Call of Duty: Black Ops 4 teszt

Zombik, battle royale és klasszikus multiplayer. A Call of Duty minden évben változik, és miközben egyre távolabb kerül eredeti önmagától, ott csiszolódik, ahol a legerősebb, legjobb volt mindig is.
  • Írta: Daks

Kommentek

#24
#15: Ja. Gondolom, ha megírja a tutit de szeretne tartalmat gyártani, akkor majd TE a nagyágyú, meg a többi Nagyágyú megveszitek neki, hogy hallhassátok az igét. Hagyjuk már :)
#20
Copjanak lovat, hogy csak a multit képesek nyomni!
#19
#16: Rdr2 :)))
A világa majdnem tökéletes(csak a hulye AI ne lenne),mellette a játék egy nagy unalom. A 9 is jóindulattal, meg a sok ...rengeteg munka miatt. Látni,hogy azon kívül semmivel nem foglalkoznak már 15 éve.
#18
Messze a leghosszabb Cod!!! Messze. A multi használhatatlan szemét!!! A BLACKOUT az viszont nem rossz.
#16
Ez egy kétpálcás plüss patkány a bucsuban, kb annyit ér :)
8 pont :)))))))))))))))))))))))))))))
Negyed órára nem kötne le, egy 15 perces gameplayt nem tudok ebből végig nézni :)
8 pont bmg, akkor a RDR2 mennyi, 20 pont ? :)
#15
Hogy mitől kapott 8 pontot EZ, az nagyon egyszerű.
Mert különben a következőből már nem kapnának az influencerek próbaverziót, hogy megirhassák a tartalmat a GK-ra.
Ugyanaz, mint a Nintendo. 10-nél kevesebb (tehát maga a megrendithetetlen tökély) pont, és többé nincs ingyen Zelda meg Marió.

Hát kinek kellene ez?
#13
Kimoderált üzenet
#10
#7: Hát a gunplay élvezetes, és ilyen pörgős, boots on the ground multiplayer élményt egyetlen egy másik játéktól sem kapsz. A Blackout is sok tesztelő szerint a legjobb BR játék. Nem egy rossz játék, és kategóriáján belül talán megérdemli a 8 pontot, de ha minden más játék pontszámaival is összevetjük, akkor túlzónak érzem.
#9
Negatív: szar a loot, csak color skineket dob, spawn rendszer, jumpshoot, quickscope. Nuketown túlhájpolt szar pálya. Túlértékelt treyarch minőség. Supply rendszer hianya. Blackmarketbe nem érdemes benézni, teljesen felesleged bármire is pénzt költeni ezuttal. Season passra meg pláne.
Pozitív: 3eltero játékmód. Blackout jól sikerült. jók a herok viszont.

7pont

3csapat közül szerintem a leggyengébb cod mechanikat ezek készítik. Fegyvereknek nincs súlyuk. Vizipisztoly effektet adnak.
#8
#1: Bo5 3ev múlva jön n. Jövőre MW4 jön.
#6
A negatívumokhoz hozzátenném, hogy a respawn hiba nem előfordul, hanem konstans jelen van minden meccsben. Plusz a 11 multis térkép kevés, főleg annak fényében, hogy 4 csak felújított map. És ugyan ez egyéni preferancia, de abból a 11-ből is 4-et sehogy se tudtam megkedvelni, és nem mindegyik map jó minden játékmódhoz. A Zombies játékmód eléggé fapados így 2018-ban, a Blackout szórakoztató, pörgős és fluid, csak nem tudott behúzni (Mondjuk egyik Battle Royale játék sem)

A Single hiányzik-e? Az attól függ. Ha olyan sz*rt raktak volna össze, mint ami a BO3-ban volt, akkor egyáltalán nem, ha olyat, mint az AW-ben, vagy a WW2-ben, akkor talán, de össz-vissz egy 4 órás kampány nem nagy érvágás.