Call of Cthulhu teszt

„Hogy még mindig élek, és ép az elmém, az olyan csoda, amelyet nem értek” – írta H.P. Lovecraft egy novellájában. A Call of Cthulhu több ponton is merít a mester munkásságából, de mint játék, komoly identitászavarban szenved.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#6
Húú nagyon utálni kellett a játékot, hogy ennyit dobj rá. Persze hogy sok mindenről lemaradtál ha 6-7 óra alatt végigrohantál rajta. Nálam 17 órta volt elsőre, szóval szerintem nem rövid. Akkor rövid ha tudsz mindent, akkor a Silent Hill 2 is két óra, a Max Payne meg egy óra.

A grafikai, animációs kritikával se értek egyet. Mégis hogy kéne kinéznie egy játéknak, hogy az megfeleljen az elvárásoknak?

"Eddig csupán egyetlen alkotás, a 2005-ös Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth maradt hű a kánonhoz" ezt meg nem is tudom hová tenni. Amikor a Dark Corners jött ki, akkor meg azt ütötték.

" Frusztráló, hogy ilyenkor tényleg el van dugva egy-egy fontos nyom, és a játék mindaddig nem enged továbblépni, míg mindet össze nem szedjük."

mi benne a frusztráló? hogy egy nyomozós játékban össze kell szedni a nyomokat?

" Volt, hogy csak jó pár próbálkozás után sikerült abszolválnom a célt, ami igencsak hajtépő tud lenni."

úúú tényleg? nem mondod :D nem sikerül elsőre minden egy játékban? mik vannak, hát te ilyennel még nem is találkoztam. Ezek komoly problémák egy játéknál manapság?

Az rpg, akció elemek tényleg szarok és kidolgozatlanok, de pl a lopakodás az nem, ennyi lopakodás bőven elég egy játékban.
#5
Augusztusi humble havi bundleba bekerült!
#2
Kb. az 1/3-ánál tartok, a legnagyobb probléma vele, hogy nem tartja egyenletesen a színvonalat. Mivel a barátom vette, így nem került nekem semmibe, így természetesen nagyon megéri, de a teljes árát nem. Ha szereted Lovecraft műveit, akkor mindenképp szerezd be a játékot, de teljes áron csalódni fogsz benne.
#1
felegyiModerátor
Kár hogy ennyire gyengusz lett pontozásra, pedi 17.02 óta várom hogy megjelenjen... ott valahogy megfogott az első trailer! Mondjuk akkor megfogadtam magamnak hogy must have cucc lesz, már amiatt hogy Cthulhu.... egy RDR2 után biztos bemelegítem a meghajtóban!