Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age teszt

Vannak olyan sorozatok, amiket nem csap meg a változás szele, és a rajongók tudják, mire számíthatnak egy új résztől. A Dragon Quest XI is ilyen – három évtized hagyománya van mögötte, úgyhogy nyilván ez is mestermunkának tekinthető.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#5
Big in Japan leárazásban alkalmi vétel most PS-re.
#4
Kár a nagyzenekari zene hiányáért. Jók ezek is. Sőtt. Csak állandóan ezek zsibognak a fülembe. Plusz térkép is zavar. Amúgy kiváló cím.
#3
#2: Fire Emblem az inkább stratégia (srpg) az más kategória, de tény hogy a Persona 5 (szerencsére)tényleg a klasszikus harcirendszert használta..remélem folytatódik a tendencia.
#2
#1: "ez annyira nem is népszerű...pl végre játszhatok egy klasszikus körönkénti harcirendszerrel megáldott rpg-vel"

A persona5 sikere után ezt nem mondanám hogy nem népszerű, de említhetném még a fire emblemek népszerűségét.
#1
Számomra ez az év játéka.Annyira vágytam egy klasszikus sallagmentes jrpg-t.Szinte imádkoztam hogy DQ maradjon meg annak ami,még ha ez annyira nem is népszerű...pl végre játszhatok egy klasszikus körönkénti harcirendszerrel megáldott rpg-vel.
Amugy jó teszt.Maximum azzal nem értek egyet hogy probléma lenne a lineralitás...szerintem a jrpg-knek jobban all a linerális játékmenet...nekem az FFXV is jobban tetszett volna több átvezetővel ,történettel kevesebb idő húzó openworld-s mechanikával,de ugye ez teljesen szubjektiv.
Nálam ez a tökéletes cím ebben az évben...valószínűleg ilyen klasszikus és egyben minőségi jrpg-vel ugye találkozok a következő DQ-ig...