és megtámad egy szörny akkor nem zökkensz ki animációból, az hogy a potion craftoláshoz már elég egy alapanyagot összeszedni. Itt annyival könnyebb lehet visszatérni hogy ha switch-hez pro kontrollered akkor hasonlóan kényelmes az irányítása mint a world-nek. Én tök szívesen játszom mindkettővel de az tuti hogy a generations ultimate-be pár szörny egyszerűen faszság mert idegesítőek és fárasztóak. Pl én az összes hal-majom tipusú szörnyet rühelltem/ rühellem a régi mh játékokba rathalos mellett (őt a world-ben is gyűlölöm) itt a monster hunter ultimate generationsbe is. A world sokkal inkább "vadászósabb" élményt ad mint a régebbi részek habár azoknak szerintem mégis inkább sokkal jobban megvan a maguk bájuk, hangulatuk.
#2
Most nem kotekedni akarok, de ez miota negativum? "Időigényesb betanulási időszak"
#1
Jó cikk lett. Már csak az a kérdés hogy a worldhöz képest mennyire érződik "butának" a játék. Persze az oldschool handheld szférát képviseli, de mégis, én nem tudtam jóízűen visszatérni a world után a 4U-hez.