Darksiders III teszt

A Hét Főbűn szabadon garázdálkodik, Fury pedig ellátogat a világunkba, hogy saját kézzel lássa el a bajukat. Az Apokalpiszis legharagosabb lovasa testvéreitől jócskán eltérő stílusban közelíti meg a problémát.
  • Írta: szlav

Kommentek

#49
tuti vétel lesz nálam, imádom az ilyen mainstream által lehúzott game-ket, sok közük igenis jó
#48
#47: Jotol lopni nem szegyen, rosszul már igen.
A lock-on kezelés botrányos azzal a kameraszoggel és a kiteres random nem reagál vagy később.
#47
#46: Ha lesz teszt is írhatsz róla blogot. Amúgy a Darksiders1 szerintem is a legjobb, és bár a 2 is jó, már az sem az. Szerintem hülyeség volt nagyon elmenni ebbe a Dark Souls irányba. A Souls rajongóknak is meg a Siders rajongóknak is egy nagy bullshit a játék. Mármint hellyel-közzel. Biztos megvan az a keresztmetszet, akiknek bejött.
#46
#45: Blasphemous teszt lesz? Ha nem majd írok rola blogot hó vége körül.
#45
YanezModerátor
#43: Megelőztél. :)
#44
YanezModerátor
#42: Szerintem a psplus-os ajándék verziót nyúzza.
#43
#42: Ps plushoz volt most. Nem élvezhetetlen de az első jobb volt sokkal.
#42
#41: Heheh, remélem csak az én ajánlásom miatt vettél egy 800 dolláros gyűjtőit és most nem tetszik, úgyhogy tönkretettem azt életed :)
#41
#38: 7-8? Jóindulattal 5. Gyatra grafika, szar framerate, béna kamerakezelés, és semmiben sem hozza az erös közepes szintet se.
Ha már elkezdtem kitolom, de többet vártam.
#40
A hibái frissítés után is akadozik néha elég csúnyán még a hang is érdekes módon elég sokat tölt halál után és ha rendesen van tuningolva a karakter és a fegyvereinek a tulajdonságai akkor nem nehezek a főellenfelek de ezektől eltekintve élvezetes kaszabolós kirándulás aminek a vége után olyan furcsa érzés hogy ennyi volt pedig jó lenne még folytatni.
#39
Végigvittem mind a három részt az elsőt kétszer is és nagy kedvencem a sorozat. Ez a 3. nekem 9 pontot ér így a végére a sorozaton belül nagyon jó kaland az egész elejétől a végéig. Most először gondolkoztam a szobor vásárlásán de sajnos pont a 4 szoborból Fury a legbénább szerintem egyben meg drága a C E.
#38
#37: Jó, különben. Én is nyüszögtem előtte, meg emberkedtem, hogy nem veszem meg, aztán... de. És ugyan ez. Egyáltalán köze nincs ahhoz a "nagyon rosszság" -hoz, amit mondtak. Jó, nem 10 pontos hibátlan játék, mert nem. De 7-8 pont. Legyen 7. De Darksiders és nem rossz. Ez nem Dark Souls. Szerencsére.
#37
Beszerztem én is és egyáltalán nem értem azt a nagy negatív morgolódást amit a játék okoz egyeseknek mert a grafika nem csili vili de nem is csúnya igaz olyan régies mint az előző részei de maga a játék élmény felfedezés igazi Darksiders kalandozás nem hiányzik a ló nem hiányzik a térkép fel kell fedezni a nagyszerűen felépített világot nem sok segítséggel ami megadja a kikapcsolódás varázsát annak aki egy kicsit is vonzódik ehhez a harc meg a mentés már a javítás után classic módban megszókható egyáltalán nem idegölő a kamera nagy csatában szűk helyen se szóval változatos egyedi szerintem simán 8 pont nem tökéletes de bitang jó aki szereti a sorozatot nem bánja meg. Azért remélem lesz folytatása új motorral új generációs gépen ráér 3-4 év múlva is csak legyen.
#36
Ez a jatek isteni. Elso ket oraban meg megbantam hogy megvettem aztan kurva jo lett, nagyon kiraly jatek. Ezek a hajszin valtasok nagyon faszák:D
#35
Nem tudom ki hogy van vele de nekem idáig ez a rész tetszik a legjobban
Qrva jó lett,ahogy féltem megvenni a sok lehúzós teszt miatt úgy bejött.
Simán egy 8 pont.
#34
Hétvégén végigjátszottam...és töröltem is. Az előző kettő évente előkerül, immáron X1-en is végre. De ez többet nem fog. Pont a lényeg nem jön át, hogy Te az Apokalipszis 4 lovasának egyikével csapatod. Nincs benne erő. Ez kb. egy BDSM szerkós Lara Croft féle ugrabugra (nem a TR-t minősítem le.) A harc: RB utána x vagy y. Ennyi. Iszonyatosan vártam pedig. A menési rdsz. pedig szerintem csak a játékidő kitolására lett így kitalálva...
#33
#31: Szoval a ket nagyokos szerint, minden jatek, ami nem kap magas pontozast, az azert van, mert nem sony ex?
#32
#31: Hehe pontosan.
#31
Ha Sony ex lenne a játék, akkor így nézne ki az értékelés:

-Rengeteget kölcsönöz a dark souls szériából és jól áll neki!
-Átgondoltabb fejlődési rendszer, csak a lényeg maradt.
-Könnyű fejtörők, nem lehet megakadni benni a fiatalabbaknak sem.
-A látványvilág hozza a Darksiders szintet, ebben a stílusban ennyi van.
-Zseniális muzsika a játék alatt!
-Nincs ló, de nem is hiányzik!

9 pont!
#30
Remek lett a játék! Hihetetlenül szórakoztató a Fury újdonságaival, és hozza a Darksiders széria feelingjét TELJES mértékben. A változtatások némelyike meg jó is meg rossz is, de amúgy semmi olyan nincs benne ami lekellett volna húzza a játékot ennyire. Főleg ha olyan irja a tesztet akinek alapból nem volt nagyszám maga a játék egyik része sem. Ilyen a többi review máshol is majdnem. Egyiknek sem kell hinni, túl nagy az elvárás és komolytalanul dobáloznak a negatívumokkal... Simán 8-9-es értékelésen van a game. Akinek az eddigiek tetszettek, az NE hagyja ki, kicsit nehezebb a fight benne, de hamar rálehet állni. Kell egy kis kihívás, ennyi :)